Valiant -65 NMT-79

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja frank, 18.1.2013.

 1. frank

  frank Gearhead

  Missähän päin mahtaa olla mun vanha valtteri? Myyty -91 Iisalmen seudulle.318+4manual+81/4lukko.Lasikuitu loksut ja konepelti pienellä scuupilla,camaron etupenkit,kässärin kahva kardaanitunnelissa,fenderwell pakosarjat,weiand singleplane intake,carter AFB.Punainen väri,punamusta sisusta.Viimeisen huhun mukaan jossain pohjanmaalla ja maalattu vihreäksi?
   
 2. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Maailma on pieni,aika satasen varmasti ostin kyseiseltä iisalmelaisomistajalta prätkän vuonna -95.. :) Ei tainnu kovin montaa vallua sillä kylällä olla johon noi tuntomerkit täsmää. Omakin vallu meni iisalmeen viime kesänä,senkin matka on vissiin jo sieltä jatkunu.
   
 3. Valsumies

  Valsumies 3rd gear

  Eihän satu olemaan tämä? Täsmää lähelle nuo tuntomerkit muuten paitsi penkkejä olen pitänyt Moparin tuotteina ja väriä oranssina.
  [​IMG]
   
 4. JP-350

  JP-350 Gearhead

  Ei sitten taida olla ainakaan se mun tarkottama,se oli selkeesti punanen ja sivuputkilla.
   
 5. frank

  frank Gearhead

  No siinähän se on! Onko miten uusi kuva?
   
 6. Valsumies

  Valsumies 3rd gear

  Auto oli tullut tietojeni mukaan Mikkelistä Kiuruvedelle jossa oli muistaakseni poistettu kilvistä ja jätetty seisomaan. Kiuruvedeltä ostin auton itselleni ja olisikohan ollut jotakin vuonna -98.

  Autolla oli ajettu joskus varttimailin aikakorttikin 14.04/ n.160 km/h. Moottori toimikin hienosti ja oli ihan älytön kiertämään. Nuoruuden raskaan kaasujalan myötä moottorista katkesi kiertokanki ja moottori jouduttiin rakentamaan suhteellisen uusiksi. Nykyinen moottori onkin palvellut reilu 300-heppasena luotettavasti tänne saakka. Autoon asennettiin jokunen vuosi sitten 4-vaihteisen laatikon tilalle Borg Warnerin 5-vaihteinen T5-laatikko. Nyt tekniikkaa on tarkoitus päivittää ensi kesäksi rakenteilla olevalla 408 stroukki moottorilla. Auto maalattiin minulle tulon jälkeen vuosituhannen vaihteessa Moparin vihreäksi ja konepelti silkinmustaksi. Parisen vuotta sitten tein uuden lasikuitukonepeiton, joka maalattiin muun auton väriseksi.

  Pitkään ulkoasu oli tämä:
  [​IMG]
  Nykykuosi on tälläinen:
  [​IMG]
   
 7. frank

  frank Gearhead

  Ostin vallun -86 mäntyharjulta.kasitekniikka tuli -88.aikakortti ajettiin -91 motoparkissa.-91 myin auton kiuruvedelle.Hyvältä näyttää nykykuosissa
   
 8. frank

  frank Gearhead

  Ootko tulossa oldtimer runniin mikkeliin tai radalle.comiin motoparkkiin ensi kesänä.vois katella "vehkeitä" ja jutustella.
   
 9. FuryIII '71

  FuryIII '71 Gearhead

  Onpas muuten pikkusen perkeleen hieno toi nykykuosi. :eek:
   
 10. MJF

  MJF Double Gearhead

  Niin on :) Mitkä on renkaiden/vanteiden speksit?
   
 11. Valsumies

  Valsumies 3rd gear

  American racingin Torque-Thrust II
  Takaset 16*8", backspace 3", offset -38 mm. Renkaat 255/50-16
  Etuset: 16*7", backspace 4", offset 0 mm. Renkaat 205/50-16
   
 12. Valsumies

  Valsumies 3rd gear

  :)
  En ole käynyt kyseisissä tapahtumissa.
  Tuolla Valiantilla olen liikkunut pääasiassa Iisalmi-Kuopio alueella, koska ei ole maailman mukavin matka-auto. Ohjaamossa on sen verran mekkalaa, että saa kyllä laittaa kuulosuojaimet matka-ajoon. Tarkoitus olisi kyllä ajella ensi kesänä hieman enemmän matkaakin, jos vehkeet toimii. Koneen kasauskin otti hieman takapakkia, kun männän öljyrenkaan pirulainen taittui hieman asennettessa.
  Mutta laitetaan tapahtumat korvan taakse.
  Jos liikut näillä seuduilla niin voit sinäkin ottaa yhteyttä.
   

Kerro tästä muillekin!