Valiantin etupyörä metelöi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Stance, 22.4.2006.

  1. Stance

    Stance Gearhead

    Etupyörä pitää ajaessa metallista kirskuvaa ääntä. Viikko sitten ajelulla alkoi ensin vaimeana, mutta nyt kuuluu jatkuvana kirskuntana ajaessa. Ääni kuuluu myös jarruttaessa. En ole äänen alkamisen jälkeen kovempaa ajellut, ryömintävauhdissa ääni kuuluu selvästi. Epäilin ensin laahaavaa jarrua (levyt edessä) mutta kyllä tuo nyt laakerilta vaikuttaa vai onko muita mahdollisuuksia? Auto on siis Valiant -74.
     
  2. Fireball

    Fireball Gearhead

    Jarrupalat finito, rauta rautaa vasten kirskuu kummasti
     
  3. Stance

    Stance Gearhead

    Hep, komento takaisin..."vika" löytyi ja korjautui. Läksin katsomaan sitä apukuskin puoleista rengasta. Tunkilla ilmaan, ei tunnu yhtään välystä renkaassa kun käsin koettaa heiluttaa, mutta pyörittäessä kirskuu niin per********. Pää pyöränkotelossa satuin vilkaisemaan jarrulevyn taakse: peukanlonpään kokoinen kivi kiilaantuneena jarru- ja takalevyn välissä!! :oops: Takalevyä taivuttamalla kivi pois, rengas paikalleen ja hoplaa, eipä kirsku enää. Pitää olla tuuri...se kivi oli juuri oikean kokoinen ja muotoinen kun pysyi siellä ajaessakin. Kävin ajelulla, luu ulkona, aurinko paistaa ja kotona on kylmää bisseä kaapissa. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!