valiant 64-65

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Anonymous, 14.12.2004.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    uusia tai uustuotanto osia saako mistään,year one tuntee 66 ja eteen päin kun tarviis tohon "melkein museoautoon" tehdä pientä viimmeistelyä että kehtaa viedä ihmisten ilmoille kiitos etukäteen jos on vinkkejä.
     
  2. MJF

    MJF Double Gearhead

  3. Ventura389

    Ventura389 1st gear

    Kysyvä löytää... eli kuuluttele vaikka ny aluks täällä, mitä osia kaipaat... vaikkei nuo pikkuvallut niin arvostettuja o olleetkaan aina :oops: , niin silti niitä osiakin on yllättävästi löytynyt :wink: .
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    niin kuulutellaanpa sittsn täällä, kun tarviisin auton oman lattiamaton väri sininen mutta musta käy myös ja oviin vetokahvat siniset myös. teen lisäyksiä kun olen tutkinut autoa tarkemmin.
     
  5. kinde

    kinde Gearhead

    Eikö tuon ikäisessä museovaliantissa pitäisi olla muovimatto, ainakin Suomimallissa , vai olenko väärässä?
     
  6. Käkö

    Käkö Gearhead

    Et oo väärässä.
    Tosin niitä tuli myös kangasmatoilla, mistä sitten johtuikin...
     
  7. make l

    make l 1st gear

    Eikös suomimalliin käy myös karvamatto....? :D :D
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Yep, vallan hyvin käy, varsinkin silloin jos se matto on kirkkaanpunaista tai sinistä yhdistettynä samalla materiaalilla tehtyihin ovipahveihin... :lol:
    Ja karvanopat kans... :D
     
  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    joo palasin tässä joululomilta ja katsoin että löytyykö keltään myynnissä olevaa lattia mattoa (siis sellasta normaalia) onko sitten kellään jäänyt parkettikuvioista muovimattoa noin 4 m2 palaa soittaa voi puhelimella 0445333677 tai viestitä yhteys tiedot
     

Kerro tästä muillekin!