"Uusi" Sebring ja ajovalot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja VilleMatti, 21.1.2022.

 1. VilleMatti

  VilleMatti 1st gear

  Moikka,

  Olen tässä katsellut uusikorista Sebringiä vm. 2008, ja lähiseudulla olisi mielenkiintoinen yksilö. Käyn sitä huomenna katsomassa.

  Kysymys kuuluukin, kuinka hyvät ajovalot uudempikorisessa Sebringissä on? Ovatko ne yhtään paremmat kuin edeltävässä mallissa?

  Autossa on ehkä vähän harvinaisempi moottori-vaihteistoyhdistelmä. Moottorina on 2.7 V6 ja 6-vaihteinen automaatti, ilmeisesti 62TE. Millainen tuo voimalinja on? Onko tämä uudempikorinen 2.7 myös E85 flexfuel?
   
 2. juko7

  juko7 Double Gearhead

  Itsellä on tuon vuosimallinen. En osaa sanoa, ovatko ajovalot paremmat kuin edellisessä. Eivät ne erityisen huonotkaan minusta ole. Paremmat kuin monessa muussa vähän vanhemmassa. Jos vain himmentymä on ongelma, niin sen saa kiillotettua. Heijastinvikaa taas ei oikein saa korjattua.

  Edit: valomalli muuttuu vähän samaan tapaan kuin Voyagereissa. Vojan uudempi malli on minusta aiempaa kapeampaa parempi.
   
  Muokattu: 22.1.2022

Kerro tästä muillekin!