Värikoodin metsästystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja dumb, 9.8.2006.

  1. dumb

    dumb Gearhead

    Hei vaan kaikki harrastajat.

    Mulla on ongelma(tai aika montakin mut tässä yks)... Näin kerran Ebayssä myynnissä auton, jonka myyjä ilmoitti olevan maalattu värillä " 1996 Ford Splash Orange" Tällä tiedolla kävin maalikaupoissa kyselemässä, mutta pelkän nimen perusteella ei ainakaan löytynyt eikä myöskään koko 1996 fordin kartastosta mitään vastaavaa.

    Miten voisin saada selville sellaisen koodin jolla saan kaupasta tuota samaa väriä?
     
  2. jusi99

    jusi99 Gearhead

  3. dumb

    dumb Gearhead

    unohdin mainita, että autocolorlibrarya olen kahlannut eestaas, mutta mitään sinne päinkään nimeen viittaavaa en ole löytänyt. 1996 malliston kartassa on yksi väri joka on kyllä sinnepäin, mutta nimi on jotain aivan muuta...
     

Kerro tästä muillekin!