USPS ???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 22.8.2020.

  1. Mr Banner

    Mr Banner 2nd gear

    Vahva ehkä..
     
  2. paja1

    paja1 Double Gearhead

    August 18, 2020, 6:11 pm
    Shipping Label Created, USPS Awaiting Item
    PLEASANT HILL, CA 94523
    August 26, 2020, 5:29 pm
    Customs Clearance
    FINLAND
    Your item is being processed by customs in FINLAND at 5:29 pm on August 26, 2020.
    Ei taida tulla kontissa...
     
  3. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Ihmeellistä on tuo usps toiminta. 30. heinäkuuta tilasin sähkökaavioita ebayn kautta. Ensiksi paketti matkusti 3 viikkoa Floridan sisällä. Sitten tapahtui nopeampia liikkeitä ja ei mennyt kuin 9 päivää matkaan Miamista New Yorkiin josta se on myös lähtenyt eteenpäin. Ja seuranna mukaan se olisi mukamas lähtenyt jo Helsingistäkin eteenpäin mutta ei ole vielä reiluun viikkoon tullut Siilinjärvelle. No jospa jonakin päivänä..
     
  4. ei saa hätäillä, kun kyseessä on suurmaa, jossa puolet ei osaa lukea ja toisen puoli on neekereitä tai muita apinoita....

    Mulle lähti 10.4.2020 Chris Craft veneosia Itärannikolta eräästä osavaltiosta.
    3.9.2020 tullasin ne ja nyt odotan että posti saa ne 1-2vkossa Hki - Sjk. , jos joku vasemmistoliittoaktivi ei istu paketin päällä....
     
    Norri ja Swinger71 tykkäävät tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Kyllä se on ihan kotimainen POSTI joka siellä kämmää...tavarat seisoo kentältä tulleessa häkissä Vantaan Logistiikkakeskuksen nurkassa kunnes joku laiskajaakko vaivautuu purkamaan häkit hihnalle.

    Tuolta kannattaa koittaa seurailla kotimaassa USPS lähetystä.

    https://www.posti.fi/fi/seuranta#/

    Huomioi että Posti saattaa lätkäistä lähetykselle myös oman seurantanumeron, jota sinulla ei ole niin kauan kun sitä ei ole "ammuttu" järjestelmään.
     
  6. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joo tuos postin seuranta ilmoittaa että lähetys ei ole vielä saapunut postille.
     
  7. rotax

    rotax 2nd gear

    Tuo hitaus johtuu/johtui siitä että tullin henkilökunta laiskottelee kun paketit pitäis käydä läpi,,, mistä tiedän läheinen tuttu oli siellä töissä ja ihmetteli sitä touhua tai sen puutetta
     
  8. Rautamäki

    Rautamäki 3rd gear

    Paketit käy läpi ja käsittelee tai jättää käsittelemättä posti tai joku muu kuljetusyritys, ei tullin henkilökunta. Joskus muinoin niitä noudettiin tullin toimipisteestä ja se oli kyllä aika jäykkää touhua.
     
  9. Swinger71

    Swinger71 Gearhead

    Joo niin sille oli lyöty uus seurantanumero josta ainoa merkintä seurannassa on merkintä meidän paikallisesta postista. Ihme hommaa mutta pääasia että tuli paketti perille.
     
  10. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Nyt kyllä tökkii USPS. Elokuun puolessa välissä tilattu paketti, seiso 23 päivää Chicagossa. Nyt on vihdoin ja viimein lähtenyt taas liikkeelle.
     
  11. fishbone

    fishbone Gearhead

    mulla meni vajaa 3 kuukautta kyseisen firman kanssa,no siinä välissä kerkesin perua tilauksen ja sain rahatkin takaisin sekä kerkesin autonkin myydä,niin vaan lopultakin se paketti tuli.en ole edes avannu koko toosaa,,,
     
  12. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    UPS:lle taas pisteet vaikka koronatilanne rokottikin kokonaispervormanssia.
     
  13. DD6

    DD6 Gearhead

    Hki-Vantaan mustassa aukossa on toista viikkoa USPS:n toimittama vaihdevaijeri PowerFliteen. Tässähän alkaa pian ajokausi loppua kesken...
     
  14. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Mega Parts -tilaus Coon Walley WI - Köäpenhamina 3 päivää. Nyt Kööpenhamina ja Tukholma on hautoneet pakettia 4 päivää. Ilmeisen vähän on vielä Scandinaavisia lentoja. Helsingin koeponnistus vielä edessä. Jos marraskuulle sai paketin ;)
     
  15. volvopro

    volvopro 3rd gear

    Maksoin 26.08 ebay oston ja kuljetuksen Texasista suomeen USPS :lla. Oli noin kolme viikkoa Chicagossa International Distribution Center, sieltä suomeen ja 12.10 tullaus ja postin käsittely maksu. Sitten noin 1.5 viikkoa odottelua miten posti hoitaa. Huonosti. 21.10 lappu postilaatikkoon jos luki että voi noutaa jo 15.10.? Sain paketin lähipostista ja kyselin miten tää voi olla näin hidasta suomen postin toiminta 40 km matkalla tullipostista tänne lähipostiin. Ei täti osannut vastata. Prkele. Olisin ottanut kuljetuksen vaikka Fedex, mutta oli noin 100 dollaria kalliimpi mitä myyjä sai selvitettyä. Ehkä isompi vakuutussarvo. Riski oli kyllä kovempi halvalla USPS :lla. En tiedä mikä on tullipostin pakettien säilytysaika ennen takaisinlähetystä. Aika lähellä kai oltiin. Tai en ymmärrä miten kannattaa säilyttää 1.5 viikkoa lähetystä ennen postiin kuljettamista. Kaikki maksut oli ok.
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    USPS (US Posti) toimii kyllä yleensä hienosti, mutta täällä päässä se tökkääkin yleensä siihen kun Posti on yhteistyökumppani.
    Viimenen 15km vie helposti kaksikin viikkoa, vaikka Californiasta tänne tulee jossain 4 päivässä...ihan normi touhua :odconfused:

    Posti korvaa kadonneet ja rikkoutuneet kilohinnalla, lähetyksen arvolla ei ole paljonkaan merkitystä...kannattaa tilata painavia osia :rotfl:
     
  17. volvopro

    volvopro 3rd gear

    Sen ymmärtää varmasti kaikki että usan päässä pitää lentorahtipalletti saada täyteen ennen koneeseen nostamista, siinä menee aikaa, mutta täälläpäässä toiminta on todella huonoa tilaajan kannalta. Ei mitään muuta keinoa kuin toivoa ettei paketti huku, kun seurantakoodit ei toimi enää suomen postin otettua paketin hoitoonsa.
     
  18. Inlinee

    Inlinee Gearhead

    Siinäkin lie paikkakuntakohtasia eroja, Lahteen USPS on käsittämättömän nopia ollu aina.
     
  19. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Marraskuu vaihtui ja paketti yhä Arlandassa. Ruotsi on paska maa.
     
  20. MIAMIDRAGRACING

    MIAMIDRAGRACING 2nd gear

    Tilasin Rokkiautosta sunnuntai iltana. Tuli vielä 3 eri varastosta. Toimituspäiväks näytti torstaita, paketit tuli kaikki keskiviikkona kello 14 himaan. Rahdin hoiti DHL. eli jos haluutte ne roippeet kutakuinki järkevällä aikataululla, DHL, FEDEX, UPS ainoo vaihtoehto nyt Corona aikaan. Joo maksaa mutta vituttaa se venailla 2-4kk tavaroita vaikka ei kiirettä oliskaan. Ja yleensä se alkaa kestämään kn paketti tulee Suomen postin käsiin.
     

Kerro tästä muillekin!