Vaasan Vappucruising

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Rinnewood, 27.2.2009.

 1. lesabre

  lesabre 1st gear

  Oliko puukyljet ihan? Taisin bongata jos oli, jäi mieleen kun oma eka jenkki oli aikanaan samanlainen 8)

  Näin Vaasan vappucruisingin ensimmäisen kerran tänään ja upea tapahtuma. Ei stadissa saa poliisiprätkiä saattamaan jenkkiautojen letkaa nimittäin (ja ymmärsivät vielä suoda erinäisiä erivapauksia kuten STW:eissä takaluukut auki ja porukka istuskeli kumotulla takaovella letkan lipuessa etenpäin). Hienoa Vaasan seudun virkavalta!

  Muutenkin kaluston määrä yllätti, jäi mieleen se, että olipa paljon upeakuntoisia Mustangeja erityisesti. Loistava tapahtuma :D Hieman naurattivat ne letkan keskelle eksyneet parit harmaat Tojotat ja amis-sierrat/pemarit, mutta ilmeisesti menivät vahingon piikkiin enemmän kuin tarkoituksella sinne olisivat pönkineet. Uusi Fefe (California?) siirtokilvissä ei ees tainnut olla pizzakeisarin peli?
   
 2. Big_Easy

  Big_Easy 1st gear

  Letka oli kiitettävän pitkä, ite vaan meinasin myöhästyä kun piti eka käydä MP-letkassa. Eka auto tais tulla siltatyömaan kohdalla vastaan kun ite olin vasta ajamassa sundomiin päin, ja toinen pää oli ehtinyt vasta siihen tuulimyllyn hiekkatien kohtaan kun sinne asti pääsin.

  Kaveri oli Nesteen kohdalla laskenut autot, mä olin (ilmeisesti) toiseksi viimenen numerolla 409.

  Kiitokset täältäkin järjestäjille. :D Tuttuja näkyi jonku verran, hienoja autoja sitäkin enemmän.
   
 3. buickadi

  buickadi Gearhead

 4. W13

  W13 1st gear

  Suurkiitokset järjestäjille täältäkin, käytiin osallistumassa letkaan katsastuskorkeuteen nostetulla paskasella '65 Furyllä. Vähän käyttökustomin mallia kaikille kiillotetuille kruisereille :rotfl:
   
 5. Jaku

  Jaku 1st gear

  Vappukuvat

  Mun kuvat alla olevassa osoitteessa.. kuvasin joka jenkin Faroksen kohdassa ja laskelmat näytti että letkassa oli 392 jenkkiä...sitä paljoko oli Citymarketin pihassa voi vain arvailla..enivei kuvat olkaat hyvät:

  www.jmotorsport.kuvat.fi/home/

  -Jake-
   
 6. Karjala

  Karjala 1st gear

  Re: Vappukuvat

  :eek: Sairasta! Vaan hienoja kuvia.

  Mutta uppikaa nyt joku niitä videoitakin. :lol:
   
 7. 67Camaro

  67Camaro 1st gear

  Re: Vappukuvat

  Hienoja kuvia Jakelta !!

  In-car pätkää cruisingista, olihan tuolla myös katselijoita : http://www.youtube.com/watch?v=OHygJQA5Puo
   
 8. fordius

  fordius 3rd gear

  Oli tosi hieno tapahtuma! Ja järjestelyille täysi kymppi.

  Oltiin ajoissa paikalla sillankieppeillä parkissa ja lähdettiin katselemaan sitten autoja. Emännän ja tyttären kanssa. Sitten he jäivät ja jatkoin itse matkaa.

  Autoja riitti ja riitti. Mäen laelle ja mäen alle, hirvivaara kyltin jälkeenkin pitkälle. Oli aikomuksena mennä jonon loppupäähän asti, mutta kantti ei kestänyt, sillä emäntä soitti, että olisi varmaan noloa jäädä tientukkeeksi kun isäntä on jumiutunut katselemaan muiden kulkineita.

  Pakko palata. Oli kyllä melkoinen kokemus ajaa Vaasan keskustan läpi. Valtava määrä ihmisiä vahtasi, huh. Nyt tiedän, miltä julkkiksista tuntuu.
   
 9. mietmi-3

  mietmi-3 Gearhead

  Kyllä se on puukylki. Oltiin aikalailla letkan alussa. Tai oikeestaan se alkaa olla ruostekylki kun ei mistään löydy aikaa fiksaukseen. Varmatoiminen peli kuitenkin.
   
 10. Jakkehh

  Jakkehh 2nd gear

  Löytyiskö keneltäkään videoo jossa näkyis koko letka?
  Eli kuvattu yhdessä ja samassa paikassa. :D
   
 11. 5670

  5670 Gearhead

  kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille, niin letkaan tulleille että perillä olleille talkoo porukalle.tapahtumaa pyritään kehittämään pikku hiljaa paremmaksi paikallisten kerhojen toimesta.enää 363 päivää jäljellä seuraavaan kertaan.
  Lehtinen Juha
  Sunrise Cruisers
   
 12. Karjala

  Karjala 1st gear

  Re: Vappukuvat

  Kas, kas 5:15 alkaa meidän pesueen omistuksessa olevan mustan auton perse vilajamaan.. 8)
   

Kerro tästä muillekin!