Uuden rekisteriotteen tilaus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja dumb, 13.12.2006.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Kävikin niin, että autokaupan yhteydessä kerettiin tehdä paperit kuntoon mutta loppujenlopuksi kaupanteko peruutettiin ja mulle jäi sekä auto että paperit jossa on nyt sellaisen ostajan tiedot joka ei autoa ottanutkaan mukaansa.
    Vienkö vaan paperit konttorille ja pyydän uudet tilalle? ei liene sen kummallisempaa...vai?
     
  2. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Niin.. jos olet tehnyt ilmoitusosaan omistajanvaihdostiedot, niin silloin menet katsastuskonttorille, ja kerrot, että ilmoitusosa on kadonnut. Jolloin MAKSUA vastaan saat uuden ilmoitusosan / rekisteriotteen. Ja olettaen, että ilmoitusosa on vielä hallussasi, eikä "uudella" omistajalla.
    Täyttäkää ilmoitusosa vasta sitten, kun ostaja kaivaa lompakostaan rahaa esiin, ettei tule mitään källejä!!
     
  3. HRTP

    HRTP Gearhead

    joo tuo ilmoitusosa kannattaa täyttää vasta sen jälkeen kun on saanut rahat kouraan...tulee muuten pian sellainen tilanne että ostaja alkaa känistä vielä sen ilmotusosan täytön jälkeen hinnnasta ja tinkaamaan vielä lisää sovitusta hinnasta kun esim. autosta löytyy jostakin ihan olematon ruostepilkku :poff:
    Nimimerkillä kokemusta löytyy jopa siitäkin :mad:
     
  4. Tuukka

    Tuukka 1st gear

    On muuten aivan helvetin noloo ostaa auto tai jotain ja siinä keskustella myyjän kans jotain ja sitte kun on lähdössä menee niin myyjä kysyy "annatko vielä ne rahat?" :oops: Siis vaikka ei ole mitään tarkotusta oikeesti jättää maksamatta, siinä jutellessa vaan pääsee unohtumaan :oops: Väkisinkin tulee mieleen että "ajatteleekohan toi myyjä nyt että yritin kusettaa" :oops:
     

Kerro tästä muillekin!