Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

 1. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Minä olen taas huomannu että nykyään jutut sodanaikaisista lentokoneista, laivoista ja muista sekä kaiken maailman helvetin koneista ja venäläisistä perseensuristimista kiinnostaa. Nuorempana luin vaan itseä kiinnostavat jutut autoista sekä konepyöristä mutta nykyään luen kaikki mitä kirjoitetaan.
   
  Norri tykkää tästä.
 2. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Samalla kaavalle tuli aiemmin luettua kuin musta pääsi tuossa kirjoittelee,nyt menee lähes kaikki moblajutut paitsi rallijutut ym autokisajutut hyppään edelleenkin yli kuten Marketankin tekohauskan tilantäytteen. Missä on Juhani Halmeenmäki ja hänen niksipirkan vastineensa,niksijuhani kuin hänen harrastevehkeidensä tapahtumat?
  Täytyy tunnustaa ilolla että valtavasti on taustatöitä tehty näihin sotavehkeitä käsitteleviiin artikkeleihin mitä lehdessä ollut.
  Mopojutut on tyystin hävinneet eikä vanhoja prätkiäkään enää liiemmin ole esitelty tai koeajettu jos kilpuritouhut jätetään laskuista.
  Varmasti vanhojen perusautojen purijoita kyrsii yhä enemmän upeiden jenkkiautojen esiintyminen tai todella ison rahan rattaiden esittelyt ihan 90 luvultakin ja näitä jälkimmäisiä minäkin kovasti ihmettelen.
  Osto ja myyntipalstaa kun vuosien mittaan ahminut niin ostopuoli on kovasti hiipunut ja myyntipuolella piisaa yhä toiveikkaita kauppiaita totaalisille täysprojekteille .
  Ihmetyttää aivan tähtitieteelliset hinnat mitä pari kotimaista entisöinti+osafirmaa pitää tuotteillaan,hienoudestaan huolimatta meneekö ne oikeasti kaupaksi Suomeen jossa häävisti kukaan osta mitään halvempaakaan ?
   
  litres tykkää tästä.
 3. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  :D Kuten esim. Uaz-maasturi..?
   
 4. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Oikeestaan Kraz maastokuorma-auto olis käheempi. Kulkee vissiin suossakin ja kovaääninen v8 nokilla. Yks äijä kerran sano että ota tynnyri bensaa mukaan ja jos ohi ajelet ni tu kokeileen. Vai oliko sillä se Zil.
   
 5. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Heikkilän kasarmilla herra sotilasmestari kutsui Uazeja venäläisiksi perseensuristimiksi. :D
   
 6. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Kerran ajoin Säkylä-Turku-Säkylä Uazilla kuuttakymppiä. Alkumatkasta vielä nauratti mutta kyllä se hymy siitä hyytyi melko nopeasti. :confused:
   
  tinareki ja Gary Grand tykkäävät tästä.
 7. Harri S

  Harri S Double Gearhead

  Kohta 2 kuukauteen päässy ajaan Uazilla. Ahistaa.
  Tulihan se Mobilistikin tänään meikäläisen postinumeroalueelle.
  Kaupasta saa nopeammin ja se on vielä paskempi juttu.
   
 8. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Silloin kun olin kesätöissä Postilla ennen ajokortti-ikää, niin se oli tyypillistä, että asiakkaiden lehdet oli jakajilla kahvipöytä- ja vessalukemisina.
   
 9. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Ne onkin ollu jo pitkään muovikääreissä ne lehdet kuten mopilisti. Varmaan just kesähessuja silmällä pitäen. Olikohan ennen jallukin ilman kääreitä vai lähetetty ruskeassa kirjekuoressa huomiota herättämättä toisella lähettäjänimellä?
   
 10. Dataviilaaja

  Dataviilaaja Gearhead

  Ehkä, koska muuten tahrat on saattaneet olla vielä ikävämpiä, kuin tavanomaiset kahvimukin jäljet.
   
  miguelo tykkää tästä.
 11. Cocco Bill

  Cocco Bill Gearhead

  Erotiikan maailmassa aikoinaan raaputuspinta jossa "mukana haju"...niin ,pojat kertoi siis tämmöisiä.
   
 12. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Onkos uusin lehti tullut?
   
 13. Pertti K

  Pertti K Double Gearhead

  Eipä ole.
   
 14. zuinula

  zuinula Gearhead

 15. Bukero

  Bukero Gearhead

  ...ja edellinenkin vielä kesken tavaamatta
   
 16. Buick55

  Buick55 Gearhead

  No on se just nippanappa tavattu,mutta tänään piti tulla uus?
   
  12345678910 ja Bukero tykkäävät tästä.
 17. fordgranada

  fordgranada 3rd gear

  Voi tulla vasta maanantaina luki Mobilistin fb sivuilla..pakko odottaa
   
 18. palotila

  palotila 3rd gear

  On tullut, kun täällä Liedossa on se kuuluisa reikä aidassa.
   
 19. hartsa69

  hartsa69 Gearhead

  Lehden sivuilla kerrottiin, että:

  Vuoden 2019 kahdeksas Mobilisti on postissa. Lehti ei todellakaan sisällä mitään uutta, mutta paljon ennennäkemätöntä vanhaa asiaa.

  Huomio! Aiemmista tiedoista poiketen lehti on lähtenyt kirjapainosta myöhässä postitukseen. Sen piti saapua tilaajille 13.12., mutta meille kerrotun mukaan myöhästyy päivän tai pari.
  Onnekkaimmat voivat saada lehtensä jo 13.12., mutta itse pitäisimme peukkuja maanantain 16.12. suhteen. Kaikkea ei voi tehdä itse, vaikka välillä tuntuu että pitäisi.
  Kioskimyyntiin lehti päätyy tiistaina 17.12.
  Kiireisimmät voivat lukea lehtensä digiversion vaikka heti näiden sivujen tilaajaosiosta joka löytyy yläpalkin Digilehdet-linkin takaa.
   
  Pertti K tykkää tästä.
 20. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kattelin uutta mopilistia sevverran että mk1 capri 3000 gt oli siinä. Semmosta kuolasin iän kaiken junnuna jo 70-luvulla ja 80/90-luvun taitteessa jäi kauppa 500mk kiinni. Oli vielä gtxl alkuperäisillä lukkoperällä ja peltisarjoilla.

  sitte se fiat 600 juttu. SL versio mutta pakosarja ja vaimentaja vaihtunu miedompiin tavallisen normimallin. Sekä mittaristo samoin. Joskus perämoottori fiudeja harrasteena pisti silmään. Tosin ei mainittukaan että olis mr-auto.
   

Kerro tästä muillekin!