Ultraäänipesukoneen hinta?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja ari2004, 27.12.2005.

  1. ari2004

    ari2004 Gearhead

    Osaako joku asiaa enempi tunteva kertoa mistä muodostuu u-ä-pesurien tolkuttoman korkea hinta? mm. Saksan ebayta olen tutkiskellut ja sieltä saisi sellaisen sormuksen puhdistukseen sopivan muovisen laitteen parilla kympillä. Heti kun tilavuus kasvaa n. viiden litran kieppeille, niin hintakäyrä lähtee pystysuoraan nousuun. 9litrainen maksaa jo toista tuhatta. Laitehan ei itsessään näytä juurikaan perunakattilaa tai rasvakeitintä kummemmalta...
     
  2. Traveler

    Traveler 3rd gear

    Finsquirt foorumilla oli myynnissä aika iso 60e, muistan väärin tai hinta oli väärin. Kysyin kaverilta mikä käy paljon huutokaupoissa, sanoi että on niitä välillä ja hinnat on mitä sattuu. Välillä 5e ja välillä ei myydä ollenkaan
     
  3. VRC

    VRC 1st gear

    Ainakin yksi selittävä tekijä on se etä ne isot on tarkoitettu ammattikäyttöön, eli niiden pitää oikeasti toimia ja kestää käytössäkin.
    Voi olla vielä että värähtelytehon tekeminen vaikeutuu kun vesitilavuus kasvaa.
    Ne muutaman euron muovikuoriset on heti noin päältäkatsoenkin kertakäyttörihkamaa.

    Samaan liittyen asiakaskunta on paljolti optikoita ja hammaslääkäreitä yms (lue = rahaa on niin ettei p...kalle taivu). Ja kaikki sen alan tavara maksaa normaalin x 10.

    Itsekin olen kytännyt vaikka mistä vähän isompaa pesuria jolla saisi kaasuttimet yms. putsattua. Mutta kalliita piru ovat, heitin ebayssa käytetystä 20 litraisesta 500€ tarjouksen mutta jäin vielä kauaksi voittaneesta huudosta.
     

Kerro tästä muillekin!