Uusi syylari Valianttiin vai vanha korjattavaksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Stance, 4.5.2006.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    -74 Valiantin syylari vetelee viimeisiään, sopivasti painetta niin suihkuaa kaaressa useammasta kohtaa, eli uuden hankinta on edessä. Löytyykö putiikeista mallikohtaisia syylareita, joissa olisi letkujen (ylä- ja alavesiletku, öljynlauhduttimen putket alaosassa) lähdöt oikeissa paikoissa vai kannattaako tuota vanhaa korjauttaa?

    Hakutuloksissa useampi kehuu Vantaan Jäähdytinkorjaamoa, olisi tuossa aika lähelläkin..meneekö korjauttaminen miten lähelle uuden syylarin hintaa?
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

    Uudelleen kennottaminen täällä päin maksaa 200-250€. Itse ainakin kennottaisin vanhan, ompahan kiinnikkeet ja lähdöt ainakin varmasti oikein.
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

    Totta, tuossa on kyllä puolensa, istuisi ainakin suoraan paikalleen. Täytyy huomenna soittaa ja kysyä tuota.
     
  4. pekkosbill

    pekkosbill 3rd gear

    mul ois ehjä kutosen syylari jos kiinnostaa.
     
  5. Stance

    Stance Gearhead

    Mulla 318 kone keulilla eli taitaa jäädä pieneksi, kiitos tarjouksesta kuitenkin.
     
  6. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Kennotus ei oo mitään ihan ilmasta touhua, kysele myös uusien hintoja. Mitä mä joskus perskynään ostin, ni uuden hinnalla ei olis vielä vanhaa kennottanut. Darttiin joku viis vuotta sitten teetin Kinasella ison syylarin, sillä hinnalla sais nykyään varmaan kolme isoa alsasyylaria.
     
  7. 54474N4

    54474N4 Gearhead

    Osta uus. En tiiä paljo darttiin maksaa, mut capriceen makso 200euroo + korkki 10 euroo. Ei ollut tismalleen samanlainen ku vanha, yks putken reikä piti tukii, mut ei ollu iso homma. Uus on aina uus.
     
  8. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    joo osta vaan uusi , tuosta mainitsemastasi liikkeestä olen yleensä saanut ihan sopivia vaikka kylläkin europeleihin mutta väärää ei liene pakko ostaa. tarvikkeista saattaa sitten puuttua laatikonlauhdutus että tarkistappa sekin kun ostat .
     
  9. Stance

    Stance Gearhead

    Jeh, kävin tänään ostamassa käytetyn ehjän syylarin Aspenilta, lauhduttimen tulo/menokin oli kohdillaan, jos saisi jo huomenna keulille. Kysäisin yhdestä putiikista uuden hintaakin mutta tarjous oli niin huima että jäi väliin.
     
  10. W201

    W201 3rd gear

    Toivotaan et sun ostamasi käytetty on on tosiaan ehjä!
     
  11. Stance

    Stance Gearhead

    Ehjä se on, kuka sitä nyt rikkinäistä ostas?? :eek:
     
  12. Stance

    Stance Gearhead

    Sunnuntaiaamun puhdetyöt tuli tehtyä ja uusi syylari on paikallaan. Ei vuoda ja pysyy pää kylmänä :) Cool!
     

Kerro tästä muillekin!