Valiant lattiamatto - Year One?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Stance, 10.11.2006.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Onko kukaan tilannut Year One:sta lattiamattoa Valianttiin tai miksei muuhunkin a-bodyyn? Miten istuvuus ja materiaali? Hintaa näyttäis olevan 140$. Tekishän tuon itsekin metritavarasta, mutta jos nuo istuu edes melkein kuin hanska niin saattas vaikka tilata.
     
  2. mopster

    mopster Gearhead

    Tilasin viime keväänä dusteriin, ja istuu hyvin. Reunat siitä pitää leikata sopivaks, ja ennen asennusta kannattaa ottaa rullasta pariksi päiväksi lattialle suoristumaan.
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

    Oks, kiitti tiedosta, taidanpa pistää tilaukseen minäkin. Jos vaan pääsen itseni kanssa yksimielisyyteen väristä :lol:
     
  4. Käkö

    Käkö Gearhead

    Eihän värillä ole väliä kuhan se on musta :rotfl:
     
  5. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    Kyl maar mä oon ruskean kannal....................
     
  6. Stance

    Stance Gearhead

    Niinpä...mulla oli jo valinta tiivistynyt kahteen vaihtoehtoon: musta tai harmaa. Sitten menin kysymään emännältä mielipidettä, että kumpi? Sen jälkeen mulla olikin jo 5 uutta vaihtoehtoa :poff:
     
  7. Käkö

    Käkö Gearhead

    :rotfl:

    Heh, justjust, niin ne värit muuttuu... :rotfl:

    Kysy muuten tuolta kans ennenkuin tilaat: http://www.uscarparts.nu/main.html

    Ne on samoja kamoja mutta kun ne tulee ruåtsista niin pääsee vähemmillä veroilla ja tulleilla, hinta voi niin ollen olla lähellä sitä ameriikan hintaa...
     
  8. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Pruukaa olemaan 2500 skr (sis. alv.) paikkeilla pyynnit ja käytännössäkin selvästi yli 2000 eli n 250€. Vero (alv) riippuu siitä sisältääkö myyntihinta Ruotsin alv:n (moms. 25%) vai ei, ja tullihan niistä on maksettu tavaran saapuessa Ruotsiin ja on suuruudeltaan sama kuin muissakin EU maissa. Käytännössä ero tulee - jos tulee - rahtihinnasta. Ja yksityisellä henkilöllä tietenkin siitä maksaako $110, $140 vai $199 matostaan....

    Kysy Racers Placesta ja Seppo Niemensivulta.
     
  9. always bb

    always bb Gearhead

    ruotsissa ei käsitykseni mukaan ole tuontitulleja jonka takia kaikki varaosat tulee ruotsin kautta tai siellä on jonkinlaiset keskus varastot
    korjatkaa jos olen väärässä :odroll:
     
  10. Make.S

    Make.S Gearhead

    Omassa kupee valiantissa on ruskee matto ja turvavyot,voiko niita maalata mustaksi jollain spreilla?(sais tulla siisti ja pysyva)
     
  11. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Samanlaiset tuontitullit varaosille yms. siellä on kuin Suomessakin, Eu:ssa kun ollaan. Ja alv hiukan suurempi (alv. 22% / momsen 25%).

    Jenkkiharrastuksessa Ruotsissa on Suomea huomattavasti suuremmat markkinat, mikä selittänee osien saatavuutta ja varastointia. Myös uusien autonvalmistajien skandinavian varaosavarastot on yleensä Ruotsissa varmaankin juuri markkinoiden koon ja keskeisen sijaintinsa takia.
     
  12. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Kyllä noi sprayt vaikka ovatkin ns. vinyylimaaleja tahtoo kulutukselle alttiista kohdista kulua pois, esim. kun oven kumitiivisteet ottaa maalattuihin paneleihin kiinni. Sinuna hankkisin mustan maton ja vyöt vaihtaisin myös mustiin vaikka jonkin suomalaisen vyövalmistajan mittatilaustuotteilla.
     
  13. Stance

    Stance Gearhead

    Matto tuli Year Onesta

    Nyt on sitten lattiamatto kevättä ja asennusta odottamassa. Tilasin Year Onesta, samalla tuli muutakin pientä sälää muutaman dollarin edestä.

    Tilauksen laitoin 15.1. ja paketti tuli kotiovelle 24.1. Hintaa tuli koko roskalle reilut 270€, sisältää rahdin, alv ja tullin. UPS kuljetti ja laskutti alv + tullin jälkikäteen laskulla. Luottokortilta meni tavaran hinta + rahti.

    Year Onelle pisteet hyvästä palvelusta. Oli alkuun ongelmia niiden verkkokaupan international -tilauslomakkeen kanssa ja sieltä auliisti autettiin sähköpostitse että saatiin tilaus sisään.
     
  14. Käkö

    Käkö Gearhead

    Hyvä hyvä, minkä värisen muuten ostit?
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Muistasin etta niilla on/oli semmonen vari kuin ''Bright Chrysler Blue''. Semmosen joskus Niemensivu tilasi Dart Centerin Jappelle ja kylla pikkusen saatiin hirnua kun se avas paketin ja sanoi: ''Etta osaakin olla hienon sininen tama Chrysler sininen'' :rotfl:
     
  16. Stance

    Stance Gearhead

    Väriksi valittiin hirveän pohdinnan ja lippuäänestyksen jälkeen Sandalwood eli tuollainen ööö...hiekan värinen. Sisusta autossa muuten on punaista ja beigeä.
     
  17. gremlin

    gremlin Gearhead

    Siis suomennettuna: puukengan puun varinen :eek:
     
  18. Stance

    Stance Gearhead

    No just se :odroll:
     
  19. Ck

    Ck Gearhead

    Mulla on omassa melkein 10vuotta sitten vaihdettu uusi musta lattiamatto, vaikka ei ole paljon aurinkoa nähny niin on palanut ruskeaksi sieltä mihin aurinko voi paistaa. Pitäkää autonne tallissa. =) Duster kyseessä.
     
  20. Mr.Speed

    Mr.Speed Gearhead

    Dart Centeristä saa kanssa tilattua lattiamattoja. Kyselin -75 Darttiin uutta lattiamattoa ja kuulemma saa jos jonkun väristä tilaamalla.
     

Kerro tästä muillekin!