Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    hyvä julukaasuhan tua taas oli, enempi siinä on meikälääselle asiaa kun v8 magazines(<---me naiset nykyään)
    tua on hauskaa tuallaanen julki tilauksen lopettaminen ja itkeminen
    itte oon aika reiruhun kallellansa oikialle eikä oo tuattanu tuskaa lukia neuvosto konehista ym. onhan mulla tuas pihaski neuvosto vekale
    ei mulle silti ahjoa tuu :D lehti saa mun pualesta jatkaa samoolla linjoolla
    kaikille jotaki
     
  2. audiq

    audiq Gearhead

    Meidän Wagoneer on mielestäni järkevä harrasteajoneuvo. Sillä kulkee vene ja tavarakärry hyvin, niin käyttöautolla ei tarvitse samanlaisia ominaisuuksia enää olla.
    Suurin osa ajoista onkin hyötyajoa. Jeepin maasto-ominaisuudet menevät kyllä harrasteajoneuvona hieman hukkaan, kun eihän tuolla voi enää minnekään rymyämään mennä. -Kuivina kesäpäivinä sillä vain ajellaan ja muun ajan se lepäilee sille tehdyssä omassa tallissaan. :D
     
  3. impala67

    impala67 Double Gearhead

    hyviä jutun aiheita taas oli lehti täynnä. pakko vähän kompata kriittisimpiä ääniä, mutta lähinnä ihmetytti tarkka talvisodan kertaaminen mersujutussa. ei se nyt ärsyttänyt mutta ihmetytti, kun suomen sodan vaiheet ei nyt suoranaisesti liittynet jutun kohteeseen.

    ja se hehkutus että lähdettiin berliinistä sodan jaloista "autolla". ooh. ihmeellistä.

    tuli kuitenkin luettua kannesta kanteen ja phantom juttua myöten- josta muuten tuli kanssa mieleen että siitä KONEESTA olis voinut enempi skrivata, kuin vietnamin sodan onnettomista vaiheista. vaikka ei sen koneen pudotuslukemat oikein vakuuttaneet. migit tehottomampina oli täysin tasaväkisiä lukuunottamatta kilsan päästä ammuttavia ohjuksia. höh.

    tilaus jatkuu.
     
  4. raunoh

    raunoh 3rd gear

    Tilaajan Mobilisti-lehdessä on nyt 108 sivua, kun irtonumerolehdessä on 100 sivua, eli enemmän juttuja. Nämä eri painoerän lehdet näyttävät pikaisella silmäyksellä samoilta, mutta lisäsivut ovatkin lopussa.
     
  5. mb508

    mb508 Gearhead

    Tulihan tuossa kuitenkin lyhkäsesti kerrottua nuo Vietnamin sodan syyt ja vaikuttimet. Yleensähän tiedotusvälineissä on annettu ymmärtää kuinka paha USA yritti saada imperialisminsa alle kaikki maailman rauhaa rakastavat kansat. Eli totuuden mukaisempi käsitys kai on, että Kennedyllä ja myöhemmin Lyndon B:llä ja kumppaneilla oli tarkoituksena estää kommunismin maailmanvallankumous.
     
  6. impala67

    impala67 Double Gearhead

    noh saapahan taas joku änkyrävasenpussihousu revittyä pussejaan amerikan sotakoneiden ja toiminnan ihailun takia. Tuntuvat kriitikot useimmiten olevan niitä suvaitsemattomimpia jotka tilausta heti katkovat.
    (oikeasti suvaitsevaisimpia ja itseään valmiimpia pilkkaamaan ovat omasta mielestäni nimenomaan -me jenkkiauto harrastajat).

    mutta se mersu ja phantomjuttu olivat silti odotuksiani huonompia juttuja. phantomia tuli pari koottavaakin natiaisena kasattua niin olisi niistä teknisistä jutuista ollut oikein odotuksia. odotukset on vaan aiemmilla loistonumeroilla ja artikkeleilla hilattu niin perhanan ylös!
     
  7. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Ei tähän voi todeta muuta kuin että jos noin pienestä on kiinni, niin antaa mennä. Ainoa joka kärsii, olet sinä, koska menetät monta mahtavaa lukuhetkeä vuodessa. Ja väite lehden linjattomuudesta on aika absurdi. Olisko jotain perusteitakin, vai roiskaisitko vain?
     
  8. Buick55

    Buick55 Gearhead

    Ootko nyt kahtonu että tosiaan olet lukenut Mobilistia :eek:
    Nuo sun vertaukset käy kyllä moneen muuhun lehteen mutta en oikein osaa yhdistää Moblaan tuollaisia väitteitä,joskus myös käynti optikolla riittää 8)
     
  9. laundrybros

    laundrybros Gearhead

    Olen edelleen mielipiteeni takana eikä se kärsimystä tuota, kyseessä ei ole myöskään kuuma angsti, satunnainen raivonpurkaus tai perusteeton uhkailu tilauksen lopettamisella - perustelin kantani minkä vuoksi lopetin tilauksen. Mielipide kai tämäkin muiden joukossa.

    Linjan etsiminen ja linjattomuus eivät ole vastakohtia, viittasin kirjoituksessani vain toimituksen halveksuvaan ja ylimieliseen tapaan suhtautua julkaistuun kritiikkiin mikä ei mielestäni ole hauskaa vaan alatyylistä.
     
  10. pas2

    pas2 Gearhead

    Ny on poikain pesulassa ollu pipo liian kuumassa pyykissä. Kieltämättä joku palautteen "palautus" hiukan tuossa pysäytti että häh mutta olettaen, että palautteen antajana oli aikuinen ihminen niin se tulee kestää. Juu.
     
  11. A.J.

    A.J. Gearhead

    Pistikö kellään muulla silmään että lehden tilaajaversion Shelby Europa Mustangeista kertovassa jutussa oli käytetty samaa kuvaa kuin Spinnerissä 1/2005, ja toinenkin kuva oli selvästi samasta kuvaussessiosta? Hienoja syyskuviahan nuo ovat, mutta olisi noin hienoista autoista ollut mukava nähdä uuttakin kuvamatskua.
     
  12. impala67

    impala67 Double Gearhead

    kieltämättä sama kävi mielessä että oliko omistaja tarjonnut juttua moblalle?- oliko shelpyjuttu muuten irtonumeroissakin?
     
  13. debner

    debner Gearhead

    Hehheh, Mobilistissa juuri hyvä linja näpäytellä noita tiukkapipoja jotka saa hirveitä raivokohtauksia kun lehdessä on artikkeli tai kuva joka menee ohi heidän tiukan laatikkonsa. Sen laatikon jonka ulkopuolisista asioista eivät halua (vai uskalla?) nähdä vilahdustakaan.
    Sitten isoon ääneen melskataan kuinka lopetetaan tilaus kun lehdessä nyt kirjoitettiin muustakin kuin juuri häntä kiinnostavasta asiasta.

    Jokainen harrastelehti varmaan loppuisi viimeistään toisen numeron jälkeen jos niistä poistettaisiin kaikki artikkelit jotka ei jotakin yksittäistä henkilöä miellyttänyt, tyhjät sivut vaan jäisi jäljelle.

    Eikä ne artikkelitkaan koskaan voi olla kaikenkattavia, lähinä ne on aina pintaraapaisuja. Ja kun jonkun mielenkiinto herää artikkelin johdosta niin sitten jokainen voikin alkaa hankkia itselleen ja itsekseen syventävää tietoa aiheesta.
    Joskus sen kipinän johdosta taas puolestaan syntyy kokonaisia kirjoja kuten vaikka muutama kuukausi sitten julkaistu paksu opus Porsche 917:stä, parisataa valokuvaa & rakennepiirroksia ja tarinaa, ja silti kyseessä yksi ainoa automalli. Ja varmasti siitäkin löyty asiavirhe jos toinenkin jostakin kun tarkasti etsii.


    No ehkä ne tiukkapippoisimmatkin sitten joskus ymmärtää pipoaan löysätä kun huomaa kuinka huvittavaa heidän melskaaminen oikeasti on toisten mielestä.
    Harrastuksissa näet parhaimpia ovat ne kaverit jotka tuovat lisäarvoa harrastukseen, onnettomimpia tapauksia puolestaan ne jotka kokevat tärkeämmäksi yrittää estää kaikki itseään (ja paria lähikaveriaan) kiinnostamaton.
     
  14. mike-79

    mike-79 1st gear

    Tässä makupalaa tulevasta 11.3....
    [​IMG]
     
  15. teepee

    teepee Gearhead

    Löytyykö jostain listaa Mobilistissa olleista jutuista?
    Joskushan oli vuoden viimeisessä numerossa listaa sinä vuonna olleista jutuista, mut ei taida enää ollut pitkään aikaan?
    Haluaisin vaan tietää oisko joskus ollut juttua tuosta mun tämänhetkisestä projektista eli Mercedes-Benz 190c -63?
    Jos joku tietää löytyykö jostain listaa noista jutuista tai tietää missä numerossa tuosta olis ollu juttua niin kiinnostais kovasti
    Eilen ostin Talvi-Heikistä TM:n 7/63 jossa on koeajettu tuo auto :D
     
  16. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    ^Jenkkipaskalotjia, ryssän romuja, nykyautoja ja vanhoihin autoihin liittymätöntä, turhanaikaista roinaa näyttää olevan luvassa. Eli taas erittäin mielenkiintoinen numero. :rotfl:
     
  17. pekkakarvoen

    pekkakarvoen 1st gear

    Ehkä toi lehden laadullinen alasajo on tarkoituksellista, että saatais myytyä enemmän seniori-mobilistia?
     
  18. BRC1

    BRC1 Gearhead


    Laadullinen alasajo? :rotfl: Voe datsun sentään mistä näitä lohkasuja sikiää. No täytyy vaan jatkaa suomen laadukkaimman julkaisun kestotilausta :D
     
  19. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    :eek:

    :rotfl:
     
  20. fossiili

    fossiili Gearhead

    Itse kysyin joskus suoraan toimituksesta ja pistivät numerot missä oli ollut juttua kysytystä mallista. Siis hiukan sellainen laajempi tarina.
     

Kerro tästä muillekin!