Uusi huijaus tai kusetus yritys ainakin..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja kad_boost, 11.5.2022.

  1. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Eilen soitti joku kenen nimestä ei saanut selvää ja siinä yhteydessä kuului sana trafi, sitten kysyttiin että onko sinulla tämmöinen auto seisontavakuutuksessa ja että pitääkö paikkansa sekä meinaatko enää ottaa liikenteeseen?

    Kysyin mitä tarkoitat tällä ja mitä ajat takaa kysymyksellä?

    Sitten oltiinkin seuraavaksi romuksi ostamassa,no sanoin ettei ole myynnissä ja päivän jatkoja..

    Tänä iltana puhelin soi ja Riku tälläkertaa ihan trafista mukamas esitteli ittensä ja kysyi samaa autoa onko tämmöinen..

    Kysyin mistä tämmöisiä tietoja hommataan niin häkelty ja kertoi että trafi ihan myi näitä tietoja.

    No kerroin oman mielipiteeni asiasta ja mikä tämä trafi on arvoaseikolla ja mihin vertaan sitä sekä kehotin laittamaan nimeni kohdalle punaisen täpän ettei enää kukaan soittaisi.

    En tietenkään huomannut hintaa kysyä mutta jotenkin karkeella arvauksella veikkaisin melko huonoksi.
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jep, Trafille yms voi laittaa kieltoja osoitteen yms luovuttamisesta, mutta ei paljon auta kun Trafi myy tiedot sit kummiskin eteenpäin...
     
  3. always bb

    always bb Gearhead

    Tämä trafi on tehty aivan liialle vallalle, koska heillä ei ole valvojaa kelle esimerkiksi reklamoida asioita kuten esim poliisi voit sisäministeriöön vain soittaa ja asia otetaan hoitoon

    Ja tämä auton myynti on tehty pitkälle sähköinen ilman mitään ilmaista tietoa autosta. Itse en tule käyttämään tätä. Ostan auton vaan rekisteriotteella jos ei myyjä sitä 13€ raski tuhlata auto jää siihen

    Muutamia autoja ollut ostamassa ilman rekotetta ja kaikissa jotain häikkää perässä esim myyjä eri kun omistaja ja autoliikkeessä kanssa muun nimellä kun autoliikkeen. Näin loppuu se takuu heti kun ajat ulos. Nämä on niitä myydään asiakkaan lukuun...
     
  4. tapsah

    tapsah 2nd gear

    Myös nettiauto myy tietoja, sen takia rekkari pitää näkyä/ilmoittaa eli ovat kompuksessa tän rekkari palvelun kanssa.
    Esim. saksassa ei tinkaaja/petosmies/ vale-ostaja /muu rotta saa auton tietoja. Liian leväperäistä on tietojen jako täällä suomessa.
     
    always bb tykkää tästä.
  5. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Näitä koijareita piisaa nykyään joka lähtöön :odrealmad:

    Puhelinkaupustelijoiden ja -huijareiden vuoksi en vastaa nykyään enää kellekään ellei numero ole puhelimessa valmiiksi siten että näen kuka soittaa.

    Jos jonkun pitää soittaa mulle, niin pyydän etukäteen numeron ja tallennan sen puhelimeen nimellä ja vastaan kun heppu joskus soittaa.
    Muuten en vastaa kenenkään puheluihin vaikka pelkkä numero näkyisikin näytöllä.
    Jos tavoittelija ei osaa lähettää tekstaria tai WhatsUp:a tai muuten ilmottaa asiaansa ja että ja miksi tavoittelee minua, niin minulla ei ole mitään keskusteltavaa tälläisen henkilön kanssa.

    Muutenkin pidän puhelimen pääsääntöisesti äänemettömällä nykyään kun olen himassa...katselen sitten kuka soittanut ja soitan takaisin.
    Duunissa tulee jauhettu paskaa puhelimessa tuntikausia muutenkin, ei huvita enää kotona jatkaa samaa rataa.
     
    Seevu, moottorinlohko ja Fuselage tykkäävät tästä.
  6. CDV

    CDV Gearhead

    Sulla taitaa olla sellainen auto missä on kallis katalysaattori? Tuttavalle soitellaan aina tasaisin väliajoin ja kysellään olisiko myynnissä kun on seisonnassa ollut pitkään (varaosa-auto käyttöpelille) ja on juuri näitä malleja missä kallis katalysaattori.
     
  7. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Kun ei edes ole,muutaman kympin voisi saada. Tämä ihmetyttääkin ja kumpikin kysy samaa autoa.
    Vaimon nimissä missä olisi jos olisi niin kallis katalysaattori ja seisonnassa mutta sille ei olla soiteltu.
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    mennäänkö taas siihen että Kaikki 044/045 -alkuiset puhelin-numerot on prepaidia? vain 0400/949 alkuset on nykyaikaa:D
     
    Inlinee ja FuryIII '71 tykkäävät tästä.
  9. kaierkki

    kaierkki Gearhead

    Laittakaa trafin sivuilla markkinointikielto päälle, niin loppuu...
     
  10. Cocco Bill

    Cocco Bill Gearhead

    Saahan sitä ongelman asiasta kuin asiasta näköjään....jos soittaja ei miellytä lyö luurin korvaan eikä jää edes kuuntelemaan höpinöitä.
    Voi olla tylyä ja epäkohteliasta mutta ainakin minä teen niin olipa kyse lehtikauppiaasta,kattoremontin tms putkitutkimisen tyrkyttäjistä,puhelinliittymäporukasta tai kyselytutkimuksista jos ties mistä jotka ei kiinnosta ja puhelinmyyjiltä en osta muutenkaan mitään koska haluan nähdä paperilla mihin sitoudun sekä aikaa miettiä &vertailla "tarjouksia".
    Monillakaan ei työaikana edes sallittua tai aikaakaan ruveta kauppiaiden kanssa puhumaan!
    Eiköhän jokainen jolla vielä toimintakykyä ja mielenkiintoa&tarvetta jostain asiasta/tuotteesta/palvelusta saa moisen hoidettua omin avuin vertaillen henk kohtaisesti,netitse tai soittaen?
     
  11. kad_boost

    kad_boost Gearhead

    Eihän tässä ongelmasta olla itketty, kerroin että tämmöisiäkin soittajia on.
     
  12. SK-

    SK- 2nd gear

    Ei oo ahneudella mitään rajaa..
     

Kerro tästä muillekin!