Välityksen kunto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Piisami, 31.5.2015.

  1. Piisami

    Piisami Gearhead

    Mites raadin mielestä oheisen kuvan välityksen kunto voisi olla? Eli näyttääkö heti päällepäin paskalta vaiko ihan käyttökelpoiselta?
    Kyseessä 8.75 489 perän välitys.

    http://abload.de/img/355gearsa2s22.jpg
     
  2. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Kuvan perusteella näyttää ihan käyttökelpoiselta. Lähinnä uusia periä laitellu vuosien mittaan ite. Oon ymmärtäny että käytetyissä välläreissä ja niitä säätäessä on vielä astetta enemmän haastetta, jos niistä tarvii saada vielä hiljaisiakin.
     
  3. LoraKorhond

    LoraKorhond 1st gear

    Nyt jos koskaan on tärkeää pitää itsestään huolta, kun lähestulkoon kaikki viettävät paljon aikaa kotona sisätiloissa ja kunnosta pitäisi pystyä pitämään huolta kotioloissa. Siihen on monenlaisia välineitä: kahvakuula, juoksumatto, kuntopyörä, käsipainot, soutulaite, mikä vaan itse kustakin tuntuu mielekkäältä vaihtoehdolta ja mihin varat ja asunnon pinta-ala riittää. Mielen hyvinvointiin kannattaa myös panostaa esim. joogan tai mindfulnessin avulla, tai tuttavallisemmin luonnossa kävelemällä, jos siihen on lähialueella mahdollisuuksia. Taukoja kannattaa pitää ja vetää raja työajan ja työalueen kohdalle niin, ettei etätyö valtaa omaa vapaa-aikaa. Toivon kaikille terveyttä ja hyvinvointia tänä pimeänä aikana, vaikka tässä valoa kohti kuljetaan joka päivä!
     
    Muokattu: 11.2.2021
  4. Hai

    Hai Double Gearhead

    Kuva ei näytä kuin vähän pakkipuolta pinionista. Ei voi sanoa mitään sillä perusteella.
     

Kerro tästä muillekin!