vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

 1. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Jotenkin tuntuu että toi kuminpolttoperseily senkun pahenee vaan koko ajan, kaikenmaailman eurotötteröitäkin hilataan paikalle särjettäväks... Pitäis varmaan keksiä joku uus paikka missä sais olla rauhassa ja bensalenkkarit vois jäädä heurekalle vinguttamaan :wc:
   
 2. jehnu

  jehnu 1st gear

  Eiköhän pelkkiä pönötystapahtumia ole ihan tarpeeksi. Antaa niiden polttaa jotka haluavat ja te jotka ette sitä siedä, voitte panostaa kauppatorilla seisomiseen.
   
  rb, fenix, Make.S ja 1 muu tykkäävät tästä.
 3. Bowtie

  Bowtie Double Gearhead

  Jos et ole huomannut niin ei nykyään taida sellaista tapahtumaa ollakaan missä ei joku vinguttaisi ainakin toista takapyörää. Onneksi sentään Pilvenmäen ravirata on hiekka, kai sielläkin joku spede sudittelisi muuten... Vuodessa on aika monta tapahtumaa missä on ihan kuminpolttokisakin, ja osallistujamäärä aina n. kymmenen autoa, mikä on ettei kantti kestä mennä kisaan sudittelemaan?
   
  belair54 ja cdv70 tykkäävät tästä.
 4. Jamboolio

  Jamboolio Gearhead

  Videopätkää!

   
  karpo29, jehnu ja Tunaman tykkäävät tästä.
 5. jehnu

  jehnu 1st gear

  On niissäkin tullut oltua, mutta ei niitä kovin montaa kesässä ole etelässä. Ainakaan jos puhutaan jenkeistä, eurot erikseen mutta ne eivät kiinnosta.
   
 6. jehnu

  jehnu 1st gear

  Enkä kyllä yhtäkään kuminpolttoa ole stadin taikka malmin kokoontumisissa nähnyt.
   
 7. JS78

  JS78 3rd gear

  Mitä, kuljetsä niissä laput silmillä ?
   
 8. jehnu

  jehnu 1st gear

  En kulje ja en voi sanoa nähneeni kun en ole. Ehkä sitten valitettavasti missannut.
   
 9. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Olen yhden ainoan kerran Malmilla käynyt. (vol 11) Ja kun nyt tarkkoja ollaan, niin kumin poltto, jonka totesin tapahtuneen tapahtumaan liittyen alkoi välittömästi portin jäkeen. Lakua oli tiellä sinne nyppylän päälle saakka. Ei siis kentällä, mutta kyllä mielestäni tapahtumaan liittyi.
   
 10. max

  max Double Gearhead

  Mahtaisko Vantaan Parkingin kuminsulattamisella olla nykyään poliisin hiljainen hyväksyntä kun en niitä nytkään paikalla nähnyt?!
  Meteli,savu ja yleinen häiriökäytös(Vantaalaista käytöstä) sopii mun mieleen,mut toivottavasti ei nähdä sitä päivää,kun lähtee auto lapasesta ja yleisön joukkoon.
   
  rane58 tykkää tästä.
 11. OPM

  OPM Gearhead

  Taisi perjantaina poliisilla olla vähän muut asiat priorisoituina kuin mustat viivat Heurekalla..
   
  rane58, cdv70 ja rb tykkäävät tästä.
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tulihan sitä käytyä taas Vantaa Cruisessa parin vuoden tauon jälkeen...ihan OK cruise, mukavasti kalustoa, pikkasen ripotteli vettä, se ei haitannut, siihen on totuttu tänä kesänä...josko syyskussa olisi parempia ilmoja ja vielä uudelleen ?

  Kuminpoltto...no sen takia en sinne mene, melkeimpä päin vastoin, sen verran holtittoman näköistä touhua välillä...vaikea tajuta miksi joidenkin pitää vetää sitä lakua katuun niin kovalla vauhdilla ja lintassa keula päin yleisöä, joka seisoo varpaat kanttikiven reunalla ? :odeek:

  Tuning-riisikupit tosin ovat minusta se oikeastaan vaarallisin ilmiö, kun ajavat siitä läpi järjettömällä vauhdilla jollakin ykkösellä kakosella kiljuttaen 10 000rpm watun riisikinnerin konetta, samaan aikaan kun tien yli juoksentelee ihmisiä ja etenkin lapsia...:soosoo: :wc:
   
  passerby tykkää tästä.
 13. joosexsex

  joosexsex 3rd gear

  Muokattu: 15.9.2017
 14. Mopoilija

  Mopoilija Gearhead

 15. ata

  ata Gearhead

 16. Ikonen-82

  Ikonen-82 3rd gear

 17. Marklin

  Marklin Double Gearhead

 18. cdv70

  cdv70 Gearhead

  Mukavaa katseltavaa, kun ei taaskaan itse päässyt paikalle. Piristystä antoi iltakuvat ja ata :n lähikuvat yksityiskohdista. Noissa iltasella kuvatuissa on oma hohtonsa, eikä niitä ole salamalla lähdetty pilaamaan;). Pitää vissiin katsoa uudestaa.....
   
 19. Patwh

  Patwh 3rd gear

  Jamboolio ja cdv70 tykkäävät tästä.
 20. yks vekkulipoju

  yks vekkulipoju 1st gear

  Edelisen kuvissa vilahtaa mielestäni liikenne merkit joissa moottori ajoneuvolla ajo olisi kielletty 22 viiva o5 vai ymärsinkö väärin .
   

Kerro tästä muillekin!