Valojen sähköprobleema

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Mopar B-Bodyt', aloittaja tyly, 25.7.2011.

  1. tyly

    tyly Gearhead

    Eli, kun laittaa akunkengän kii, niin pitkät valot syttyy, ne siis palaa aina, vika ei ole jalkakatkaisiassa eikä valokatkasimessa.

    jalkanappulalle tulee kolme johtoa, valot päälle laittaessa vaaleeseen tulee jännite niinkuin kuuluukin, mutta mulla on jännite myös koko ajan lampuille lähtevässä punaisessa johdossa, tulipellistä otin liittimen irti, eli se johto tai tulipellin liittimeen tuleva pitkien merkkivalon johto on jostain kohtaa rikki ja saa itteensä virtaa.

    Se merkkivalon johto menee yksikseen lampulle, katkasijan johto menee paksussa nipussa, eli vika on todennäköisimmin tossa tulipelli-katkasija välillä jossain kohtaa.

    Olis helppo todeta kummassa johdossa vika on katkasemalla toinen piuha liittimen läheltä, mutta käsi ei mahdu sinne eikä kyllä maltakaan.

    Kysymys kuuluukin: oisko jollain johtosarja sillai esillä, että näkis mistä kohtaa vois alkaa nirhautumaa etsiä, vai onko siellä mittaritaulun takana paikkaa, josta yhdistys olis mahdollinen, ei millään malttaisi purkaa täysin alkuperäisiä virheettömän näköisiä johtoja turhaan.

    Auto on siis superbird, ja valojen sähköt ja valokatkasija on -69 Chargerista alipainesilmien takia.

    Kiitos jo etukäteen

    -Teemu
    0400-796869
     
  2. tyly

    tyly Gearhead

    Aloin vihdosta viimein tutkimaan asiaa, ja sieltä tulipellin läheltä se vika löytyi. Punanen ja musta johto aika hyvin hitsannu toisiinsa kiinni.
    http://kuvablogi.com/nayta/3219218/
     

Kerro tästä muillekin!