V8 market top 6 ilmoitukset

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja z 900, 6.12.2018.

 1. z 900

  z 900 Gearhead

  Onkohan tuohon joku syy kun samat vanhat ilmoitukset pyörii tuossa etusivulla ?
  Monet on jo vuosiakin vanhoja ?
   
 2. riviera56

  riviera56 Double Gearhead

  Tämän sivuston ylläpito on mitä on. Ei vissii kiinnosta ketään.
   
  1purehell tykkää tästä.
 3. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Kun laitoin ostoilmoituksen autosta v8 marketiin niin poistin sen heti kun olin auton ostanut. Luulis myynti-ilmoitusten kohdalla olevan sama. Ihan helppoa, jos kuka sen on osannut laittaa sinne niin osaa sen sieltä poistaakin. Laiskuus on kuulemma raamatun mukaankin kuolemansynti.
   
  rb, Gary Grand, J.J ja 1 muu tykkäävät tästä.
 4. rb

  rb Double Gearhead

  Hyvä kun kerroit tyhmälle, että omia juttujaan saa sieltä(kin) poisteettua.

  Mulla oli siellä yksi vanha ostoilmoitus, minkä nyt ymmärsin käydä poistamassa...
   
 5. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Soittelin silloin vajaa kaks vuotta sitten yhtä autoa joka v8 marketissa oli.Kuulemma oli menny ajat sitten. Edelleen se näyttää siellä kuitenkin olevan. Pääkäyttäjä semmoset vois tietysti vois poistaa jos semmonen olis. Tietysti se sitten kyllä sensurois juttujakin ettei vittuilusta tulis kelleen paha mieli tai erityisryhmät loukkaannu.
   
 6. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kuinkahan ylläpito voisi olla selvillä siitä että onko Kalle jo myynyt Chevyn kampiakselin tai että onko Ville saanut jo ostettua Dartin sivupeilin? Todennäköisesti ei mitenkään.

  Ilmoituksen/ilmoitusten laittajan kuuluu poistaa ilmoitus/ilmoitukset jotka eivät enää ole ajankohtaisia. Tietysti jos laiskuus/välinpitämättömyys/surkeat ATK-taidot jne jne estää niin eihän sille sitten mitään voi.
   
  Muokattu: 8.12.2018
  Mikkis, Gary Grand ja kimmok2014 tykkäävät tästä.
 7. kimmok2014

  kimmok2014 2nd gear

  Tämä Brake Drum:n huomio on täysin totta . Vanhoja ilmoituksia on paljon , mitkä eivät ole ehkä enää ajankohtaisia ( itselläkin on muutanma myynti / osto ilmoitus jäänyt roikkumaan ) .
   
  Muokattu: 7.12.2018
 8. Gary Grand

  Gary Grand Double Gearhead

  Ei oo vaikeeta..
  Painaa vaan "Omat ilmoitukset" ja poistaa turhat.:eek:
   
 9. T5

  T5 Gearhead

  Tätä olen jo aiemminkin ehdottanut:
  Vaikka 3kk ilmoituksen jättämisestä tulisi sähköpostiin ilmoitus, että ilmoituksesi "myyn chevyn kampikammion kattovalon" poistuu viikon päästä, jos et uusi ilmoitusta.

  Ja ilmoituksen voisi uusia vaikka sähköpostissa olevaa linkkiä klikkaamalla. Tällä tavalla nuo myydyt ilmoitukset poistuisi tuolta ilman, että myyjän täytyisi tehdä se ylivoimainen homma ja käydä itse poistamassa ne.
   
  jariha tykkää tästä.
 10. musta pässi

  musta pässi Gearhead

  Niin no, asiaa tuumailtuani havaitsin että kyllä tuossa BRAKE DRUMilla pointti oli. Ei kai se pääkäyttäjälle kuuluisikään lähetellä kelleen yksityisviestejä että joko se saatanan kampura on ostettu vai etkö ole vielä vätys saanut sitäkään aikaiseksi ostaa.

  Itelläkin on osia ja komponentteja ynnä muita tavaroita joita on tullut jo vuosia metästettyä eikä ole osunut sopivia/hintaisia kohdalle.

  Kyllä se on jokaisen yksilön vastuulla on poistaa omat tarpeettomat ilmoituksensa. Minä poistin omani kun tarve tuli tyydytettyä ja minusta se oli kohteliasta muita käyttäjiä kohtaan.
   
 11. M

  M Gearhead

  Niin... Vaikeahan se on muiden tietää, onko ilmoitus enää ajankohtainen. Toki sitä hommaa voi ylläpidolle delegoida samalla asenteella, kuin Facen puolella ryhmiin kuulumattomia juttuja postailevat. ”YP poistaa kyllä, jos katsoo aiheellisiksi.” Eipä sitten muuta tarvitsisi tehdäkään, kuin poistella ilmoituksia...
   
 12. M

  M Gearhead

  Ja kiitos tästäkin... Muutaman poistin ja totesin edellisen kommenttini todeksi. Ottaa hetken, jos niitä alkaa poistella. Eiköhän tuo ole kuitenkin ihan jokaisen ilmoittajan oma homma ottaa pois omansa...
   
  Jussi289 tykkää tästä.
 13. -tl-

  -tl- Gearhead

  Ei muutako kaikki vaan kilpaa soitteleen noihin vanhoihin ilmoituksiin niin jospa ne sieltä alkas pikkuhiljaa häipymään... :p
   
  DX tykkää tästä.
 14. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Entäs rehti aikaraja ilmoituksiin ja sitten poistuu kun 1kk täynnä? Nettiautossa ja torissa sama homma. Tekee sitten uuden jos ei ole kaupaksi mennyt
   
  jariha tykkää tästä.
 15. Jussi289

  Jussi289 Double Gearhead

  Mä olen myydyt poistanu ja myymättömät on siellä edelleen löydettävissä. Miksi niitä pitäs automaatilla poistella?
   
 16. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Siksi koska sinä olet noheva ja suurin osa ei.
   
  jariha ja isalmela tykkäävät tästä.
 17. jariha

  jariha Gearhead

  eikös tuon uuden vshit marketin pitäny olla parempaa kuin vanha? ei siellä viiti ees käyä kahtomassa mitä on myynnissä sivutolkulla? kun ois ilmotuspäivämäärää ennen kun aukasee ilmotuksen niin ei aukasis turhaaan jonnejen vanhoja ja jo katottuja turhia gm-jonnejen ilmotuksia ja sillai? olen tätä kysynyt jo joskus marketin alkupäivinäkin... vastaukseksi tuli jotain niin epämääräistä etten viittinyt postailla takasin? tosin itte ymmärsin silloin kun marketti aukes et 3kk on ilmotusaika jonka jälkeen poistuu? kävin äsken poistaan 3vuotta vanhoja ilmotuksia vaikkei niitä oo kukaan ees kyselly.... turha palsta koko v8-marketti:wc: laittakaa homma sinne v-tun veispuukiin:odrealmad:
   
  north tykkää tästä.
 18. z 900

  z 900 Gearhead

  Niin en tiedä onko tuo top 6 tarkoitettu niille jotka siihen haluavat
  autonsa,eikö se olisi reilua että se joka siihen on erikseen laitettu niin olis siinä kunnes joku nostaa siihen oman sen tilalle... eikä pyörisi tosiaankaan vanhoja vaan olisi vaan ne kuusi jotka siihen on viimeksi laitettu?????Ja olisi vielä ilmoituksen alkupäivänmäärä näkyvissä?

  Haluatko ilmoituksesi Overdriven paraatipaikalle? Klikkaa tästä! Jonotustilanne: Ei jonoa

  Tuolla tavallahan siinä lukee?

  Kysehän on nyt nimenomaan tuosta top 6 sivusta.

  Vai onkohan liian tylsää kattella vaan samoja ilmoituksia?
   
 19. jariha

  jariha Gearhead

  vai johtusko vaan ihan ilmotussivun paskuudesta? "olemme ilmainen uusi hieno myyntikanava, voit saada ilmoituksesi jälkikäteen jopa printtiversioon kuuluisaan v8magazineen"

  ei tollasilla paljo kuuhun mennä?
   
  Gary Grand tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!