UV-suojaa muoviosille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Pecan, 8.10.2009.

  1. Pecan

    Pecan Gearhead

    140-sarja volvon takavalon kehykset ovat tyypillisesti materiaaliltaan semmoiset, että ne kellastuu varsin voimakkaasti auringonvalon vaikutuksesta. Onnistuin löytämään käyttämättömän orkkiskehyksen, mutta nyt pitäisii keksiä millä sen suojaa UV:lta? Mitäs auriknorasvaa ja millä suojakertoimilla siihen laitetaan? Löytyykö vahoissa jotain UV-suojaominaisuuksia, vai olisiko jokin lakka hyvä?
     
  2. kemikali

    kemikali 1st gear

    uv- suojaa

    yleensä auto vahat sisältävät uv-suojaa, älä käytä kuitenkaan mitään liuotin pohjaista vahaa, se himmentää entisestään muovin pintaa. Karnauba vaha esim, tai Autoglymin Ultra deep shine vaha toimii tässä hyvin,siihen päälle vielä glymin Exrta gloss protection ni vot,
     
  3. Z11

    Z11 Gearhead

    Venelakka suojaa UV:ltä
     

Kerro tästä muillekin!