USPS ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 22.8.2020.

 1. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Teippisarja tullut Usps:llä Suomeen
  Usps tracking kertoo viimeisen tiedon....departed Helsinki 3.8.2020
  Tämän jälkeen eli n 3 viikkoon ei mitään.Postille soitin jo ja kertoivat etteivät näe mitään tietoja tuolla lähetystunnuksella ennen kuin saapuu heille.Eli mistä tätä nyt kyselis kuitenkin yli 400e paketti....
  Onko tämä tullissa vai missä...?
  Ennen on aina kaikista tullut tullaus ilmoitus ja sen jälkeen postiin jne....Mitähän tässä tekis ettei lähe takas ainakaan ....yhteensä jo 1,5 kk mennyt ku maksoin tämän.
   
 2. Z11

  Z11 Gearhead

  Mikä oli viimeinen paikka mistä lähti ? Jos Floridan Int Center niin tulee konttirahtina.
   
 3. rapa-ripa

  rapa-ripa Gearhead

  lähetetty 3.8., ei saapunut...
   
 4. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Departed New York US 1.8
  2020 edellinen merkintä ja viimeinen merkintä departed Helsinki 3.8.2020 ???
   
 5. impala67

  impala67 Gearhead

  otti kuukauden paketilla päästä usps:n toimittamana maasta pois. näyttää olevan pientä hitautta siellä päässä
   
 6. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Kaikki USPS paketit eurooppaan tulevat konttirahdilla. Usps kotisivulla asiasta kerrotaan.

  Omat paketti reissas reilun 3kk. Seurantanro vaihtunut jossain välissä joten siksi ei alkuperäinen seurantanro kerro enempää.

  Suomen päätä nopeuttaa Oma posti-palveluun kirjautuminen.
   
 7. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tuntuu aika kummalliselta että kaikki posti tulisi merikonteissa kun DHL lentää silti ja on suurin postinkuljettaja omine rahtikoneineen...onko DHL:n oma tavaramäärä kasvanut niin suureksi, ettei normi postille jää enää tarpeeksi tilaa ?
  Merikontit seisovat myös satamissa, eikä kuulemma tällä hetkellä saa esim. moottoreita tai muita auton osia jenkeistä tänne konteissakaan.

  Korona sekoittaa maailman... :odconfused:
   
 8. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Tilasin huhtikuussa kaksi laminoitua sähköpiirustusta jenkeistä viikon välein. Ensimmäinen tuli kuukausi sitten, ja toisen sai noutaa kotipostista viime viikolla. Myyjän ainoa lähetysvaihtoehto oli USPS, muutoin olisin valinnut minkä tahansa muun.
   
 9. AnHie65

  AnHie65 2nd gear

  Tuli paketti (takuutavara uusi tuote) parissa viikossa. Tai no nyt Suomen Tullissa, johon selvitetty nollahinta - toivottavasti ensi viikolla jo kotona. Mielenkiintoinen oli reitti, lähti Los Angelesista elokuun 6., seuraava lähtöpaikka oli Tokio 21. elokuuta, ja samana päivänä sitten Helsingissä. Että ei ne ihan kaikki laivan konttirahtina tule, ainakaan koko matkaa...
  Yritin toimittajaa laittamaan FedExillä, vaan ei syystä tai toisesta halunnut.

  AHi
   
 10. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

 11. jarikoi

  jarikoi 2nd gear

  Ja USPS lähetykset on pahasti ruuhkautuneet syystä jota ei tarvinne mainita että voip mennä normaalia pitempään että romut on edes siellä kontissa...
   
  Mr Banner tykkää tästä.
 12. PPRCuda

  PPRCuda Double Gearhead

 13. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Varmasti toimittavat kontilla, ei epäilystäkään, varmaan sieltä tulee postia muutenkin konteissa.
  Määrällisesti tuo on minusta kyllä aika vähän...kuudes lähetys meriteitse (laiva) , 42 tonnia, yhteensä 7 merikonttia blaa blaa...se jaettuna vielä 10 maan kesken.

  Sitä en osaa sanoa kuinka tiuhaan noita kontteja laivoissa lähtee, ovatko ne kontit 20´vai 40´, mutta se on määrällisesti vähemmän kun vesimolekyyli Atlantin valtameressä...ei voi puhua kyllä mitenkään KAIKESTA Euroopan postista.

  Pelkästään Vantaalta lähtee vuorokaudessa enempi postia kotimaahan, tuo on sellaset yhden maakunnan lähetykset Postilla :odroll:
   
 14. Fuselage

  Fuselage Gearhead

  Suuttimien kulku USPS:llä.
  BITELY, MI
  GRAND RAPIDS MI DISTRIBUTION CENTER ANNEX
  JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER
  NEW YORK, UNITED STATES
  CHICAGO, UNITED STATES
  LOS ANGELES, UNITED STATES
  TOKYO, JAPAN
  Ja lopuksi sit Helsinki.
  La->Tokio->Hki oli lentämällä.
  Hki-Mli väli... 11 päivää.... meinas palaa käpy...
  Kokonaisaika 24päivää....
   
  Mr Banner tykkää tästä.
 15. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Se maksaa enemmän, niin eivät suostu laittamaan, vaikka vastaanottaja maksaa rahdit.

  Minulle tässä tuli yksi paketti ja postin kautta lähettäjä sen sanoi laittavansa. Sitten perui puheensa ja pisti kuitenkin fedexillä, kun kuulemma olivat pudottaneet eurooppaan suuntautuneiden pakettien hintoja. Sama rahtihinta minulle, joka tapauksessa.
   
 16. TransSami

  TransSami Gearhead

  Eikös tuon pitäisi tarkoittaa että se on saapunut Helsinkiin 3.8.?
   
 17. Z11

  Z11 Gearhead

  Departed tarkoittaa tässä yhteydessä että on lähtenyt terminaalista rahdinkuljettajalle joka kuljettaa sen Helsinkiin. Arrived oli saapunut...
   
 18. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Näin minäkin tämän ymmärsin ja siksi koittanut kysellä tuota...ainakin kymmenen kertaa on tullut tilattua tuolta tavaraa ja on tullut usps:llä myös, mutta koskaan ei oo menny näin kauan aikaa.Oisko se tuo korona sitten mene ja tiedä.Toivotaan että tulee .
   
 19. TransSami

  TransSami Gearhead

  Voi ola noinkin. Oletin vaan että se olisi tuossa vaiheessa lähtenyt Helsingistä eteenpäin seuraavaan etappiinsa, oli se tulli tai lajittelukeskus.

  Itsellä vaan muuttui yhden paketin tila yöllä tuohon departed Helsinki ja aamulla postin seurannassa näkyi että oli saapunut Suomeen.
   
 20. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Nyt löytyi postin seurannasta lähetystunnuksella ....eli oli tosiaan lähtenyt Helsiinkiin 3.8.2020....konttirahtina...no tullattu on ja varmaan ensi viikolla ehkä saa ne tänne Ouluun.
   

Kerro tästä muillekin!