Vallun etukengät

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja make l, 15.4.2005.

  1. make l

    make l 1st gear

    Mites on...onko muka -64 valiantissa erilailaiset etujarrukengät kuin kuusvitosessa??? Liikkeen varaosakirja tuntee tapauksen vain vuodesta -65 etiäpäin.... :eek: Toisaalla kirja väittää kenkien sopivan vuoteen -67 asti eli kuuskasissa olisi jo erillaiset..???... Mutta kuitenkaan esim. -67 ja -64 eivät käytä siis samanlaisia kenkiä..??? :-? :eek: ... Ota tästä nyt sitten selvä, P...le!... Löytyykö joku viisaampi kertomaan :D ?
     
  2. Käkö

    Käkö Gearhead

    Jos sulla on 9-tuumaset niin ei niissä hirveitä eroja ole vuosimallien välillä, ite oon törmänny kahteen eri hihnan leveyteen mutta muuten ne on olluna samat...
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Sitähän miekin niinku vähän aattelin.....
     
  4. make l

    make l 1st gear

    Nii, ja jos muistais vielä kirjautuakin...... :lol:
     

Kerro tästä muillekin!