Vakuuttamisesta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mobilismi', aloittaja dean66, 5.8.2013.

  1. dean66

    dean66 Gearhead

    Hei,

    tällä hetkellä kokemusta vain IF:stä ja liikenne/museovakuutuksista ilman korvaustilanteita.

    museoautoihin liittyy tuossa mainitussa yhtiössä sellainen mielenkiintoisuus, että ostaessasi museoauton ja ottaessasi siihen museoajoneuvolle tarkoitetun liikennevakuutuksen, maksat VUODEN vakuutusmaksun ostopäivästä alkaen ja päättyen ajankohtaan, joka sattuu olemaan oma "vakuutuskauden alkuhetki".

    Vakuutuskauden alkuhetki lienee joku historiallinen päivämäärä, jolloin olen ostanut ensimmäisen vakuutuksen tuosta puljusta. minulla se on 1.9.

    eli nyt kun ostin MR-auton ja vakuutin sen, maksan tästä noin kuukaudesta (ostohetki -> 1.9) vuoden vakuutuksen! WTF?! kyllähän se normaali liikennevakuutus maksetaan vain siltä ajalta, kun auton omistaa. mikä tässä museovakuutuksessa niin erilaista on, että siitä maksetaan koko vuosi kertaalleen??

    kirottua, sanon minä.

    miten se muissa yhtiöissä menee? pitääkö tässä lähteä yhtiön vaihtoa kokeilemaan?

    -a-
     
  2. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Ai että 2.9.2013 - 1.9.2014 menee sitten taas vuoden vakuutusmaksu? Kuulostaa erikoiselta, mitäs ne siellä vakuutusyhtiössä asiaan sanovat? Entä mitä tarkalleen laskussa lukee?

    MR liikennevakuutus on niin pieni, että sitä ei ehkä ole mahdollista maksaa kuin vuosi kerrallaan. Mutta kyllä sillä rahalla pitää kokonainen vuosi saada ja palauttavat sitten loput maksetut kun auton myy.
     
  3. dean66

    dean66 Gearhead

    Olipas sittenkin onneksi vain virhe laskutusjärjestelmässä. Saan uuden laskun, jossa tämä loppukausi veloitetaan vain oikeiden päivien mukaan eikä koko vuoden ajalta. huh :)

    pieni summahan tuossa on kyseessä, ennemminkin periaate. noh, vielä toistaiseksi mennään IF-vakuutuksilla...

    -a-
     
  4. rane58

    rane58 Double Gearhead

    If täälläkin. 8)
     

Kerro tästä muillekin!