Uusi jäsen Jenkkikerhoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Number11, 23.10.2010.

  1. isäntä

    isäntä 1st gear

    Oletko tutustunut Finnsharkkiin? Vetteharrastajat ovat melko pitkälle tuolla kirjoittelemassa. Asiallinen palsta ja merkkikohtaista tietotaitoa hyvin jaossa.
     
  2. Iso Allu

    Iso Allu 1st gear

    terveppä tuloa! täällä pohjanmaalla on yllättävän usein tultu todettua jenkkikerhojen kumma käytäntö.. Jos kysyt neuvoa joltain, nii sitten selkäsi takana puhutaan että "vittu toi ei tiedä mistään mtään, ja sen auto on ihan paska!" vaikka olisi just tiptopkunnossa.
    eli pidä pää korkealla ja tyhjäntoimittajakerholaiset kaukana. :lol:
     
    jarkko359 tykkää tästä.
  3. Riku Rotten

    Riku Rotten 3rd gear

    Finsharkki on parempaa maata.
     
  4. Number11

    Number11 3rd gear

    Henkilökohtaisesti voin sanoa että varmaan tulee itsellä paljon kysymyksiä autosta kun ei ole ihan älyttömästi kaikista laitteista ja niiden toiminnasta perillä mutta kyllä sentään työkaluja osaa käyttää niin kaiken voi oppia :)

    Kävin katselemassa tuolla Finnsharkin puolellakin mutta vaikka sinne rekisteröidyn samaan aikaan kun tänne niin eipä sinne ole saanut "oikeuksia" kirjoittaa mitään. Eivät suostu lähettämään vahvistusviestiä vaikka olen ollut pariin otteeseen yhteydessä ylläpitäjiin. Ei sinne varmaan "ulkopuoliset" pääse kun ei ole vielä porukoissa mukana :)

    Mutta eiköhän tästä harrastuksesta jotain ainakin tule... jos ei muuta niin sanomista :) Jostainhan se on aina aloitettava....
     
  5. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Yksi asia minkä olen oppinut vuosikymmenten jenkkilotjapaskojen turaamisessa; autolla pitää ajaa aina kun se toimii, ja jos jotain pitää ropaa eikä homma suju- aina löytyy maailmasta joku jolla on ollut sama ongelma. Siksi epätoivon hetkillä kantsii avautua näille palstoille, tai merkkikohtaisiin kansainvälisiin friikkipalstoihin, useimmiten vastaus löytyy kaikkiin teknisiin ongelmiin. Silti parasta on muiden harrastajien tapaaminen ja se ajaminen.

    Se on myös hauskaa, kuinka eri leiriä mopoilijat on autoporukoihin nähden-tietyssä mielessä samanlaisia, mutta silti aivan eri sakkia, vaikka aika moni on tehnyt kaltaisesi lailla. minäkin
     
    jarkko359 ja leivonharri tykkäävät tästä.
  6. Stang_81

    Stang_81 Double Gearhead

    On tässä vuosien saatossa huomannut miten erilaisia me harrastajat ollaan, ihan merkkikerhoissakin. Kyllä vieläkin joitain malleja katellaan kuin halpaa makkaraa ja siihen on aika lailla tottunut. Ja saa ihan kuuluisiltakin harrastajiltakin aika tyhmiä ja tylyjä vastauksia, jos ihan asiallisesti jotain kysyy vaikka kruisingeissa. Mut siihenpä tottuu. Onhan tämä aika kuppikuntaista touhua loppujen lopuksi.

    Mitenhän oikeasti harrastekerhot oikeasti tulee jaksamaan, kun aktiiviharrastajia niistä koko ajan jää pois.
     
    jarkko359 ja impala67 tykkäävät tästä.
  7. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Vieläköhän Number11 ajelee Corvetella? On jo kohtuu vanha topikki.
     
  8. Demolition

    Demolition 1st gear

    Niin no, kerhoja on niin monenlaisia. Jos pääasiallisesti keskitytään tärkeimpään eli maksetaan yhdessä tallin vuokran, tehdään yhdessä mahdolliset talkoot ja laitetaan omia autoja niin luulisi ettei tuollaiselle paskanjahaamiselle jäisi sijaa..
     
    jarkko359 ja Kustom STW tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!