Uusi Mobilisti lehti....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja mercman, 3.5.2007.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ihmettelin ihan samaa kapeakatseisuutta. Mulle kävis melkein mistä maasta vaan auto, jos siinä on joku itseäni kiinnostava piirre tai ominaisuus.
    Ihan hemmetin hieno oli se ponttoonimersukin mikä uusimmassa oli, se vaan ihmetytti kun se oli mustana tilattu niin missävälissä siitä tuli metallisininen?
     
  2. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eipä ahista itteäkään.
     
  3. studio57

    studio57 Gearhead

    ei mulle tuo 2000 versio kolahtanut.. mut mobilisti kyllä muuten.
     
  4. karra

    karra Double Gearhead

    Kyllä miunkin piti ihan lukea uudelleen että mistäs on nyt kyse :odroll: . Ja en kyllä nyt paljon enempää sakemanniasiaa tuosta löytänyt mitä ennenkään. Olihan siinä niitä sotajuttuja mutta niitähän on aina.
     
  5. BlackBird90SC

    BlackBird90SC Gearhead

    Irtonumeron ostajana on se etu,ettei tarvi ostaa sakua,eiku sikaa säkissä.

    Pitäisköhän lopettaa toi turun sanomien tilaus,siinä kun on enimmäkseen huonoja uutisia... :poff:
     
  6. Holley

    Holley Gearhead

    Vissiin sitten sellaista kritiikitöntä pullamössösukupolvea, mutta en lähde Moblistia edelleenkään haukkumaan. Finnlinesin 29 h risteilyllä kerkiää jokseenkin tarkkaan lukemaan lehden kuin lehden.. ja vaikka vähän toki harmitti uutisten maininta toistamiseen '75-'85 -autojen mielenkiinnottomuudesta,kun ruumassa itsellä siis oli '78 Buick, ei haitannut silti oikein mikään edes se saksalaisautojen runsaus. Ja lopulta kyllähän Mobilistissa on oikeastaan aina ollut hyvin esittelyjä juuri '75 - '85 -välin autoistakin. Tuleehpa kohta jo kolmas Mobilisti-versio tilaukseen. Toivon vaan, että toimittajilla oikeasti riittää paukut näiden lehtien tekoon. Skenaarioina voi olla myös hiukan huolissaan, kun toimittajien '60-luvun Alfat alkavat vaihtua '80- ja '90-luvun autoihin. Toivottavasti he jotain hullua jaksavat edelleen ostaa, kuten Midas jne.
    Kunhan ei mennä liian lyhyisiin 4 sivun juttuihin ja liikoihin esittelyihin per lehti; joskus niillä oli 8 sivun juttu jostain autosta ja sitten oli perään 4-6 sivun "kuvatalkoita" vastaavista ajoneuvoista esim. Suomessa ja muualla, yksi automalli saattoi viedä 16 sivua lehdestä. Pitkät ja perusteelliset jutut ovat oikeastaan se Mobilistin "juttu" minusta.
     
  7. studio57

    studio57 Gearhead

    niin taitaa jokainen näistä mielipiteistä olla samanlaisten pienten ihmisten mielipiteitä.. ja näin lähes jokainen yhtä oikeessa.
     
  8. impala67

    impala67 Double Gearhead

    olihan viimeisin numero juuri wir-leben-autos linjaa, mutta taatulla moblamaisella meiningillä. kyllähän siinä oli todellakin eläydytty jutun aiheeseen ja tehty tämäkin numero kokonaisuutena- jenkkilotjafanaatikkoja unohtamatta. hyvä numero taas. nyt vasta sain viimeisetkin jutut lueskeltua. tällä kertaa ei tullu yhtään kolffin omistamisen himoa. yökötti vaan ne ankeat pelkotilat mitä tommoset karseet kinnerit ja niiden aikalaiset aiheutti pieneen miehenalkuun. mutta kiva että jotkut niistä tykkää että säilyvät varoittavina esimerkkeinä tylsyyden huippukaudesta.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Viime aikoina on myös täällä alkaneet Euro-klassikot kiinnostaa. Siksi selailen usein Moblaa, josko jostain sopiva museoyksilö löytyisi. Ihme kyllä rajoittuneisuus valmistusmaan suhteen on karissut iän myötä.
     
  10. TiM

    TiM 1st gear

    Nyt mä olin kyllä pettynyt: heti ylhäällä julistetaan "Wir leben Autos"... ja eikä yhtään juttua Opeleista... :rotfl: :rotfl:
     
  11. homer

    homer Double Gearhead

    Oli näköjään loman aikana postiluukusta tippunut. Ensi silmäyksellä hiukan tasapaksu kesänumero. Tosin tarkemmalla lukemisellahan tuosta voi löytyä vaikka mitä.
     
  12. homer

    homer Double Gearhead

    No ei tarvinnut kuin lukea pätkä päätoimittajan jorinoita ja voi taas todeta että tuoreinkin lehti on ihan taattua tavaraa...
     
  13. studio57

    studio57 Gearhead

    hieno oli se rämpylä farkku ja viihdyttävä tietty turbo datsuni artikkeli.
     
  14. impala67

    impala67 Double Gearhead

    Oli melkoinen amc numero mutta ei mitään valittamista.päätoimittajan jeepkokoelma alkaa olemaan riittävällä pohjalla...
     
  15. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Jep. AMC:issä ei ole mitään vikaa... paitsi niitä alkaa kerääntymään nurkkiin jostakin kumman syystä. Ovat varmaan liian mielenkiintoisia.

    Katsoppa vaikka tuohon alle...
     
  16. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Muistanko oikein, että se Mini Ljunqvistin camarolla ajamaa Hki-Oulu ei aikoinaan julkaistu missään julkisuudessa juuri sen takia ettei kukaan yrittäisi sitä rikkoa? ...ja nyt on "pandoran lipas" avattu :)
     
  17. homer

    homer Double Gearhead

    Vauhdin Maailmassa elämäni kisa sarjassa tuosta joskus vajaat parikymmentä vuotta sitten juttua oli. No, kisahan se tuokin oli ainakin aikaa vastaan.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Ja kyllähän siitä oli juttua VM:n varikolla kuiskitaan palstalla myös tapahtuman aikoihin.
     
  19. homer

    homer Double Gearhead

    Niitä varikolla kuiskitaan kuiskuja ei aina osannut kovin vakavasti ottaa. Paikka paikoin samaa luokkaa K-G Paukapään mainioiden juttujen kanssa.
     
  20. hmr66

    hmr66 Gearhead

    täysin OT, mutta....

    Ah, vanha kunnon K-G, tämän herran syy on että minäkin moottoriurheiluun sekannuin. Niistä jutuista sai aika hauskan kuvan lajista, pitää vielä paikkansakin....
     

Kerro tästä muillekin!