valiantin bensapumpun vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja Valtsu64, 2.7.2006.

  1. Valtsu64

    Valtsu64 Gearhead

    onko kellään hajua minkälainen bensapumppu kävis 1964 plymouth V-200 (kone 170)valianttiin ja miten se vaihdetaan,nyt siinä on mekaaninen joku tiputtaa pohjan sivussa olevasta lyijykynän kokoisesta reijästä gasoa,en tiedä kuuluiko siihen joku tappi tai onko joku tiiviste tai muuten paskana,eli käykö siihen joku esim.bilteman sähkökäyttöinen bensapumppu tai vastaava?tai mistä löytäisi hyvän?vissiin pitää olla ainakin kutos koneeseen tarpeeksi tehokas
    t:kädetön
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Mitäpä sinne suotta mitään Biltemoja virittelemään. Haet vauhtikaupasta uuden alkuperästä vastaavan mekaanisen carterin, maksaa 25,- euroa. Molemmat pultit joutuu irrottaan, ja kaksin kappalein bensalinjoja. Voep olla notta vallan puolikin tuntia joudut aikaasi uhraamaan 8)
     

Kerro tästä muillekin!