valiant

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja psycho90, 9.7.2009.

  1. psycho90

    psycho90 1st gear

    osaiskohan joku auttaa kun ei tunnu mistään löytyvän paljon pitäs laittaa öljyä valiantin vaihdelaatikkoon? kyseessä siis 64 valiant 225cid ja 3 vaihteinen rattikarahkamanuaali.. ja jos jollain ois tietoa myös 7 1/4" perän öljy määrästä..
     
  2. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Helppoo ku heinän teko. Ylin proppu minkä löydät nii se auki. Sormella voit koittaa dippaamalla onko siellä öljyvä. Uutta litkua niin paljon kun sinne tuosta täyttöreiästä menee. Ei ne o tarkoituskaan olla kattoon asti täynnä. Tervetuloa kööriin, mutta kun näin ajattelet Autoasi -mikä ainoa oikea tapa?- niin vaihda ne litkut samantien.
     
  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    laatikkoon meni itellä noin 3,2litraa kuraa, ja perään varmaan puolet vähemmän, muistaakseni :eek: , just kevääl kyl ite vaihoin mut en muista tilavuuksia? moparin"servise" manuaali sanoo et laatikkoon pitäisi laittaa automaattilaatikon öljyä, vaik onkin manuaali??? :eek: ite laitoin kyl ihan tavalliset perä ja laatikkoöljyt, tuntuu toimivan :D
     
  4. psycho90

    psycho90 1st gear

    ihan normaalit laatikko öljyt miekin ostin.. olihan nuo entiset öljyt vielä hyvän näköset ois ajellu vielä mutta tuleepahan vaihettua kaikki öljyt samalla
     

Kerro tästä muillekin!