vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

    Omat kuvajaiset

    http://kuvablogi.com/blog/9482/13/

    On noi Mopoilijan ruudut kyl ihan omaa luokkaansa. Pitäisköhän ens la ottaa jalusta mukaan Porvoon Cruisingiin... :odroll:
     
  2. VSOP

    VSOP Gearhead

    Kivasti oli autoja liikenteessä, itse taidettiin sit olla niitä sokerista tehtyjä kermapersiitä, sillä kahvittelun jälkeen ei viitsitty enää tulla Heurekalle takaisin sateen vuoksi vaan jatkettiin kotio päin ja kuuntelemaan livenä SAN ANTONIO BLUES TRIAL-bändiä ja kyllä kannatti.

    Ja kamerakin tuli jätettyä suosiolla kotiin, kun tiesi hämärän tulevan niin aikaisin. Nostan hattua kaikille niille sitkeille kuvaajille, jotka viitsii fotailla sateesta ja pimeästä huolimatta.
     
  3. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Yllättävän paljon oli paikalle eksynyt kalustoa...luultavasti enemmän kun koko kesänä ja huomionarvoista että rodeja oli liikkeellä lukuisa joukko.

    Kameran jätin myöskin suosiolla kotiin,koska paikalla oleva valaistus sopii lähinnä johonkin kauhulefaan...
     
  4. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead

    Illan aikana jotain 10 jälkeen, kun seisoskeltiin lähes tyhjällä kentällä kaveriporukalla pysähtyi punainen Focus takanaan poliisin perinteinen maija.
    Kuskin paikalla istui korkea-arvoinen poliisiherra, ainakin natsoja oli kauluksessa kuin jollain kenraalilla.
    Herra katseli suu auki meitä ja sanoi sitten kohteliaan sävyyn, että ompas teitä vähän paikalla. Sanoin et kuka tässä vesisateessa viittii nyt seisoskella.
    Poliisi katsoi autoja joita taisi olla peräti tuolloin kolme kentällä ja sanoi hiukan varovasti, että eiköhän jo pantaisi pillitpussiin.Ihmeteltiin että miksi, alkoi poliisi selvittävään, kun isosta moottorista lähtee aika kova äänikin, tuli hetken hiljaisuus koska mikää autoista ei ollut edes käynnissä. Hölmistyneenä kenraali korjasi ja ilmoitti asiantuntevasti, sitten tietysti vasta kun ajatte sillä tuota suoraa pitkin ja jos painatte reilusti kaasua.
    Toivotti aikansa taas pällisteltyään hölmistyneenä illan jatkoja ja ílmoitti takana olevalle maijalle miehekkäästi, että voidaan lähteä tilanne hanskassa.

    Ilmeisesti Vantaalla on voimassa joku ameriikan autojen ulkona liikkumis kielto 10 jälkeen, vai mistäköhän on kysymys, kun luulisi että jokainen saa seisoskella autonsa vieressä tyhjällä parkkipaikalla.
    Ilmeisesti joku hiukan "korkeampi" taho oli soittanut poliisille, että kaiken mailman raggarit taas mölyää ja meuhkaa.
    Paikalle tulleelle isolle herralle ja apujoukoille pettymys taisikin olla suuri, kun paikalla ei ollutkaa mitää huligaaneja kaasuttelemassa ja kumiapolttamassa :rotfl:

    Oikea rikollisuus on ilmeisen pientä ainakin Tikkurilan suunnalla ja vähän muukin tekeminen, kun poliisin korkeimpia herroja myöten on aikaa käydä ihmettelemässä kolmea autoa parkkipaikalla ja tulla kertomaan koska pitää lähteä nukkumaan.

    No tietystihän on kiva, että virkavalta tulee ilmoittamaan aikuisille ihmisille koska on juteltu parkkipaikalla tarpeeksi, mutta hiukan huvittavalta tuntuu moinen toiminta, ettei jopa tuntisi olevan eriarvoisessa asemassa joskus näitten jenkkien kanssa tässä yhteiskunnassa ?
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    aikasemmin illalla oli kyllä tuota moottorihuliganismia havaittavissa :poff:
     
  6. ASENTAJA

    ASENTAJA Gearhead


    No sehän on vaan reipasta ja kehittävää urheiluhenkeä, jossainhan niitä koneita on testattava. :D
     
  7. pakki

    pakki 1st gear

    Tikkukylässä on pari tähän asiaan "erikoistunutta" virkamiestä.. Tai ainakin taannoin oli.. Jo 90-luvun alussa alkoivat kyttäämään ja kieltämään kaikenlaisen kuljeskelun tietynlaisilla vehkeillä, siis Amerikan-laitteilla. Saivat sittemmin toiminnastaan tiettävästi jonkinasteista ohjeistusta esimiehiltään ja höllensivät otetta hieman. Esim. odottelin frendiä tulevaksi baarista ja auto, siisti avo-Caddy aivan asiallisesti pysäköitynä lailliseen paikkaan, oli näiden kaverusten vaatimuksesta vietävä pois koko kylältä! Sanoivat sanatarkasti että "viekää tää huoralaiva h******iin, jos se ei heti poistu niin tilaamme hinausauton sitä viemään". Ei sen kummempaa selitystä, häivyttävä oli tai mentävä putkaan. Vuosien saatossa kymmeniä vastaavia tilanteita sekä itsellä että tutuilla ja aina nää samat officerit, muiden kanssa ei mtään ongelmia.. Eikä koskaan ollut mitään syytä heidän näin toimia.(No, ei ainakaan useimmiten, sillä laulutoiminta keskittyi meidän toimesta muualle kuin Tikkurilaan.) En ole herroja muutamaan vuoteen nähnyt mutta toinen saattaa olla k.o Heurekalla käynyt kaluunakalle.. Jos näin niin terkkuja vaan täältäpäin nimimerkeille "R&B".Hiekkalaatikko suurenee mutta leikki jatkuu..
     
  8. jaketin

    jaketin Gearhead

    oiskos tänä perjantaina taas??
     
  9. fe390

    fe390 Gearhead

    Kyllä kai se vielä kerran tänä vuonna pitäis paikalle tulla.
     
  10. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ainakin näillä näkymin povataan perjantaille kuivaa keliä joten vois lähteä ajelemaan Vantaalle.
     
  11. vekkuli poju

    vekkuli poju 1st gear

    jos ei satais ja sais porukan kasaa ja mielellää ehkä kuskin nii vois vanil laulaa. jos viäl ratio ohjattavatki latais nii vois leikkii
     
  12. GARAGE_INC

    GARAGE_INC Gearhead

    Pitäisköhän sitä sitten itsekin hyökätä paikalle..
     
  13. guru

    guru Gearhead

    no ei tikkurilan poliiseja ennen kukaan syyttäny järjenkäytöstä

    jos pakki tarkotti belkkeriä niin se asenne kyllä koski kaikkea hauskanpitoa
    myös huoltoasemalle ajaminen oli sakon alaista toimintaa
     
  14. G20

    G20 Gearhead

    jos ei ihan järjettömästi tuu vettä niin poiketaan.. 8)
     
  15. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Jos on varmasti sateetonta, niin voisi piipahtaa.
     
  16. efuman

    efuman 1st gear

    Belkkeristä off topiccia

    Muistan 90 alkupuolelta tapauksen,kun kiipesimme kirjaston takaana olevan talon katolle. Belkkeri huusi meidät alas jonka jälkeen käytiin keskustelu

    Belkkeri: Mitä te siellä ylhäällä?
    Kaveri: Noku me aja.....
    Belkkeri keskeytti: Hiljaa tai lähette putkaan

    Eli sellanen kaveri se :)

    Ehkäpä meki poiketan volkkarilla heurekalla. Aspenista meni leima umpeen ja kiireistä johtuen,en ole ehtiny ehjäilee vikoja...
     
  17. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Juuri kotiuduttu. Hieno keli, ja kalustoakin paikalla mukavasti.

    Ja ilman kattoa tottakai! 8)
     
  18. ata

    ata Gearhead

  19. ata

    ata Gearhead

    (jostain syystä tuli tupla)
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Asiahan ei mulle kuulu, mutta eikö autot ole ajamista varten? Mun mielestä tollanen "tullaan jos ei missään nimessä sada" asenne on aika pepusta... En ymmärrä ihmisiä jotka hieroo ensin joku 10v. autoa kasaan, eivätkä sitten tule ruisinkeihin koska sataa! Talvi on asia erikseen, mutta jos sataa... Hei kamoon. Toivon mukaan pääsen itse ens kesänä osallistumaan. Mua ei ainakaan säät säätele... :rotfl: Toki jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee, mut silti. Pitäähän auto(i)sta iloita.
     

Kerro tästä muillekin!