V8-HIMOS 12.-14.6.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Teo, 19.1.2015.

  1. Substitute

    Substitute Gearhead

  2. Pumba

    Pumba 3rd gear

    Jebb. Kiitoksia viikonlopusta kaikille.!! Latailen loput kisavedot vielä tänään tuonne samaiselle pritari kanavalle niin pääsee niitäkin katselemaan..

    Ensi vuotta odotellessa.. :D
     
  3. zebulus

    zebulus 2nd gear

    Oli hieno viikonloppu Himoksella. Ensikertalaisena ja vähän kauempaa tulleena oli mielenkiintoista kun suurin osa autoista oli itselle ennennäkemätöntä kalustoa, ei niitä samoja joita aina näkee omissa "lähicruisingeissa". Muutama kuva ja pari videota ensihätään:
    http://zebulus.galleria.fi/kuvat/Autot/ ... imoksella/
    Videoita tulee tännekin lisää illan mittaan..
     
  4. Pumba

    Pumba 3rd gear

  5. zebulus

    zebulus 2nd gear

  6. jariha

    jariha Double Gearhead

  7. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  8. Substitute

    Substitute Gearhead

    Hienoja kuvia ja videoita kiitti niistä taas,
    Mutta iso erityiskiitos viikonlopun väsymättömälle juontajalle RumaJussille.
     
  9. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    Oli kyllä aivan käsittämättömän hieno tapahtuma tänä vuonna ja kelikin suosi. Kaikki kanssaharrastajat olitte aivan raivopäisen mukavia, keiden kanssa tuli jutusteltua enempi tai vähempi. Kiitos ja anteeksi!
     

Kerro tästä muillekin!