uusittu oodee

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Overdrive tiedotteet ja palaute', aloittaja Jokeri, 24.2.2016.

  1. Jokeri

    Jokeri Double Gearhead

    Hohoo!!! Tässä voi lainata tälleen sanaa kerrallaan!!

    Mutta asiaan: Onnistuinpa sohaisemaan kusiaispesään. vähäkö oon ylpee ittestäni
     
    xarper tykkää tästä.
  2. palontie

    palontie Double Gearhead

    Sinähän vallan hurjaksi heittäydyit.
     
  3. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Ööh osaisko joku neuvoo kui tehää osto-ilmoitus? Ainaki tuol ostetaan osia sivulla lukee et uusien aiheuden aloittaminen estetty....??
     
  4. palontie

    palontie Double Gearhead

    v8 market?
     
  5. Toope

    Toope 2nd gear

    Täys susi androidilla (puhelin) kateltuna,vituttaa tuo valikkopalkki mikä suurenee mukana zoomatessa,ja lopulta peittää koko näytön. Parannustakin on tapahtunu,en vaan vielä oo keksiny mitä.:D Ennen leipäkin maistu leivälle....
     
    xarper tykkää tästä.
  6. jariha

    jariha Double Gearhead

    no minkäs sit voi? ei varmaan ollu kiinostavaa tuotetta....
     
  7. xarper

    xarper Gearhead

    Kyllä on menty pers eeltä puuhun tän kanssa, sivun aukaset ni uus hieno mahtava banneri peittää puolet sivusta, on kyllä ollu insinööri suunnittelemassa tätä huhuh

    Ja jos nykypäivänä väännetyt sivut ei toimi mobiililaitteella kunnolla ni on jotain TODELLA pahasti pielessä...
    Tai sit vaan kädetön tekijä.

    Ja sit vielä kaiken kruunaa tää paska että joutuu joka kerta kutakuinkin kirjautumaan uusiks jos oot hetkenki poissa sivulta vaikka kuinka laitat rukseja että muistais, ei vaan ennen tarvinnu...

    Ja mikäs tää juttu et OD on siirtynyt V8 Magazinelle vai?
     
    Muokattu: 27.2.2016
  8. M

    M Gearhead

    Kyllähän se näin on, kustantaja ylläpitää nyt tätä.

    Mutta toinen asia. V8 marketin etusivun ilmoituksia koristaa Saab. Kyllä soisi tuon marketin olevan pyhitetty harrasteautoille. Toki tuollaista Saabiakin voi harrastaa...
     
  9. nova71

    nova71 Gearhead

    Uusin kasi sivu 23. Myyntipalstasta.
    "Ilmoitukset voi jatkossa jättää kuvan kera, ja halutessaan oman ilmoituksen voi nostaa määräajaksi etusivulle pientä korvausta vastaan, mikä takaa tavallista suuremman huomioarvon."

    Pientä maksullisuutta havaittavissa.
     
  10. mpower

    mpower Double Gearhead Bannattu

    Mää oon kauhian hämmästyny,joku oli tykkänyt minusta!
    Ite kyllä muita kyttään!
    Mulla mitään Saabei näy!Mulla se AdBlock ja viirustorjunta kyl käytös!
     
  11. MJF

    MJF Double Gearhead

    Mulla pelaa puhelimella (android) paremmin kuin tietokoneella (win7 ja chrome). Puhelimella pysyy kirjautuneena, koneella ei. Ainut miinus puhelimella on kun pitää vaaka-asennossa ja kirjottaa viestä, yläpalkki peittää koko näytön näppäimistön yläpuolelta. Tietokoneella yläpalkkiongelma on vielä pahempi.
    Voisko tuohon kirjottajan nimimerkin alle saada profiilin tiedot kuten ennenkin, paikkakunta jne.
     
  12. rb

    rb Double Gearhead

    Piti oikein kurkata.

    Ei näy saappeja, joten viirustoiminta toimii....... (mäiskishymiö)

    ..................................................................................................................

    Nonii !!!!!.......... just ku pääsin sanomasta, niin näyttöön lävähti Simca.

    Mikähän viirustorjunta siihen auttaisi? (silmänisku hymiö)
     
    Muokattu: 27.2.2016
  13. jariha

    jariha Double Gearhead

    jotenki tuntuu ettei tuo marketti oo ny loppuun suunniteltu? tulee mieleen iha
    :) eipä oo nykyään vaihtoehtoo jotta myydään muut ajoneuvot ni laitoinpa kaikkien kiusaksi saabin myyntiin tohon;)
     
    M tykkää tästä.
  14. 0132

    0132 Gearhead

    Hyvältä vaikuttaa. Ei valittamista. Toimii mulla hyvin sekä windows 10 että Android-luurilla. Tossa edellä mainittu androidilla vaaka-asennossa kirjoitus, on mun mielestä aika perseestä jopa tekstiviestiä kirjottaessa, kun se kirjoitusruutu peittää koko näytön.

    V8-market vaikuttaa kanssa hyvältä ja selkeeltä, vaikka ekaks aattelin että ei vittu mitä paskaa. Se kommentointi ois kyll hyvä saada halutessaan päälle. Mun mielestä hyvä että on nyt tällanen uus, selkee ja helppokäyttönen myyntipalsta harrastelijoille. Ei haittaa yhtään että on vähän "nettiautomainen", jospa ne nettiauton pahimmat perseilijät ja jobbarit kuitenkin pysyis pois tuolta.

    Itseasiassa yks asia mistä valitan! Vanhat hymiöt oli aivan helvetin hyvät! Uudet ei..
     
  15. ventora

    ventora 2nd gear

    nyt kun muutaman päivän koittanut tutkia niin ei tule muuta mieleen asiasta kuin että alkuun onnistu pilamaan hyvän lehden ja nyt ainoan kunnon foorumin..
     
  16. artz

    artz Gearhead

    Meneekö osto/myynti-ilmoitukset ensin moderoinnin kautta ennen kun näkyy täälä? Kopioin rompetorilta oman ilmotukseni nyt tonne V8 market -myydään osia- osioon, niin eipä näy. ..tein pari vko sitten tonne vanhaan pitkän ilmotuksen jonne otin jokaisesta euronkin nippelistä erikseen kuvat. Nyt kopsatessa ei enää toiselle sivustolle talletetut kuvat tulleet uuteen ilmotukseen, joten voi olla että jää laittamatta toista kertaa.

    -----
    Jaa, nyt näkyykin. Taisin katsella väärästä paikasta tai jotain muuta.. Mutta ilmoituksesta hävinnyt katselukertojen määrä. Olisi se kiva tietää kiinnostaako ketään.
     
    Muokattu: 27.2.2016
  17. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Osalla Android-selaimia tuntuu tosiaan menevän kehnoksi tuo käytettävyys. Tätä asiaa korjataan ja parannuksia tulee niin pian kuin mahdollista. Pahoittelut haitasta, tavoittena on, että lopputuloksena käytettävyys olisi parempi kuin entisellä versiolla.
     
  18. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    Mobiilikäytettävyyttä korjataan ensitilassa. Osalla mobiililaitteista toimii jo mainiosti, osalla ei. Kaikilla tottakai pitäisi toimia yhtä hyvin.

    Kirjautumisessakin on joku ongelma, joka vaivaa osaa käyttäjistä. Tätäkin koko ajan selvitellään ja se tullaan korjaamaan kun aiheuttaja löydetään. Osalla kirjautumisongelma on ratkennut kun selaimesta on tyhjennetty välimuisti ja vanhan sivuston aikaiset evästeet.

    Ja kyllä. Sivuston kustantaja vaihtui Whitewall Oy:stä Fokus Media Finland Oy;ksi jo viime vuoden syyskuussa. Fokus Medialle ovat siirtyneet myös aiemmin Sanoma-konsernin kustantamat V8-Magazine, GTi-Magazine ja Auto Bild Suomi.
     
  19. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Toi yläpalkin paikallaan pysyminen tuntuu jotenkin pökkelöltä, mutta kyllähän tää muuten on ihan jees
     
  20. Ylläpito

    Ylläpito Gearhead Staff Admin

    V8-Marketin kommentointi ja/tai kysymysmahdollisuus otetaan varmasti uudestaan harkintaan. Alunperin se jätettiin pois, kun syksyllä 2015 tehdyssä kävijäkyselyssä monet toivoivat että keskustelun ilmoituksista saisi pois. Ilmeisesti kompromissi, jossa ilmoittaja voi itse valita haluaako kommentteja/kysymyksiä vai ei olisi toimiva ratkaisu?

    Hymiösetti on nyt tämän uuden foorumialustan oletuksen mukainen, Pyrimme "palauttamaan" vanhan version vanhoja tuttuja hymiöitä käyttöön heti kun vaan palautteiden läpikäynniltä ja sivuston säädöltä ennätämme.
     

Kerro tästä muillekin!