Valokuvaaja etsii harrasteautoja kuvattavaksi Oulun alueella

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Oulun Seudun Harrasteajoneuvokerho ry', aloittaja zupper, 9.7.2013.

 1. zupper

  zupper 1st gear

  Hei.

  Olen valokuvauksen harrastaja ja kiinnostunut autojen valokuvauksesta. Etsin Oulun ympäristössä (harraste)autoja kuvattavaksi. Merkillä tai vuosimallilla ei ole erityisemmin väliä. Auton omistaja saa saa parhaista kuvista nettikokoiset versiot(1200px) omaan käyttöön/sosiaaliseen mediaan tai erillisen sopimuksen mukaan isomman printin.

  Aikaa menee korkeintaan pari tuntia. Paras aika näin kesällä on illalla kun tulee hämärämpää että tasapainotus auringon valoa vastaan on helpompaa. Kuvauspaikalla olisi syytä olla pari metriä tilaa auton ympärillä valojen sijoitteluun. Parissa kuvassa näkyvä "musta tausta" on otettu normaalissa varjoisassa parkkipaikassa. Tietenkin jos on jokin paikka(tai aika) mielessä saa ehdottaa.

  Tässä näytteenä pari kuvaa omasta saappaasta:
  [​IMG]
  [​IMG]

  Muuataman lisäkuvan voi katsoa seuraavasta osoitteesta
  https://plus.google.com/photos/1042...s/5898373853129874161?authkey=CPibnN-KoK_ZvgE

  Olen täysi amatööri niin en kehtaa pyytää tästä rahaa. Yhteydenotot foorumin yksityisviestillä tai heikkinenhannu at gmail.com
   
 2. 6.2vani

  6.2vani Gearhead

  Re: Valokuvaaja etsii harrasteautoja kuvattavaksi Oulun alue

  tule oulujärvicruisinkiin siellä on kameralle töitä
   

Kerro tästä muillekin!