valiant 64-66 takapuskuri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja jaketin, 26.11.2003.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    kun ei tahdo löytyä barracudan takapuskuria, niin oiskos edullista valiantin 64-66 puskuria tyrkyllä? kromin kunnolla ei väliä, kunhan on suora...perverssi ajatus olis tuohon volareen saada ulkonäköä lisää....
     
  2. PJP

    PJP 1st gear

    Ajattelin vaihtaa ensi keväänä/kesällä 1965 Valianttini takapuskurin. Jokunen niitä on hyllyssä; yksikään ei ole hieno. (Minullekin saa tarjota erinomaisia kappaleita.) Jos et ole muualta löytänyt, niin kysy silloin uudestaan.
     
  3. jaketin

    jaketin Gearhead

    eipä ole ketään vielä tyrkyttänyt..laitas jonkinlaista viestintynkää, missä puskurit fyysisesti sijaitsevat ja paljonko haluisit rahaa. laita mailia :jarkkoojanen@webinfo.fi
     
  4. seiska

    seiska 1st gear

    Juu mulla on yks puskuri etu- ja taka- mutta ne varattu käykääpäs ostamassa ens kesänä forssan Picknmikissä siel oli läjä päin niitä yhellä äijällä...kartonki kääreissä niit....tehdaspaketteja? en tiedä mutta sieltä osti barracudaani uudet puskurit...joten ens kesänä noin 100euroa mukaan niin saat puskurit 64-66 valtteriin/barracudaan.
     
  5. PJP

    PJP 1st gear

  6. jaketin

    jaketin Gearhead

    joo, mulla oli maili boxi täys. laita uusi viestii
     
  7. Matti

    Matti Gearhead

    onkos paljon eroa 65 dartin takapuskuriin?
    sellainen ois tarjolla
     

Kerro tästä muillekin!