Valvontakamerat tien päällä..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mercury, 16.2.2005.

 1. crane

  crane 1st gear

  Tekee samaa mitä Tervolassa nelostiellä tekivät...ampuivat vissiin kahesti sen pöntön palasiksi ja lopuksi vetivät traktorilla tai jollaki muulla koko tolpan irti :lol:
   
 2. Stance

  Stance Gearhead

  Rehellinen mielipide. :rotfl:
   
 3. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Ihme ettei ole enempää ollut vastaavaa kansalaistoimintaa ihmisillä. Ihme ettei kukaan ole ajellut ohi ja pistänyt piipulliset susihaulia per pönttö. Luulis jossain kohtaan määrärahat tulevan vastaan jos esim säännöllisesti pari vuoden ajan joku.... :wink:
   
 4. radio_king

  radio_king 3rd gear

  Mitenkään sen enempää kansalaistottelemattomuutta ihannoimatta lähtee tälle tempulle mojovat tyylipisteet :D
   
 5. ptpt

  ptpt 1st gear

  meikäläisellä ei oo viel välähtäny vaikka rekalla rajotinta vasten laskee menemää.. ainaki tuusulassa vanhalla hämeentiellä ja hanko/hyvinkää tiellä
   
 6. kustomkuuppa

  kustomkuuppa Gearhead

  Vielä parempi källi olisi liimata linssiin musta tarra. Vika huomattaisiin vasta sitten kun poliisit tulisivat siirtämään kameraa toiseen tolppaan. Joutuisikohan kiinni jäänyt tarraaja maksamaan valtiolle saamatta jääneistä sakkotuloista, tyyliin katokorvaus? :rotfl:
   
 7. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Toi olis muuten hemmetin hyvä! Jakeluun vaan linssin mitat ja "yleinen" kampanja käyntiin ns "vappuhuumorin" varjolla... 8)
   
 8. Futurage

  Futurage Gearhead

  En missään mielessä kannata kansalaistottelemattomuuteen minäkään, rajoituksia ja kameroita pitää olla. Tällainen valvontahan maksaa melkoisesti.Pitäähän valtion kunnon sakkotuloja saada että pystyy tällaista toimintaa ylläpitämään.
  Olen ihmetellyt muuten miten graffitijen tekijät ylettyvät tekemään taideteoksiaan korkealla oleviin kohteisiin.Taitavat veijarit käyttää tehtävään suunniteltua laitetta jossa varren päässä olevalla spraypullolla ylettyy korkeallekin .Tällaisia työkaluja taitaa jopa olla myynnissä joissain alan liikkeissä.
   
 9. freeride

  freeride Gearhead

  splättis tykeillä noita eniten sotketaan..kuulemma.. :)
   
 10. kt9001

  kt9001 Gearhead

  Minä rehellisenä kuntalaisena olen myös sillointällöin harmitellut, kuinka joku voi suihkauttaa esim spraylakkaa siihen kameralinssiin, sehän sotkee optiikan ikävästi, ja sitten taas kaikki hullut juopot narkomaanit käsiaseen omistavat lihansyöjärasistit kömpii koloistaan ajelemaan työmatkojaan, varmasti kaahaten lähes ylinopeutta.


  Tuossa noista kansalaisaktiiverista porukasta muutenkin, niitä tuntuu löytyvän, aika raikkaasti enemmän, kuin mitä uutisissa sanotaan. Eräs tuttu touhuaa (luopio) nuita pömpeleitä pitkin tienvarsia, ni se mainihti, että joka viikko muutama jyrkihaapalanmärkälakana saa sattumia, että täytyy noin viikko kuukaudesta pyhittää pelekästään niiden oikomiseen, vaihtamiseen ja korjailuun. Vaikka lehdissä ei lue, kuin pari näkyvintä tapausta vuodessa.

  Pelottaaa, että mihin tämä mailma on joutumassa, kun ei enään saa kansalaistakaan valvoa rauhassa.
   
 11. BRC1

  BRC1 Gearhead

  Voimia tälle luopio ystävällesi.Se on varmaan henkisesti erittäin raskasta siivota ja korjata noita meille niin tärkeitä kameroita.

  Tuota ,voisithan sinä kysyä -ihan silkasta uteliaisuudesta- millainen kansalaislaittomuus menettely on suosituin vandaalien keskuudessa ?
   
 12. Jza

  Jza Double Gearhead

  Joku sopivasti suurentava linssi kameran edessä tekis kanssa sen verran efektiä, että kuvista tulis kaikista epätarkkoja, kuten jokainen likinäköinen tietää :p Ja vois jäädä huomaamati pidemmäksikin aikaa...
   
 13. Holley

  Holley Gearhead

  Joskus käynyt mielessä, että jos laittais vaikka keltaiseen pörssiin ilmoituksen: Ostetaan kameratolppia. Maksan vitosen kappale. Mielellään tuoreita. Tai entä jos perustetaankin porukalla yhdistys ja rahasto? Meinaan vois äkkiä löytyä vaikka 100'000 jäsentä ja jos jokainen laittais vaikka sen yhden euron, niin niistä tolpista vois maksaa vaikka satasen kappale sille, joka niitä kävisi poimimassa.
   
 14. Vani-91

  Vani-91 1st gear

  Eikös näistä ollut oikein testi jossakin? Muistaisin vaan että lopputulos oli: Ei mitään virkaa. Nämä uudet ja tarkat kamerat saivat kuvan vaikka olis minkälaiset olosuhteet.

  Jos pitää lujaa ajaa niin paras tapa on jättää etukilpi pajanpöydälle. sinne asti ei kamera varmasti näe :poff:
   
 15. Batmobile

  Batmobile Double Gearhead

  Myytinmurtajissa testasivat kaikkia noita vimpaimia, alumiinifolioita sun mitä kaikkea, mikään ei toiminu, joku pinnotemateriaali sai vaan nopeuden näyttämään isommalta.
   
 16. Jza

  Jza Double Gearhead

  Itteasiassa mä olen kyllä lukenut useammankin testin siitä, että toi jopa toimis mutta se vaatii tosiaankin sen salaman välähdyksen ja mielellään vähän hämärää keliä. Jossain telkkariohjelmassa missä ne testas tota, niin se kamera otti ensinnäkin kuvan takaapäin keskellä kirkasta päivää ja ilman salamaa, niin toi "heijastinominaisuus" ei juuri vaikuta.

  Mutt eipä ole omia kokemuksia tästä(kään) asiasta :odroll:
   
 17. impala67

  impala67 Gearhead

  tyylikkäin rike tolppia vastaan on mielestäni tolppien suuntaus... siis sojottamaan aavistuksen väärään suuntaan, ottamaan kuva metsästä.

  tuota ei huomata ennen kuin se kamera on ollut sen normaalin asennusviikon ja kuvat on saatu tarkasteltua...

  mutta on se tosiaan kamalaa että heterot lihansyöjä-autoilija-saastuttajat saavat olla niin hyvän kyttäyssuojan takana ja perhana kun noita tolppia vastaan täysin tuomittavaa ilkivaltaa harrastavat harvoin jäävät kiinni. voi että harmittaa kun isoveli ei oikein saa valvottua sitäkään kun kansalaiset nukkuvat, saattavat uneksia ylinopeudenajamisesta.
   

Kerro tästä muillekin!