vaihteisto remontti th 700r4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tlento, 3.1.2006.

  1. tlento

    tlento 1st gear

    Vanin 6,2d -92 ml 320tkm, vaihteisto teki sitte semmosen että ei vaihda ykköstä isommalle kuin vähän kovemmalla kaasulla ja pakki ei mene päälle ollenkaan. Vika tuli yhtäkkiä, n 50km työmatkaa aamulla ja sitten puolenpäivän aikaan lähin syömään ni vika tuli.

    Aiemmin huomannut että tasisessa ajossa ilman isompaa kuormaa, vaihteen ollessa 4. + lukko päällä, heittää joko lukon pois tai vaihtaa 3. vaihteelle ihan sekunniksi.

    Spesiaalikaverit vois kommentoida, että napataanko laatikko suoraan veks ja osiksi vai olisko jotain pintapuolista. Ossaakohan semmosen askin korjata, jos on pari th350:stä jo laittanu. Mitä pitäisi ottaa huomioon?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Geeämmän toosissa jos pakki on hukassa, niin ulkopuolelta ei voi mitään tehdä! Mutta tsekkaa ekaks kuitenkin ettei öljyt ole jääny johonkin matkalle.
     
  3. tlento

    tlento 1st gear

    Nii, kyl mä sen vähän arvasin. Öljyä on kyllä, laatikko on ihan kuiva ulkopuolelta. Onko se kuinka paha laatikko rempata, ja onko jotain mitä kannattaa huomioida? Erikoistyökalut mulla on aika helposti saatavilla, mitä sitten tarvitseekin.

    Turbaani kandee ainakin vaihtaa kun on ilmeisesti alkuperäinen??
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kaikki helppous ja vaikeus on yleensä tekijästä kiinni ei rempan kohtesta :odroll: , mutta jos olet 350toosan saanut kuntoon niin todennäköisesti saat ton 7satasenkin.
     
  5. tlento

    tlento 1st gear

    kiitos luottamuksesta :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!