Väriviuhkan / värikartan lainaus automaaliliikkeestä?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Motor & Parts, 17.6.2015.

  1. Motor & Parts

    Motor & Parts Gearhead

    Saakos automaaliliikkeistä "väriviuhkoja" tai värikarttoja lainaan? Tarkoitus olisi hankkia paikkamaalia projektiin. Olisi kätevä tallissa verrata värikarttaa ja tämän mukaan sekoituttaa maali.

    Mikäli kyseinen ei ole mahdollista niin täytyy ottaa joku maalattu osa irti ja mennä sen kanssa automaaliliikkeeseen. Ei ole värikoodeja kun kyseessä ei ole auto.

    Saakos tänä päivänä 2 komponentti maaleja. Siis että maali + kovetin sotketaan itse ennen maalausta ruiskulla tai pensseli. Hakusassa ei ole valmiiksi sekoitettu "paukkupullo"
     
  2. Motor & Parts

    Motor & Parts Gearhead

    Anteeksi väärään paikkaan meni.
     
  3. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Sanoisin, että ota maalattu osa irti malliksi, ja anna ammattilaisen sekoittaa oikea sävy oikeassa valaistuksessa.
    Pelkkä värikartta ei anna täsmälleen oikeaa sävyä.
     

Kerro tästä muillekin!