Vaasan Vappucruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Rinnewood, 27.2.2009.

  1. lesabre

    lesabre 1st gear

    Oliko puukyljet ihan? Taisin bongata jos oli, jäi mieleen kun oma eka jenkki oli aikanaan samanlainen 8)

    Näin Vaasan vappucruisingin ensimmäisen kerran tänään ja upea tapahtuma. Ei stadissa saa poliisiprätkiä saattamaan jenkkiautojen letkaa nimittäin (ja ymmärsivät vielä suoda erinäisiä erivapauksia kuten STW:eissä takaluukut auki ja porukka istuskeli kumotulla takaovella letkan lipuessa etenpäin). Hienoa Vaasan seudun virkavalta!

    Muutenkin kaluston määrä yllätti, jäi mieleen se, että olipa paljon upeakuntoisia Mustangeja erityisesti. Loistava tapahtuma :D Hieman naurattivat ne letkan keskelle eksyneet parit harmaat Tojotat ja amis-sierrat/pemarit, mutta ilmeisesti menivät vahingon piikkiin enemmän kuin tarkoituksella sinne olisivat pönkineet. Uusi Fefe (California?) siirtokilvissä ei ees tainnut olla pizzakeisarin peli?
     
  2. Big_Easy

    Big_Easy 1st gear

    Letka oli kiitettävän pitkä, ite vaan meinasin myöhästyä kun piti eka käydä MP-letkassa. Eka auto tais tulla siltatyömaan kohdalla vastaan kun ite olin vasta ajamassa sundomiin päin, ja toinen pää oli ehtinyt vasta siihen tuulimyllyn hiekkatien kohtaan kun sinne asti pääsin.

    Kaveri oli Nesteen kohdalla laskenut autot, mä olin (ilmeisesti) toiseksi viimenen numerolla 409.

    Kiitokset täältäkin järjestäjille. :D Tuttuja näkyi jonku verran, hienoja autoja sitäkin enemmän.
     
  3. buickadi

    buickadi Gearhead

  4. W13

    W13 1st gear

    Suurkiitokset järjestäjille täältäkin, käytiin osallistumassa letkaan katsastuskorkeuteen nostetulla paskasella '65 Furyllä. Vähän käyttökustomin mallia kaikille kiillotetuille kruisereille :rotfl:
     
  5. Jaku

    Jaku Gearhead

    Vappukuvat

    Mun kuvat alla olevassa osoitteessa.. kuvasin joka jenkin Faroksen kohdassa ja laskelmat näytti että letkassa oli 392 jenkkiä...sitä paljoko oli Citymarketin pihassa voi vain arvailla..enivei kuvat olkaat hyvät:

    www.jmotorsport.kuvat.fi/home/

    -Jake-
     
  6. Karjala

    Karjala 1st gear

    Re: Vappukuvat

    :eek: Sairasta! Vaan hienoja kuvia.

    Mutta uppikaa nyt joku niitä videoitakin. :lol:
     
  7. 67Camaro

    67Camaro 1st gear

    Re: Vappukuvat

    Hienoja kuvia Jakelta !!

    In-car pätkää cruisingista, olihan tuolla myös katselijoita : http://www.youtube.com/watch?v=OHygJQA5Puo
     
  8. fordius

    fordius Gearhead

    Oli tosi hieno tapahtuma! Ja järjestelyille täysi kymppi.

    Oltiin ajoissa paikalla sillankieppeillä parkissa ja lähdettiin katselemaan sitten autoja. Emännän ja tyttären kanssa. Sitten he jäivät ja jatkoin itse matkaa.

    Autoja riitti ja riitti. Mäen laelle ja mäen alle, hirvivaara kyltin jälkeenkin pitkälle. Oli aikomuksena mennä jonon loppupäähän asti, mutta kantti ei kestänyt, sillä emäntä soitti, että olisi varmaan noloa jäädä tientukkeeksi kun isäntä on jumiutunut katselemaan muiden kulkineita.

    Pakko palata. Oli kyllä melkoinen kokemus ajaa Vaasan keskustan läpi. Valtava määrä ihmisiä vahtasi, huh. Nyt tiedän, miltä julkkiksista tuntuu.
     
  9. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kyllä se on puukylki. Oltiin aikalailla letkan alussa. Tai oikeestaan se alkaa olla ruostekylki kun ei mistään löydy aikaa fiksaukseen. Varmatoiminen peli kuitenkin.
     
  10. Jakkehh

    Jakkehh 2nd gear

    Löytyiskö keneltäkään videoo jossa näkyis koko letka?
    Eli kuvattu yhdessä ja samassa paikassa. :D
     
  11. 5670

    5670 Gearhead

    kiitos kaikille tapahtumaan osallistujille, niin letkaan tulleille että perillä olleille talkoo porukalle.tapahtumaa pyritään kehittämään pikku hiljaa paremmaksi paikallisten kerhojen toimesta.enää 363 päivää jäljellä seuraavaan kertaan.
    Lehtinen Juha
    Sunrise Cruisers
     
  12. Karjala

    Karjala 1st gear

    Re: Vappukuvat

    Kas, kas 5:15 alkaa meidän pesueen omistuksessa olevan mustan auton perse vilajamaan.. 8)
     

Kerro tästä muillekin!