Valiant 67 2d "poliisi"

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja kinde, 11.6.2010.

  1. kinde

    kinde Gearhead

    Heti aluksi mainitsen tässä , että ketään en syytä enkä ole pahoillani ostostani vaan kerron ihan näin julkisesti ja katkaisen huhuilta siivet.
    Ostokseen olen tyytyväinen. Kunto, hinta, auton alkuperä ja varustelu riittävät minulle. Tämä on jo kolmas yksilö mikä on jotenkin koskettanut minua elämän varrella, jos puhutaan nimenomaan 67-69 2D Valianteista.

    Ostin siis keväällä kyseisen auton, josta olin kuullut puhuttavan ja nähnytkin auton aikoinaan Tuusulassa, missä se oli silloin myynnissä.

    Oli puhuttu, että tämä yksilö on ollut poliisin käytössä uutena ja varustettu 273 commando moottorilla ja nelivaihteisella laatikolla ja levyjarruilla ja jne. Sininen on väriltään.

    Noh, autoa tutkiessani huomasin auton olleen alunperin musta ja ollut VL21D7...... runkonumerolla niin silloin "vain" 273-2-kurkkuinen. Päädyin tilaamaan historian.

    Auto EI tosiaankaan ole ollut poliisin käytössä koskaan. Uutena (IMC-91) ollut Ypäjällä rakennusmestarilla ensimmäiset vuodet. Kulkeutunut välikäsien kautta Helsinkiin missä ilmeisesti kolaroitu ja poistettu rekisteristä. Muutamaa kuukautta myöhemmin korjattuna rekisteröity(NM-535) uudestaan. Kolarista on vieläkin nähtävissä jälkiä runkoaisoissa. Ollut muutaman vuoden ajossa ja päätyen Tuusulaan harrastajalle. Ennen sitä moottori ja vaihdelaatikko on ilmeisesti jo otettu pois. Sieltä auto kulkeutui Lahden-Kausalan- Mäntsälän kautta minulle Nurmijärvelle. Lahden suunnalla autoon alettiin suunnittelemaan jopa isolohkoa jne. Lahdesta kävin pelastamassa auton alkuperäisen sohvan kaatopaikkakuormasta ennenkuin edes aavistin auton päätyvän minulle muutamaa vuotta myöhemmin.

    Auto on nyt tallissa visusti odottamassa aikaa parempaa, jotta kunnostus voi alkaa muiden kiireiden ohella. Tarkoitus on se entisöidä suurinpiirtein. En ole päättänyt vielä mitä kaikkea siihen tulee. Kuitenkin musta, pikkulohko, manuaali, 8 3/4, levyjarrut ja sohva mitä siihen on uutenakin kuulunut. Kilpa-autoa tai katukilpuria ei kuitenkaan. Commando merkit kuitenkin jo hommasin josko ne sitten aikanaan. Onneksi perä, levyjarrut, rattitolppa, etukelkka, mittaristo jne V8-auton varusteet oli mukana vielä.

    Mutta pointti on se , että se ei siis ollutkaan POLIISI-AUTO.

    Olisi kuitenkin kiva tietää missä ja milloin siitä tuli "poliisi-commando". Noh, ei silläkään niin väliä ole enään. Kiva korimalli kuitenkin.
    Monet harrastajat kuitenkin ovat tienneet tämän yksilön ja luulleet sitä Cop-Car:ksi.

    Korin osia kuitenkin kaipaan. Parempia luukkuja, pyöränkaaria jne.

    No kunhan nyt avauduin. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

    Kiitokset vielä Mäntsälän suuntaan. En olisi tätä muuten ostanut, mutta kun vähän tuputettiin. :wink:

    Kuvassa Amerikan sedällä on "samalainen" vain erivärinen http://kuvablogi.com/nayta/2522277/

    Kinde
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Hyvä Kinde!
    Siitä se lähtee, taas A-koppaa kuntoon ja liikenteeseen. ÄLÄKÄ unohda Barraa :wink:
    Toi on hyvä kun viitsii tilata noi rekisterioteet, sitten ihan oikeasti tietää mikä on homman juju.
     
  3. 69

    69 Gearhead

    Seksikäs tekniikka!
     
  4. kinde

    kinde Gearhead

    :lol:

    Jos olis alunperin ollut punainen sisustus niin olis jo porno. :rotfl:
    Mun -66 2D onnex on punainen sisusta , voi vaimon kanssa käydä ajelulla. :oops:
     
  5. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    kuule kinde! mulla kun on -67 4d jossa on punainen takapenkki jossa
    selkänojassa kyynärtuki niin tohtiiko sellaisen heittää menemään kun
    on niin kaameassa kunnossa verhoilut ja runko ruostunut kun on ollu
    huonossa säilössä :oops: eli heitänkö menemään ja hommaan joskus paremman vai piränkö tuon ja entraan?
     
  6. kinde

    kinde Gearhead

    Eikös jokainen saa tehdä niin kuin itse haluaa. En heittäisi. Etkös sä ole kovasti yrittänyt myydä sitä sun autoas???? Se on muuten jotenkin oudosti varusteltu, jos se on se kullanvärinen, kovasti 68 oloinen mutta ilman sivuvaloja. :eek: :eek:
     
  7. sladiaattori

    sladiaattori Guest

    Ne on kaks eri -67 valsua se missä on toi takapenkki juttu ja se toinen
    jota olen kaupannu "melkein"-68 on siinä ollu äärivalot joskus mutta tehdasuuden vasemman takalonkan vaihto leikkauksen aikana äärivalot
    on poistettu!!!??? johdot menevät kyllä vielä joka nurkkaan
     

Kerro tästä muillekin!