uusia ideoita cruisingeihin ja niitten ohjelmaan...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja rambleramerican, 20.1.2005.

  1. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    tänne sitten ne kaikki hienot ja mahtavat cruisailu ideat ja ehdotukset..

    -kiitämme jo etukäteen. :wink:
     
  2. Aako

    Aako 1st gear

    jonkun tietyn päivän esim kuun 1. lauantai tai jotain vois sopia kokoontumispäiväksi esim.prisman parkkiin tai jotain ja jättäs ruisinkien ohjelman vapaaksi ja järjestäs pari isompaa ruisinkia vaikka kerhojen yhteisillä voimilla eihän joka kokoontumisen niin virallista ja ohjelmapainotteista tarvi olla pääasia että porukka liikkuu ja ajelee isoilla autoilla :D
     
  3. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    tämä on kommentti tuolt risuja ja ruusuja palstalta.....



    Noi oshan kruisinkit kyllä on ollu aina tosi hyviä (vaikka ois satanu paskaa ja ei muuta kun pari autoo letkassa), aika tylsää ois kesällä ilman niitä.
    Mutta jos tollasia isompia tapahtumia järkättäis niin noita "tavan" kruisingeja vois sitten vaikka vähän keventää - vaikka niin että ois joku tietty kokoontumispaikka ja tietty "virallinen" cruising reitti jossa tulis tuttuja vastaan. Eli ei mitään ohjattua siirtymistä paikasta toiseen, vaan vaikka joka toinen lauantai/perjantai-ilta siellä ja siellä paikassa (esim. ranta ja vaikka joku pystybaari jossain) ja niillä ja niillä kaduilla (joku sopiva lenkki, näitähän on) tyyliin että illalla kuuden jälkeen voi lähtee katteleen ketä on liikkeellä. Silleen että homma toimis ihan automaattisesti - kait sekin on mahdollista, toimiihan tuo muuallakin.
    Sitten vois keskittyä enemmän noitten muutaman isomman tapahtuman järkkäämiseen, mutta ois tollasia pienempiäkin juttuja jotka ois kumminkin kaikilla tiedossa.

    Tällanen vaan ehdotus tuli mieleen.
     
  4. always bb

    always bb Gearhead

    missä siellä oulussa nykyään kokonnutaan kun anttilan taakse rakensivat sen parkkihallin, siinä autotorilla sitä ainakin kokoonnuttiin joskus kun oltiin oikein hurjia vuonna 1-2. tulee käytyä siellä nykyään niin harvoin. joskus siellä asunut kylläkin PPKAK rules.
     
  5. jenkki

    jenkki 1st gear

    Sen parkkihallin rakentamisen jälkeen kokoontuminen siirty Raksilan markettien parkkipaikalle,joskus yheksänkytluvun alussa se tais olla.Oulussa ei ole sellasta kastijakoa kuin monessa muussa kaupungissa,et jenkeillä olisi joku oma kokoontumispaikka,mutta eihän sitä tiedä vaikka systeemi tästä muuttus vielä.
     
  6. always bb

    always bb Gearhead

    Kaikkihan sinne täytyy olla tervetulleita ja ilmoitelkaa milloin ois niitä kruisinkeja ois niin mukava käydä ,jos näkis vaikka vanhoja koulukavereita.
     
  7. MJF

    MJF Double Gearhead

    Aika pitkälti samaa mieltä.
    Jokin paikka missä voi kokoontua, olkoon nyt vaikka joku prisman parkkipaikka tms. ja muuten ajellaan vapaasti omaan tahtiin kaupungilla. Varsinkin tuo poliisien perässä ajaminen on ollut aika kökköä. Siinähän ei näe juuri muuta kuin pari edellä menevää ja perässä tulevan auton. :-? Olisihan se hienoa kun tulisi välillä autoja vastaankin eikä vain samassa jonossa.
    Siinä ei myöskään hermostutettaisi muita kaupungilla liikkujia kun ajettaisiin oikeasti liikenteen mukana. Joka kerta on ollut niitä hermoheikkoja kansalaisia joiden on pakko päästä tunkemaan sinne jonon keskelle normaali kinnereillä. Ja sitähän ei cruisailijat sulata kun ollaan oikein poiliisisaattueella liikenteessä :odroll:
     
  8. G-Bun

    G-Bun 1st gear

    Olisi hienoa päästä ajeleen esim. vaikka vanien kesken. Hieno näky ois kun vaikkapa 6vani ajaa peräkanassa. Laittakaahan johonkin ilmoitusta missä kokoonnutte seuraavan kerran niin tulen paikanpäälle pällistelemään muitten autoja..
     
  9. jenkki

    jenkki 1st gear

    Cruisingit ynnä muut kokoontumiset on olleet tähän mennessä kerhosivujen tapahtumakalenterissa,,mutta kun kerta on nyt tämäkin aukastu niin laitetan tietoa tapahtumien kulusta tännekin, heti kun on varmaa tietoa jutuista.Vielä ei oo päätetty tämän vuoden kokoontumisista mitään.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    "Nähkäämme siis kesällä 2005, sunnuntaisin 8.5, 5.6, 3.7, 7.8 ja 4.9, klo 17.30"

    Kuulostaa OK hommalle. Muutama vuosi sitten kokeiltiin sunnuntai kruisinkeja, kokoonnuttiin klo 17 mm. kirjaston parkkipaikalle. Alussa autoja oli paikalla n. 20 kpl, mutta koska treffit oli joka sunnuntai, niin lopuksi paikalla oli vaan kuparin värinen GT Dartti, eikä muita. Nuo edellä mainitut päivät ovat ihan hyvä valinta normaali tapaamisille, mutta pyhäpäivä varmaan vähentää osallistuja määrää, koska oluen juonti voi olla vähäisempää sunnuntaisin. En tiedä, onko se sitten hyvä vai huono asia?
     
  12. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sunnuntaina? Miksi?
     
  13. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vähemmän kaljaa, paljaita perseitä ja vittuilua?
     
  14. Aako

    Aako 1st gear

    EI jaksa sunnuntaina....sillo maataan kotona Keräämässä voimia viikkoa varten
     
  15. rambleramerican

    rambleramerican 1st gear

    no nuothan onkin enemmän sellaisia kokoontumisia kaiken karvaisille kulkuneuvoille. niissä ei eriksee oo mitää cruisinkia..mut jospa me oshalaiset saataisiin sitte aikaiseksi niit ajelemis-kokoontumis-cruising-hässäköitä.. :wink:
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest




    [​IMG] Ah, taitaa olla niiiiin totta! [​IMG]

    Mutta olipa niin kiva siltikin olla mukana[​IMG]

    Ja pooooois ..... [​IMG]
     
  17. Hexa

    Hexa 1st gear

    Tällainen homma on toteutettu jo pari kertaa nimellä Oulun Seudun Vans & Trucks Cruising. Viime kesänä ei vielä ollut kovin valtavasti porukkaa mukana mutta komeat letkat saatiin kuitenkin aikaiseksi.

    Kunhan kesä alkaa lähestymään (ja Paten Vani saa hirmumoottorin nokallensa :eek: ) niin ruvetaan miettimään uusia kokoontumisia. Minä ja 350tbi ilimootellaan, millon ajellaan. 8)
     
  18. G-Bun

    G-Bun 1st gear

    Mahtavaa. Olen mukana vanillani. Kunhan sais tuon rouskun vain käymään. :mad: :lol:
     
  19. AstroUser

    AstroUser Gearhead

    Kuinkahan kiiltävillä ja ehostetuilla vehkeillä sinne pitää / saa tulla... ? :oops:
     
  20. Aako

    Aako 1st gear

    Jos ajamalla liikkuu nii olis hyvä :) ! sikalintatkin ovat hienoja :)
     

Kerro tästä muillekin!