Uusin V8

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Camaro^, 26.1.2005.

  1. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    FCMA Open 2004, olisi pitänyt mennä tonne, mutta jostain syystä en tiennyt tosta mitään :mad: No oli miten oli toi "Monsteri-musti" on tosi hieno! Samoin tuo rikkinäinen Chevelle, tosi hieno! Itelläkin käyny mielessä jonkun ton tapasen tekeminen... Ei voi muuta sanoa, että hienosti ja hyvin tehtyjä pelejä!!
     
  2. platuart

    platuart Gearhead

  3. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Katos katos...
     
  4. ESMCB

    ESMCB Gearhead

    Oli toi turun näyttely ihan hyvä sinänsä... Se chevelle oli miun tekemä mikä lehes oli... (pakko vaan sanoa...) Mielestäni melko onnistunut vaikka muutaman asian olisi voinut tehdä paremmin mutta empä jaksanut... :oops: Myönnän laiskuuteni tai kiireen koska valmistui vasta vähän ennen reissua... Mutta moni hieno malli jäi näkemättä jos vaan lehdestä kattoi... Oli paikan päällä monia muitakin hienoja malleja kun noi...
     
  5. Camaro^

    Camaro^ 1st gear

    Hyvin tehty Chevelle! En oo koskaan ollu pienoismalli näyttelys, seuraava mikä on niin juoksen sinne ensimmäisenä ja kamera mukaan! Minulta ei vielä on noin hyvät mallit luonnistu, kun vasta joku 2 mallia tehnyt... Eiköhän mullakin joskus ala näyttämään hienoilta...
     
  6. 4deeSdn

    4deeSdn 1st gear

    Tuleehan noita näyttelyitä... Tukholma ekaks ja sitte kai acs, tre ja modelexpo.. vai mikä lie järjestys? Valaiskaa viisaimmat!! Mullakin oli turussa malleja ja yks kolmonen tuli.. :oops: Tänä keväänä 4-5 uutta mallia näyttelyihin. :eek:
     
  7. platuart

    platuart Gearhead

    Tukholman jälkeen Tampereella pienoismallinäyttely.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Missä ne muuten viimeksi oli Tampereella ne pienoismallit?? Oli vissiin aika hyvin piilotettu ku ei vaan näkyny.
     
  9. platuart

    platuart Gearhead

    Viimeksi?

    Siis jos Hot Rod & Rock Show on se viimeksi, niin kyllä ne siellä oli, taisi sulla jäädä just se käytäväväli käymättä.

    Ja SEURAAVAKSI pienoismallinäyttely Tampesterissa on tuolla:
    26.2. Pienoismallinäyttely, Sampola,
    040-594 7068, 040-595 4355

    ja sen jälkeen Pirkkahalliiin ja PAP Open....
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Onko muuten missään ollut viime vuoden Pirkkahallin PAP Openin tuloksia näkyvissä? En ole nähnyt niitä missään, en edes viime vuonna Pirkkahallissa... :)
     

Kerro tästä muillekin!