vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Jossainhan se ajankohta on ilmoitettu, veikkaan. Somessa jossain. Taas se joka tuon ilmoituksen someen laittoi tai esitti on järjestäjä. Varmaan se noin menisi jos oikeudessa aiheesta keskusteltaisiin...:oops::eek:
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Luppe asiasta taisi viime pre-cruisessa mainita että nyt jo tulee herkästi narinaa ja valituksia melusta, esim. kiihdytyspäivien yhteydessä, joten ei taida onnistua...
     
  3. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Kyllä se liikenteen valvonta taitaa kuulua kyttien hommiin siinä missä spurgujen kuskaaminen ja nistien kyttääminen, ja ovat ilmeisesti saaneet kirjoittaa useammat sakot ja ajokiellot joten Poliisin näkökulmasta ei varmasti ollut hukkareissu. Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä että kuminpolttoon puututaan kun sitä harrastetaan koko vitun ilta keskellä taajamaa :rolleyes: Viime kerrat Heurekalla on meininki ollut semmoista teiniautospedeilyä ettei itseä kyllä kauheasti kiinnosta enää mennä sinne jonnejen sekaan...
     
    64c10, cdv70, Malossi ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Ace66

    Ace66 3rd gear

    Mitenkään tuomitsematta touhua niin kyllähän tuo meininki Heurekalla ainakin videoiden perusteella näyttää siltä että loppu tulee touhulle tavalla tai toisella...ja on vaan ajankysymys koska jollakulla vähän lipsahtaa ajoradan ulkopuolelle.:(Pitää ihan ihmetellä paikallisen virkavallan sopuisaa suhtautumista asiaan kun kuitenkin on kyse säännöllisesti samassa paikassa keskellä taajamaa järjestettävästä tapahtumasta eikä mistään satunnaisesta kokoontumisesta.:eek:
     
    KKOSKINEN tykkää tästä.
  5. zet28

    zet28 Gearhead

    Joo kyl tää tapahtuma on lähellä loppumista,en ihmettelis yhtään jos ens kuussa tuol ois puomit parkkikselle niinkuin aikoinaan jäähallin parkkiksella:(
     
    kerkko tykkää tästä.
  6. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Bowtie on saavuttanut nestori-iän.
     
    Fileeraus ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  7. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Näin on, kohta ei ole muuta jäykkää kun käytös.
     
    68corvette, Volvo_5.7 ja jariha tykkäävät tästä.
  8. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mielestäni sutiminen jees, kuuluu asiaan ja on siistiä. Kaikkien mielestä se ei ole siistiä eikä kuulu asiaan, sekin on ihan ok. Mutta kyllä mun mielestä ne kovat vauhdit pitäis saada veke ennkuin jotain käy. Hulluinta on ne paskaläjät jotka ei sudi, mutta pitää esitellä kiihtyvyyttä siinä ihmisten välissä. Kyl sieltä idän puoleiselta ajoväylältä joku vielä ajaa eteen, koska ihmismassan takaa ei näe.
     
    Fuselage tykkää tästä.
  9. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Mä uskon että jos se pidettäis siinä pienessä burniksessa poislähtiessä, ei kukaan kiinnittäis huomioo (siis ulkopuolinen väki, poliisi tms), mutta kun joidenkin mielestä se on yleinen burnisfestari missä kumia voi vetää katuun hullunlailla kunnes kankaat paistaa niin siitä tulee ongelmia. Toinen just noi järjettömät nopeudet, en pidä lainkaan ihmeenä että kortteja on alettu keräämään pois.
     
    jariha ja Malossi tykkäävät tästä.
  10. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Hyvä että poliisi valvoo. Ollaan kuitenkin yleisellä tiellä ja ihmiset sitten hölmöinä kerääntyvät ihan autotien laidalle. Se pikku kanttari ei hirveästi suojaa jos auto lähtee lapasesta ja syöksyy jonkun päälle. Säästyy myös tärykalvot kun ei ole niitä rajottajalle revitteleviä sytytysongelmaisia jdm autoja.
    Ehkä myös tuon vahtimisen seurauksena saataisiin tapahtuma taas jenkkiautopainotteiseksi kun tuo kuminpolttorevittelynuoriso siirtyis muualle. Perkele! :D
     
  11. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Aamen. Se on juurikin näin :odbiggrin:

    Ei tarvi kun kerran joku pikku skidi juoksee tielle ja jää alle tai auto on yleisön joukossa, siihen loppuu sitten kaikki "cruisingit" tässä maassa.
    Viherpipertäjien marginaalijoukko käyttää sen tilaisuuden heti hyväkseen :odrealmad:
     
  12. BRAKE DRUM

    BRAKE DRUM Double Gearhead

    Tuskin kuitenkaan kaikkea. Esim gayloordien parinhakumenettelyä kutsutaan näin "Cruising for sex, the process of searching in public places for sexual partners, especially by gay men "
     
  13. fsvaasam

    fsvaasam Gearhead

    Jos somessa tuttu peukuttaminen viedään intiimi elämän puolelle sekin saa hieman eri merkityksen.
     
  14. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Nyt sitten tapettu täysin tuo Heurekan burnoutvalley. Posliinit teki erittäin hyvin selväksi että YHTÄÄN kuminvingutusta ei sallita. Varmaan heillä ei ole parempaakaan tekemistä tai olikohan hutisalo halunnut enemmän näkyvyyttä tälle kuin jollekkin vitun eloapinoille.
    Ainuttakaan onnettomuutta koskaan ollut,ja riskityhmässä ovat nämä japsi/bemmi/volvojunnukuskit joilla ei ole sitä älyä ämpärissä vielä.
    Noh,olihan siellä hienoja autoja ja muutama tuttukin,kelikin hemmotteli.
     
  15. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Jep. Vaaka-auto, skoda farkku ja mopopoliisi oli ainakin alkuillasta kokoajan paikalla.
     
  16. Lowry

    Lowry 2nd gear

    Ei muuten ollut kaukana, ettei se vihreä sivari mopopoliisi ajanut jonkun perään, kun veti aika reippaan kiihdytyksen, eikä huomannut, että auto kääntyikin kesken suoran. Siinä tilanteessa sentään lähtivät sakottamaan aiheesta, kun joku ohikulkija veti suojatien kohdalla ohituksen vastaantulijan kaistan kautta ja suojatiellä oli kävelijöitäkin, mutta ei sinne enää mikään kiire ollut, kun partio kerkesi jo pysäyttää tämän sankarin.


    Onko Buick225 muuten vaihtanut Buickista johonkin ovikiilaan??
     
    sbc350 ja Fileeraus tykkäävät tästä.
  17. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  18. Buick225

    Buick225 Double Gearhead

    Juu,näin pääsi käymään. Museo avo c4.
     
    viikinki75 ja Lowry tykkäävät tästä.
  19. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Tuli naureskeltua kun pölvästit polttelivat rengasta eivätkä huomanneet poliiseja :rotfl: Komeiden aplodien saattelemana sakottivat jengiä.
     
    Slant Sickness tykkää tästä.
  20. Mawerick

    Mawerick Gearhead

    Lapsellista touhuahan se kuminpoltto on aina ollut, hyvä vaan että loppuu tällaisista vapaamuotoisista cruisingeista. Sille on oma aikansa ja paikkansa, jossa kiinnostuneet voivat käydä haistelemassa.
     
    SPORT TRUCK tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!