valiant 1964 bensatankki

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Valtsu64, 29.12.2006.

  1. Valtsu64

    Valtsu64 Gearhead

    mistäs sais uuden bensatankin tai millä vanha paikattuu? vuotaa snadisti takaa keski saumasta.mäntysuopaa on kokeiltu ei toimi ainakaan pakkasella.onko kokemuksii vaihdosta onko iso operaatio?
     
  2. signet

    signet Gearhead

    EI paha homma.Paitsi jos ja kun pensaputkien lähdöt on pehmeet ja jää käsiin...Jos ei oo ihan laho niin pystyy tinaamaan.Hätäkorjaukseen plastic baddingin Leak-Fix on paras :odroll: jos putsaa hyvin niin kestää jonkin aikaa,esim. niin kauan et löytää ehjän tankin :eek:
     
  3. PJP

    PJP 1st gear

  4. kinde

    kinde Gearhead

    Kysele Aspen Lappalaiselta , siellä taisi yksi majailla.
     
  5. signet

    signet Gearhead

    Joo se taitaakin tästä porukasta ainoo joka myy aarteitaan,meistä muista on tullu jemmaajia :rotfl:
     
  6. proffa

    proffa Gearhead

    Jos bensaputken lähdöt on ruostuneet puhki voi korjata seuraavasti. Irroita anturi tankista jossa lähdöt, mittaa putken pituus tankin sisälle menevästa osasta, Katkaise putki anturin juuresta, poraa reikä auki, Hae sopivan kokoista hydrauliputkea alan liikkeestä, sovita putki anturiin alkuperäisen mallin mukaan ja hitsaa tai juota kiinni.
     

Kerro tästä muillekin!