Uusi lastensairaala

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Crash_, 29.7.2014.

  1. Norri

    Norri Gearhead

    Pyytäkää kirkolta, kun niillä on varaa ulkomaanapuun ja kaikkeen muuhunkin turhaan.
     
  2. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    En tiedä mikä teiltä on mennyt ohi mutta on ihan prkl hieno juttu että tähän on firmat yms lähteneet mukaan "isolla" rahalla. Se raha voisi myös kadota omistajien taskuun,muutamaan jahtiin ,pariin edustusautoon jne..
    Buranan syönti ja syöpä on hieman eri asia. Hyvä jos vaiva hoituisi buranalla. Uskoakseni sairaalaan tulisi viimeisimmät laitteet sun muut jolloin lultavasti myös lapsia hoidettaisiin muualtakin kuin kehä kolmosen sisäpuolelta. Helvetin kapea-alaisen näkökentän kyllä omaatte. Valittaa jaksatte jos jostakin,kun täytyisi tehdä jotain. Siis tehkää ,älkää valittako siihen osallistuu jo ihan tarpeeksi porukkaa.
    Kirkolla nyt ei rahaa ole kun olette siitä jo kaikki eronneet..Ja se on aikas nappulakauppaa tämän rinnalla. Ihan oikeasti tutkikaa vähän mihin meiän rahat katoaa, ne katoaa siihen juoppojen hyysämiseen ja työttömien tukemiseen. Ja tässä ei ole mitään syrjintää sitten työttömiä kohtaan.
     
  3. Jukka

    Jukka 3rd gear

  4. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Juurikin näin. Jos aihe ei kiinnosta niin ei ole pakko osallistua mihinkään. Mutta kumma juttu kun tällainen herättää noin paljon happamuutta osassa porukasta. Ei niitä pennosia silloin lasketa kun autoon jotain pitää hankkia tai kaljaa ostaa. Lastensairaala on KAIKILLE suomalaisille lapsille tarkoitettu, sinne keskitetään ympäri maan vakavien sairauksien hoito. Itse viime talvena viikon Tampereen vastasyntyneiden teholla viettäneenä voin sanoa että aivan helvetin kova kunnioitus sitä työtä kohtaan mitä meidän sairaaloissa verovaroin tehdään, asiakkaalle lähes ilmaiseksi. Lähes kunnia-asia päästä muutamin roposin projektiin osallistumaan.

    Ja kyllä jenkkipiireissä asia on jo huomioitu aiemminkin. Eikä bemarikerho ole suinkaan ensimmäisenä asialla. Mutta yhtä kaikki, samaan hienoon tarkoitukseen rahat menee kerääjäorganisaatiosta riippumatta.

    http://m.iltasanomat.fi/autot/art-12886 ... angclub.fi
     
  5. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Nonii..
    Löytyykö kiinnostusta hyväntekeväisyyteen?
    Oy Ford Ab:n lehdistötiedote aiheesta:
    http://www.mynewsdesk.com/fi/oy-ford-ab ... en-1110558

    Noita levyjä on myynnissä joissain levykaupoissa, Mustangclubin omassa nettikaupassa( http://www.ponipuoti.fi ) ja erittäin suurella todennäköisyydellä paikallisilla Mustang-harrastajilla.
    Lisäksi levyjä myydään kaikissa kevään näyttelyissä Mustangclubin kerho-osastoilla.
    Hankkikaahan omanne ja osallistukaa hyväntekeväisyyteen!
     
  6. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    joo asia on hyvä ja pitäisi tehdä verovaroin,nyt kerätään rahaa säätiölle joka rakentaa sen halvalla ja vuokraa valtiolle kalliilla lopun iäksi,aina joku perkele imuroi rahaa milloin lasten milloin syövällä ja milloin mitäkin
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Edelleen jokaisella on oikeus olla osallistumatta. Mutta toisaalta jos siellä on oma lapsesi niin kaikki maailman varat menettää merkityksensä. Ja ihan oikeesti sitä rahaa menee noin potenssiin sata kun huolletaan tämän maan juoppoja.
    Aion osallistua.Voin antaa ihan helpost vaikka 20e. Sillä saa neljä olusta varmaan paikallisessa. Jos kävisin.
     
  8. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Verovaroin tälläiset hommelit pitäis hoitaa.Joku vetää nykyään välistä lähes joka asiassa,en tykkää.
     
  9. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Mä voin myydä sulle tuon hyväntekeväisyyslevyn! :wink:
    Laita YV jos kiinnostaa...
     
  10. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Kiinnostaa, jos hotrotissa kaupan tekoa? Lupaan ostaa,ilmeisesti Mustang-kerhon ständillä?
     
  11. Jukka

    Jukka 3rd gear

    Kyllä tuokin onnistuu.^
     
  12. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Kukaa ei vissii oo tehny lipasta od;n nimellä?
     

Kerro tästä muillekin!