Vakuutusyhtiöiden lunastamat autot USA:ssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja GM-67, 22.2.2011.

  1. GM-67

    GM-67 Gearhead

    Tälläinen löytyi.
    Haluavat 15$, jotta pääsisi tuota rekisteriä kopeloimaan...
    Onko kellään kokemuksia, vai onko tässä jotain "outoa"

    http://www.autosource.biz

    Etusivulla jo muutama asiallisen hintainen "helmi"...
     
  2. TopiCa

    TopiCa 1st gear

    Ei niistä voi suoraan ostaa vak yhtiöltä jos ei ole paikan päällä. Nimellä ratsastavia yrityksiä on kyllä. Useimpiin aitoihinkin pitää ostaa lisenssi ja useat myy ainoastaan korjaamoille ja hajottamoille.
    Hinnat ovat halvat mutta riskit lyödä kätensä paskaan on myös suuri. Näitä huutokauppoja käytetään viallisten muilutus paikkoina kun se on ainoa tapa myydä paskaa ilman korvausvelvollisuutta ja vastuuta.
    Kuten aina, Kuukkeli auttaa:
    http://www.google.fi/#hl=fi&source=hp&b ... 1960270ba7
     
  3. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    Tälläkin palstalla mainostava tuontiyritys, tarjoaa näistä huutokaupoista ostoapua ja heiltä saat tunnukset käyttöösi, näin muistelisin.

    mutta sitten ollaankin heikoilla jäillä kun ei kyseinen kaveri erota automaattivaihteistoa manuaalista :rotfl:

    yyveellä lisää jos kiinnostaa.
     
  4. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Tuolta on paljon tuotu autoja tänne. Ei kolaroituja, mutta tulvan alle jääneitä. Myyty amerikan juvanmalmilta tänne ja kas, meidän otteessa ei lue mitään lunastuksesta. En sano merkkiä ja mallia, mutta oli siisti "mokka" sisustus. Uudet lasit ja maali. Oli ollut sileä nahakasisusta. Pyörremyrsky teki sisustasta mielestäni hienon. Myyjä täällä ei peitellyt auton historiaa. Vastuullinen (?) myyjä myi halvalla. Seuraava myyjä enää ei.
    Sähkövikoja noissa riittää..
     

Kerro tästä muillekin!