Valkosivut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja late, 29.8.2002.

 1. late

  late Gearhead

  Aattelin alotta tälle ihan oman aiheen kun pompsahti tuo fullmoon-juttu valkosivuihin. Ite aattelin kokeilla valkosivujen maalausta nahkamaalilla, sitä mitä suutarisetä laittaa kenkään, sehän joustaa kengän mukaan. Onko kellään kokemusta tältä saralta. Tavan maalihan lohkeilee kumista pois.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Onhan noita maaleja kokeillut yksi jos toinenkin... Ongelmana tahtoo vaan olla renkaan jatkuva eläminen ja lämpeneminen. Tommonen nahkamaali saattaa jopa pysyä hetken, en tiedä... Ei ainakaan kannata kanttikiveen ajaa. =) Mutta mistä löytää rengas missä on mahd. vähän tekstiä kyljessä? Ne tekstithän loistavat maalin alta aika räikeesti.
   
 3. hagle

  hagle Gearhead

  Miks et käytä ihan valkosivumaalia.
  On vissiin melko työläs mutta lopputulos pitäisi olla hyvä ja kestävä. Käy tsekkaa
  http://www.itbuk.co.uk.
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  eiköhän se olisi helpointa ostaa kuitenkin ihan oikeat valkosivurenkaat?
   

Kerro tästä muillekin!