V8&Gti 18.8-07

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 12.8.2007.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Jep juu.....
    Toni L:n datsutti loikkas hienosti viivalta 8)
    Siellä varikolla oli aevan ihmeellinen hippi katsastamassa autoja :eek:
    Kävin kyseiselle hiipparille sanomassa että koitappa hippi tulla leimaamaan tuo minunkin kikotin että pääsen kuviakin ottamaan,hylky meinas tulla jo 10:n metrin päästä :poff:
    Tunnistaako joku tämän Mambaa työkseen kuuntelevan hujopin :rotfl:
    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+200 ... 07-479.jpg

    Persiilleen meni omat ajelut,tai no jos noista aikalapusista parhaat palat poimis ni 14.8 olis haarukassa :lol:
    Ei oo pienen miehen elämä helppoo :wc: :oops:

    Muutama kuva tuli otettua vaikka ei paljon napannutkaan.

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat+200 ... .8_07/?n=0
     
  2. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Näyttäshän siellä olleen taas paljon autoja ajelemassa :D Meilläkin oli vähän ajatuksena käydä tuolla taas testaamassa Novaa ennen finaalikisoja mut huomattiin tossa viime kisojen jälkeen että ei sieltä mitään uutta löydy ennen ens talven alakertaremppaa ja muutoksia joten ajellaan seuraavaks vaan vielä finaalit jollain lailla tollasenaan :wink:

    Vaan olipa siellä tosiaan aika hippi katsastamassa :rotfl: Ei me sit oltais varmaan muutenkaan päästy ajamaan, tai no, nimimerkki Henskin mielestä meidän auton keula näyttää nyt putkimaskilla kuulemma vähän Valiantilta :eek: niin jospa se olis hämännyt sitä :poff:
    Parhaitenhan tuon miehen saa tosiaan paikalle laittamalla Mamban soimaan täysillä, tosin siinä on sit se vaara (Tero?) ettei se malta lopettaa sitä katsastusta vaan jää kuuntelemaan sitä mielimusiikkiaan :rotfl:
     
  3. Käkö

    Käkö Gearhead

    Sulla oli kirootusvihreitä, mää korjaasin...

    Kyllähän noita aijkalappuja voipi korjailla mielen mukaan, loppuillasta se menee jo matalaa 14sta... :lol: :poff:

    Kyllähän sen jo kaukaa näkee et hylkää pitäis mut ku ei pystyny :lol: 8) :rotfl:

    Ja todella, ei oo helpoo ku omistaa urheiluvartalon... :eek: :rotfl:
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Juuei, kirootusvihreitä täynnä :eek:

    Hah, se teijän pikkukaakkonen näytä ikinä oikeelta autolta :poff: :rotfl: , poaitti tiätysti jos teitin musiikkimaku on just tommoonen... :mad: :argue: :rotfl:

    Mut nuin muuten meni hyvin, ekaa kertaa olin ko. tapahtumassa ja täytyy kyl sanoo et hauskaa oli ja teejii joka oli siel tornis soitti muuten kaikkee muuta paitti just tota mopoilíjan ja bbchevyn ihannoimaa :mad: v*tun :mad: ju nou wat...
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Eihän me voida soittaa edes mambaa kun se meidän auto on sellanen hinnat alkaen -malli niin eihän siinä oo edes grammaria :oops:
    Ja ite piti väkertää siihen uus kojelautakin niin eihän me muistettu laittaa siihen edes paikkaa sellaselle vaikka jostain kirpparilta löytäskin kukkarolle sopivan soittopelin ja jotain halpoja kasetteja :poff:
     
  6. Pahapää

    Pahapää Gearhead

  7. on-off road

    on-off road 1st gear

    Mistähän se Jaguaarin "tilanne" sai alkunsa? Mä näin vain savupilven ja auton liukumassa perä edellä radan reunassa... Vauhtiakin oli ihan kivasti.
     
  8. mika112

    mika112 1st gear

    Maalin kohdalla jäljet vähän näytti siltä et toinen takarengas ois lukkiutunu just ennen maaliviivaa.......oliko kyseessä jarrutus vai tekninen vika niin ei tietoa

    Ja eilisillan teknisten ongelmien jälkeen sain vihdoin kuvat nettiin.......perinteisesti kuvat on sieltä ylätornin kohilta otettuja
    http://www.mika112.1g.fi/kuvat/FHRA+2007/veekasip%E4iv%E4+180807/
     
  9. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Mulla jäi eilen tämä väliin mutta näkikö kukaan Scanian aikaa? Mopoilijan kuvista semmosen huomasin.
     
  10. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Scania meni jotain 17.xx mutta loppunopeus oli 150:n paikkeilla 8)
     
  11. minorv8

    minorv8 Gearhead

    Oltiin Jagen kanssa rinnakkain maliviivalla ja kuulin vain hillittömän kuminkirskahduksen viereltä. Paluulenkillä hoksasin että Jagge oli penkalla. Luulin eka että tekniikka porsi mutta omin voimin se tuli sitten takaisin varikolle. Juttelin kuskin kanssa ja kertoi olleen vähän pito-ongelmia koko matkan...
     
  12. turbofriik

    turbofriik 1st gear

  13. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Tulihan se tuollakin käytyä yövuoron jälkeen silmät ristissä...ihan mukavasti oli kalustoa paikalla ja sääkin oli hyvä.

    Jagge otti ihan omat piruetit tiedä sittem mistä se johtu...melkosen rumaan kuntoon meni renkaat kun varikolla katselin.

    Kovasti kalusto oli tuning painotteista,mutta ihan ymmärrettävistä syistä ja eihän tuo mikään jenkkitapahtuma ollutkaan...

    Erityisesti mieltä ja silmää lämmitti se Kentucky USA:sta tuotu SS 454 pick up,joka tahkosi slickseilla koko päivän sellasia luokkaa 13.26/161 aikoja toisensa perään.

    SS 454 mopoilijan kamerasta

    Joskus tuli itekin väännettyä kauppaa kyseisestä laitteesta (halpa hinta) ja sillon vähän epäilytti,mutta kun nyt näki auton omin silmin,niin siisti peli ja asiallisen näkönen kattila,harmi näin jälkikäteen kun jäi kaupat silloin tekemättä...olihan tuo myynnissä nytkin,mutta nyt ei ole mahdollisuutta ostaa :(

    Hieno oli myös se sininen SS 454 Chevelle...eikä ollut mikään hidaskaan jos oikein muistan :D

    Chevelle mopoilijan kuvaamana

    Mopoilijan kuvat ovat taas hienoja...8)

    Se Scania kulki sellasia 17.40/147 aikoja...suurin ongelma näytti olevan huono irtoaminen viivalta...ilmeisesti isolla puolen liikkeelle ja tuskin noissa pientä käytetäänkään...kumminkin voimaa olisi mennä vaikka kuinka ja hyvinhän tuo kelasi lopussa,mutta matka loppui aina kesken.
    Lopulta rupesi polttamaan varikolla "pas..rinkiä" ja Putte joutui pitämään jöötä kuskille...taisi tulla porttikielto kuskille ja tämä poistuikin paikalta heti. :soosoo:
     
  14. Slow66

    Slow66 1st gear

    Mukana oltiin, ja hauskaa oli koko rahan edestä. Oma ennätyskin tuli sitten tehtyä. Suuri kiitos avustajille eli Parta-Sepolle ja Vatokselle (alias chevy 2).

    Kiitos vielä Mopoilijalle hienoista kuvista!
     
  15. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Nostan täältä hattua Slow 66:lle .Auto näyttää ERITTÄIN hienolta. Kerrankin tuli myytyä auto oikeaan osoitteeseen, vaikka harmittaa vieläkin ettei olis pitänyt...
     
  16. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Slow66 olikos se hieno sininen -66 Chevelle sun...siis tämä jonka Mopoilija ikuisti ?

    Pahuksen hieno laite... 8)
     
  17. Ahti

    Ahti 3rd gear

    tais tulla uudet pohjat riisseleillekin...joku väykky kai ajoi jotain 11.4
     
  18. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    VEIT SANAT SUUSTANI,TON MYYMINEN ON PÄNNINYT PER.....STI
     
  19. Fast67

    Fast67 1st gear

    Onnittelut Slow66:lle minunkin puolestani,hyvin poistuu.. 8)

    Olisko aihetta miettiä nimimerkkiä uudestaan :poff:
     
  20. daimler

    daimler 1st gear

    Jep! jep! Tuli driftattua vähän väärässä paikassa :eek: Ensin sudiskelin noin 390 metriä ja sitten jo pyörittiinkin... Tiedonkeruusta katselin niin puolellakaasulla olin koko matkan yrittänyt pitoa pumppailla mutta... Ei noilla renkailla!!! Kunnon renkaat tilaukseen niin alkaa maisemat vaihtua
    P.S. piti vaan pari säätölähtöä ottaakkin ja nostaa sitten paineita reilusti :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!