Valkosivut T-Bird:iin

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja AMi, 25.4.2003.

 1. AMi

  AMi Gearhead

  Mitä rengasmerkkiä ja -kokoa suosittelette -64 T-Bird:iin? Nykyiset kumit on ~1" valkosivulla G78-15"; tuo vastannee jotain 215-225/75-15" vai???. Mistä kannattaisi kysellä? Vammalan Cokerit on vähän turhan arvokkaat.
   
 2. pannupää

  pannupää Gearhead

  Mansesterin TM Auto- ja rengashallista löytyi joskus mun kuuskolmoseen Armstrong-merkkiset jenkkivalkosivut, hinta järjellisen rajoissa ja ajoltaan etevä gummi.. Kongossa voi olla jälleenmyyjät harvassa, sama ropleemi meillä täällä korkeanpaikanleirillä.. :wink:
   
 3. JR

  JR Gearhead

  Eipä tuohon kokoon valkosivulla ole mielestäni juurikaan mitään "kunnon" vaihtoehtoja. Itselläni on Armstrongit alla, mutta auto tuntuu olevan kuin "kumityynyillä"... No, ulkonäköhän tuon ikäisessä mielestäni ratkaisee, että semmoista.

  Cokerin sivuilla (www.coker.com) näkyy olevan "cross reference chart", jonka mukaan G78 15" =

  P215/75 R15
  710-15,825-15
  P225/70 R15
  205-15 (80 sarja)

  Eikä niitä renkaita nyt kovin montaa kertaa tarvi ostaa, että miksei sitten vaikka osta kerralla vähän kalliimmatkin (paremmat??)...?

  _________________
  1989 Ford Thunderbird SC
  1964 Ford Thunderbird Landau
  1964 Norton 650 SS

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JR 2003-04-25 11:26 ]</font>
   
 4. Forvolet

  Forvolet 1st gear

  Ruotsin kautta saa tietty halvemmalla Cookereita ja BF Goodricheja. Onhan ne hiukan venkuloita ajaa, mutta ulkonäko on ehdoton, jos tykkää vanhasta lookista. Hyvin pärjää BF:lläkin normaaliajossa ja vähän ylikin. Daily driverissä on moiset alla ja välillä tulee kierrätettyä konetta ihan veto päälläkin.

  Ainakin US Partsista saa vyörenkaitakin leveällä valkosivulla, mutta hinta lienee melkoinen. Taitaa olla tuo Turun Partsi lähempänä Kongoa...
   
 5. merc

  merc Gearhead

  Kysyppäs Vammalan rengaspalvelusta.
   
 6. AMi

  AMi Gearhead

  Myyköhän pääkaupunkiseudulla noita Armstrongeja kukaan? Oisko kellään käytettyjä valkosivuja myynnissä? Pyörii vähän mielessä että jos laittais 16"-17" Torq Thrust:t fordsonin alle ja näin ollen ei viittis sijoittaa cokereihin; en tiedä sopiiko nuo TT:t mutta nätiltä näytti ainakin ACS:ssä sen vihreän käkkylän alla.
   
 7. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Mä laitoin 2 kesää sitten Cadillaciin cooper valkosivut, mutta koko oli 235/75x15 ja hintaan sarjalla oli 404€, eli ei nyt minusta kauheen paha kun ottaa huomioon että sai ainakin laatu renkaat joilla oli mukava cruisailla.
   

Kerro tästä muillekin!