Vajailla pytyillä ajo

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Yogi, 5.7.2006.

  1. Yogi

    Yogi Gearhead

    Nyt on edessä kansiremppaa 273cidiin... kolmospytyn imuvena vuotaa, kun autosta katsottiin ohivuodot. Käy siis seitsemällä. Mikä mahdollisuus on tehdä pahempaa tuhoa ja mihin jos autolla ajaa vielä tämän kesän yli, ihan kohtalaisesti tuo kuitenkin käy, vaikka sen huomaakin, että sieltä puuttuu osa pelistä.

    Saisi sitten tehdä perusteellisemman kansirempan talvella eikä nyt kesken heinäkuun ajokauden, kun on kasa muutakin hommaa päällä. Tietysti jos se tekee pahaa koneelle, ei siinä muu auta kuin vetää jonon edelle ja ottaa työn alle. Kuitenkin haluaisin vielä tänä kesänä ajelle. Kokemuksia?
     
  2. NymiS

    NymiS Gearhead

    Suosittelisin kyllä tekemään remontin, vältyt näin suuremmilta vaurioilta.

    Se on kuitenkin suunnilteltu toimimaan 8sylinterisenä.
     
  3. Ck

    Ck Gearhead

    Ajelin kyl ite viime kesänä pari kuukautta seittemällä. Ei mitään erityisiä tapahtunu.
     
  4. no eihän tuo kuin lähinnä polta tuon vuotavan ventiilin entistä pahemaksi ja kovasti karstaa vuotavan pytyn palo tilaa....
     

Kerro tästä muillekin!