Vaihdelaatikon öljynjäähdytys kupariputkella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja LS454, 29.1.2006.

  1. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    En tarkoittanut kommenttisi olevan väärän, vaan sitä miten vaikeaksi asia saadaan jos pitää alkaa tiskillä pilkkua n***imaan.

    Itse teetin ne rättiletkut prässätyillä liittimilla, klemmareilla kiinnitetyillä kun ei saa ajaa kisoissa. Kuparin käytön heikkous? perustuu moottorin ja laatikon värinään verrattuna koriin (syyläriin :lol:) stapiilisuuteen :odroll:

    Tähän muuhun keskusteluun voisin todeta tuulen aiheutuvan puiden heilumisesta, koska aina kun tuulee myös puut heiluu, mutta tyynellä ilmalla ne ovat paikallaan.

    Aivan kuin salma kirkkaalta taivaalta tuli ajatus ydinvoimaloiden lauhdelämmön sulattavan napajäätiköitä, koska vesi johtaa lämpöä suhteellisen hyvin. :rotfl: :rotfl:
     
  2. Jojeli

    Jojeli 1st gear

    Taidanpa laittaa tämän samaan ketjuun, eli tuli purettua autosta ilmastointi "turhana" pois ja nyt mietityttää voisiko tuota ilmastoinnin lauhdutinta/jäähdytintä käyttää vaihteistoöljyn jäähdytykseen, vai onko paineet paljonkin isommat kuin ilmastointikäytössä?
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    En toki heittoasi "korjaukseksi" kokenutkaan vaan "täydennykseksi", jota puolestani "täydensin" sillä mistä komponenteista nimitys "jousikuormitteinen säteisakselitiiviste" koostuu. Monille säteisakselitiiviste lienee kuvaavampi kuin radiaaliakselitiiviste. Itse vaan tottunut käyttämään jälkimmäistä. Saadakseen mitä haluaa, joutuu välillä n***imaan.....siis pilkkua.
     

Kerro tästä muillekin!