vaihteisto remontti th 700r4

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja tlento, 3.1.2006.

 1. tlento

  tlento 1st gear

  Vanin 6,2d -92 ml 320tkm, vaihteisto teki sitte semmosen että ei vaihda ykköstä isommalle kuin vähän kovemmalla kaasulla ja pakki ei mene päälle ollenkaan. Vika tuli yhtäkkiä, n 50km työmatkaa aamulla ja sitten puolenpäivän aikaan lähin syömään ni vika tuli.

  Aiemmin huomannut että tasisessa ajossa ilman isompaa kuormaa, vaihteen ollessa 4. + lukko päällä, heittää joko lukon pois tai vaihtaa 3. vaihteelle ihan sekunniksi.

  Spesiaalikaverit vois kommentoida, että napataanko laatikko suoraan veks ja osiksi vai olisko jotain pintapuolista. Ossaakohan semmosen askin korjata, jos on pari th350:stä jo laittanu. Mitä pitäisi ottaa huomioon?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Geeämmän toosissa jos pakki on hukassa, niin ulkopuolelta ei voi mitään tehdä! Mutta tsekkaa ekaks kuitenkin ettei öljyt ole jääny johonkin matkalle.
   
 3. tlento

  tlento 1st gear

  Nii, kyl mä sen vähän arvasin. Öljyä on kyllä, laatikko on ihan kuiva ulkopuolelta. Onko se kuinka paha laatikko rempata, ja onko jotain mitä kannattaa huomioida? Erikoistyökalut mulla on aika helposti saatavilla, mitä sitten tarvitseekin.

  Turbaani kandee ainakin vaihtaa kun on ilmeisesti alkuperäinen??
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kaikki helppous ja vaikeus on yleensä tekijästä kiinni ei rempan kohtesta :odroll: , mutta jos olet 350toosan saanut kuntoon niin todennäköisesti saat ton 7satasenkin.
   
 5. tlento

  tlento 1st gear

  kiitos luottamuksesta :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!