Vaasan vappu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja starcraft, 22.4.2013.

 1. starcraft

  starcraft Gearhead

  Vaasassa olisi tänäkin vuonna vappucruisingeja joka lähtöön.

  Kello 12 on Veteraaniautoseuran vappuajon lähtöaika prisman pihasta. Ajo menee abc huoltoasemalle.

  Kello 15 on perinteinen vappucruising jenkkiautoille. Lähtö kuten aiemmin Sundomin sillalta ja päätepiste kivihaan citymarketin pihaan.
  Täällä lisätietoa vappucruisingiin:
  http://www.whra.net/newwhradesign/Suome ... t2013.html

  Toivottavasti saadaan poliisisaattue tänäkin vuonna, muuten voi olla kaupunki pikkuisen tukossa. Malttia tietysti tarvitaan. Ruuhkia varmasti tulee olemaan. Kannattaa olla ajoissa paikalla.
   
 2. mietmi-3

  mietmi-3 Double Gearhead

  Tullaan ajoissa.
   
 3. 5670

  5670 Gearhead

  poliisin kanssa meinaa hiukan vastustaa,meillon täällä uusi vallesmanni jonka kanta kyseiseen häppeninkiin oli äärimmäisen selkeä eli koska letka on kasvanut liian isoksi ei sitä voida järjestää.seuraava aivopieru oli että letka jaetaan 3 eri letkaan jotka lähtevät puolen tunnin välein.tämän hetkinen tilanne on se että mennään kerralla kaupungin läpi niinkuin ennenkin mutta ennen oli mc miekkahiha letkan kärjessä ja muut valtion virkamiehet sulkivat risteävät risteykset nyt aivopieru 3:nen on että mc miekkahiha en etummaisena,keskellä on 1 poliisiauto joka valvoo ettei letkassa ole "häiriökäyttäytymistä" ja viimeisenä tulee vielä 1 saman syyn takia.lisäksi meidän pitää hoitaa itse osa liikenteen ohjauksesta.määränpäähän pitää laittaa 3 kortillista järkkäriä sekä 3 kortitonta järkkäriä.tänään olis taas allekirjoittaneella romanttiset treffit loistelampun alla jolloin selviää kuinka toi nyt sitten menee mutta se on ainakin selvää että valtiolle saa taas kiikuttaa lisää rahaa koska pelkkälupa maksaa määrän x ja jokainen korvamerkitty henkilö maksaa määrän x

  joka tapauksessahan toi lähtee niinkuin on lähtenyt jo 70 luvulta lähtien samaan aikaan samasta paikasta sanoi vallesmanni mitä sanoi.
   
 4. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Juu paha tuollaista perinnettä on päättää kun se tulee tapahtumaan jokatapauksessa, järjestettynä tai ei. Harmi jos virkavalta ei ole oikein jyvällä mikä on homman nimi. Tukkoon se kaupunki kuitenkin menee, mutta meneekö sitten hallitusti vai täysin hallitsemattomasti. Pallo lienee viranomaisilla että toivotaan että järjen valo paistaa perille asti.
  No, tuonne ollaan tulossa kuten aina ennenkin, välimatkasta huolimatta! :)
   
 5. 5670

  5670 Gearhead

  letka menee samanlailla kuin viimeiset 40 vuotta läpi kaupungin virkavallan turvallisessa huomassa kohti kivihaan citymarkettia jossa järjestysmiesten valvovan silmän alla hillitysti ja ääntä korottamatta ihmetellään autoja sekä tapaillaan tuttuja. :D
  eli homma siltäosin ok.en tiedä onko muuallapäin suomea ollut viimevuosina sama ilmiö mutta täälläpäin tapahtumien järjestämisestä on tullut sellainenkin sirkus lupien suhteen :mad: :mad:
   
 6. 5670

  5670 Gearhead

  siinä olisi infoa reitistä

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 7. sami871

  sami871 1st gear

  mukana tullaan
   
 8. starcraft

  starcraft Gearhead

 9. Jaku

  Jaku Gearhead

 10. buickadi

  buickadi Gearhead

 11. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

Kerro tästä muillekin!