Vaihteisto asiaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja hanu, 1.10.2009.

  1. hanu

    hanu 1st gear

    Omassa Lancerissa on tällä hetkellä kiinni kolmivaihteinen manuaali, sopiiko moparin nelivaihteinen manuaali suoraan koneeseen tahi kytkinkoppaan kiinni?
     
  2. kinde

    kinde Gearhead

    Luulisin , ettei sovi. Jos sinulla on valurautainen kytkinkoppa niin todennäköisesti siinä ei ole tupla jakoa. Jos alumiininen ja jos siinä on tupla pulttijako ja jos kolmivaihteisen malja on samaa kokoa kuin nelivaihteisen niin voipi olla, että sopii. Maljan voipi vaihtaa jos maljan pulttijako sama. Malja on se, joka on laatikon edessä kytkinakselin päällä keskittämässä laatikkoa koppaan ja tukemassa kytkinakselia.

    Eli kokeilemalla paras :lol: , selvää pässin lihaa. :rotfl:
     
  3. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Eikä mahdu kardanitunneliin. mutta pikku peltityöt lienee kakkupala?
     
  4. black label

    black label 1st gear

    Mulla on jossain vaiheessa joutilas tuplajakonen pikkulohkon koppa + adapteririnkuloita jos maljan halkasija ei passaa. Vai onx lancereita pikkulohkolla :poff: ??
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Reilu vuosi sitten myin 4vee släntin kytkinkopan kotikunnastasi n 150 km luoteeseen. En tiedä menikö kiinni, vai varastoon. Kopan ostaja ottakoon kantaa. taitavat olla kanahampaita hieman helpommin saatavia.
     
  6. hanu

    hanu 1st gear

    Mikä on sen nelivaihteisen manuaalin tyyppi/mikälie-numero, että vois vähän googlettaa ja muuta?
     
  7. vernando de hoto

    vernando de hoto Gearhead

Kerro tästä muillekin!