vanda cruising

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja jaketin, 12.8.2008.

  1. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Tämmöisten tapausten ja rähinöinnin jälkeen ketä tulisi kiittää siinä vaiheessa, kun maailman parantajat päättävät kieltää "spontaanit autokokoontumiset", joilla ei ole vastuullista järjestäjää ja järjestyksen valvojia sekä lupa poliisilta.

    Eipä taida olla kovinkaan kaukana ajatus "kukkahattutäti" valtuutetun mielestä. Osaahan nekin lukea ja sana kiirii...

    Sitten kun tämäkin kriminalisoidaan, niin hyvin menee...
     
  2. three hundred

    three hundred Gearhead

    Oisko kuvatuksia lisempää? Yrittäkää ajatella positiivisesti..... Hieno tapahtuma silti! :pinup:
     
  3. Harri S

    Harri S Double Gearhead

    Ihan leppoisaahan tuolla Vantaalla taas oli.
    Kyllä tämä tapahtuma oli nyt ja edelliselläkin kerralla paljon rauhallisempi tuon kuminpolton osalta kuin viime ja toissakesänä, jolloin rengas savusi melkein koko ajan. Populaa on nykyisin kahta puolta tietä odottelemassa jo alkuilllasta, vain piknik korit puuttuu, joten se luo paineita pikkasen tuprautella. Sen vähä mitä tuota syrjäsilmällä seurasin, ei minusta mitään älytöntä touhua tällä kertaa ollut. Toki ymmärrän lähialueella asuvien tuskan.
    Ei-amerikkalisia parkissa ja sauhuttelemassa toki enemmän, mutta ei se mua haittaa. Harrastepelejä siinä missä muutkin.

    Vai oli tuolla Vermossa karkelot. Kuuntelinkin iltasella että raviradalla huudatetaan oikein huolella ja koko ajan rajotinta vasten. Vaimo meni puolen yön jälkeen kellarin takkahuoneeseen nukkumaan, kun kuminkäry oli melkoinen, eikä se saanut unta.
    Näin siis täällä parin kilsan päässäkin ja tällä raviradan lähialueella asuu melkoinen määrä ihmisiä.
    Hälytysajoneuvoja meni ja tuli pillit päällä, että ajattelin jossakin teollisuushallin palavan.
    Ei tuo meikäläistä haitannut millään muotoa, kun moottorien pauhu miellyttää, mutta taidan edustaa outoine mietymyksineni aika pientä vähemmistöä alueen asukkaista.
    Fast and furioussia lie katsottu hieman liikaa, kun alkaa hulinoinniksi muuttumaan.
     
  4. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Hieno homma, noi puupäät vaan kusee tolla toiminnalla meidän kaikkien yhteiseen murokulhoon. Ei suuri yleisö ja päättäjät pahemmin erottele harrastaako vanhoja amerikkalaisia vai 90-luvun datsuneita, autoharrastajia ja huligaaneja kaikki tyyni.
     
  5. Mutku

    Mutku Gearhead

    Voivoi. Tuo cruisinkipaikka tullaan puomittamaan tai sulkemaan jotenkin. Viimeistään sitten kun jotain kolahtaa tms. Päätöksen tekevät vanhat/aikuiset/kalkkikset, joiden mielestä kuminkiljutus on typerää, (melu)saastetta, vaarallista tms.

    OT: yks vanhempi herra kerran mulle puuskahti, kun kaahasin LADA NIVALLAAN läpi sateisen tsadin AC/DC c-casetilta raikuen: "hmph, sitä huomaa tulleensa vanhaksi, kun nuorten musiikki on häiritsevän kovalla ja ne ajavat liian lujaa..."
     
  6. janiluo

    janiluo Gearhead

    Niin mä meinasin tuolla sivun 122 "Vigilante"-toiminnalla sitä että otetaan harrastajat vaikka kerhojen voimalla yhdessä haltuun tuo "perinteinen" Cruising-toiminta ennen kuin mitään pahaa tapahtuu. Elämmehän nyt sitä aikaa kun lapsi ei vielä ole kuollut sudittavan auton alle... sen jälkeen kaikki muuttuu tai sitten jo ennen sitä kun toiminta estetään viranomaisten toimesta.
    Kenenkään ei tarvitse ottaa vastuuta "yleisestä" cruisingista mutta yhteisvoimin voimme työntää kuminpoltto muualle jos niin halutaan.
    Muistan kun ihmettelin aikanaan amerikan mantereen viikkocruisingeissa joka puolella luki että "Ei kuminpolttoa eikä kovaäänistä musiikkia." Huvitti vanhojen pappojen asenteet mutta nyt alan ymmärtää mistä oli kyse. Onhan siellä pidemmät perinteet cruisaamisessa...

    Ehdotus esim FHRA:n puskuritarraksi:
    "Jos haluat nähdä kumin palavan, tule kisoihin katsomaan Urpo!"
    8)
    - Jani -
     
  7. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  8. rb

    rb Double Gearhead

    Joo....

    Eikö nyt olisi oiva hetki perustaa sellainen savuttomien yhdistys!!!

    Suomihan on yhdistysten luvattu maa ja aina sekaan mahtuu yksi sellainen yhdistys lisää joka, yllätys yllätys,...... on jonkun asian kieltämisen kannalla.

    Eikä missään nimessä kannata tyytyä pelkkiin takapuskuri tarroihin, vaan samantien paidat ja hihamerkit painatukseen..
     
  9. Make.S

    Make.S Gearhead

    ...itse lähtisin tatuointilinjalle...
     
  10. Jani

    Jani 1st gear

    Ihan vain uteliaisuuttani kysyn: Millä rikosnimikkeellä kuminpoltto menee? Ympäristörikos? Melu- savuhaitta? Liikenteen vaarantaminen? Ja onko sakkona rikesakko vai päiväsakot? Vai riippuuko tapauksesta? Eli maksaako metrin viiva yhtä paljon kuin 100 metrin viiva? Itellä kun leivän saanti on kiinni ajokortissa niin ei viitti turhaan ottaa merkintöjä rekisteriin.. Joutuu pian kävelemään ja syömään laihialaista kesäkeittoa eli kuumaa vettä kukkalautaselta.. :oops:
     
  11. 66monaco

    66monaco Gearhead

    itse piirsin 2010 entisellä chargerilla hietsussa n. 20-30m venaa ja ohitin normaalisti yhden auton, mikä seisoi keskellä tietä, niin kortti pois 2 kk ja 540e sakkoa.... asiaan vaikuttu se että oli koulujen päättäjäiset ja populaa liikkeellä. tosin noissa kohdissa hietsua ei ollut ketään lähelläkään.... ja fillari kytät nähneen homman..!
     
  12. saku76

    saku76 2nd gear

    Onneksi hukkasit auton niin pysyy kortti taskussa. :D
     
  13. saku76

    saku76 2nd gear


    Tää on hyvä juttu. Otetaan se viimeinen vapaa perjantai tähän tarkoitukseen ja kivitetään kaikki jotka alkaa polttelee siinä suoralla :D
     
  14. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

  15. 66monaco

    66monaco Gearhead

    no ei se meinaa näköjää ton ramillakaa pysyy, just otin autokohtaisen ylinopeuden, 27 km/h ylitystä..jaaaa 272e kitshing! yks lappunen vielä niin taas tsetti hyllyn koristeena :D
     
  16. jaketin

    jaketin Gearhead

    Jos autokerhot ottais cruisingtoiminnan hoitaakseen, niin sitten pitäis hakea luvat ja hoitaa kaikki muu järjestely siellä. Rahaa palais..
    Moni sanoo että radalla pitäis käydä polttelemassa. Juu, sehän olis optimaalinen paikka, mutta radat kaukana ja kulujakin tulisi. Mutta kun tuolla sen voi tehdä ilmaiseksi, jos ei jää kiinni poliiseille. Veikkaan että kumi palaa vastedeskin, ellei poliisi ole tiukasti läsnä.
    Kuten DS 325 sanoi, että radalla voi tulla nöyryytyksen hetkiä, niin siksipä siellä ei porukka käy. Eikös katuryhmissä ole osanottaja pulaa? :(
     
  17. Elky70

    Elky70 Gearhead

    Meille kuuluu harva se ilta tuolta vermon parkkikselta moottorin ininää ja kumin kitinää, kun asutaan niin korkealla että kyllä se häiritsee nukkumista. Onneksi oltiin tällä kertaa kesälomaa viettämässä eikä oltu kotona.
     
  18. hlappis

    hlappis Gearhead

    ne ketkä on Facetuubissa ni kannattaa käydä lukemassa tuosta Criminal Cruisingista Vermossa.
    https://www.facebook.com/events/7940686 ... 0/?fref=ts
    Fobbakin on jo käyny poliisin toimesta tuossa topikissa :rotfl: .

    tuosta vähän videota tapahtumasta https://www.youtube.com/watch?v=WZzkOl4Qvyg
    tuossa vaiheessa kun poliisin vermeisiin kajotaan ni pitäisi kyttienkin nousta autosta ja pikkasen pelotella pistoolilla ni tuo apinointi loppuis.
    :poff:
    [​IMG]
    melkosta porukkaa.
    Rupee poliisisetiäkin nämä tapahtumat kiinnostamaan toisella tavalla näitten apinoiden takia.
     
  19. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Voisin vaikka lyödä vetoa, että seuraavan Vandacruisingin aikaan Heurekan parkkipaikka on liputettu sinivalkoisella teipillä, missä lukee Poliisi. Kiitos siitä kuulunee kaikille niille ääriidiooteille, joilla ei ole munaa käydä kisoissa polttamassa kumia vaan pitää tehdä se tuollaisessa monien ainoassa paikassa voida tavata vanhoja ja uusia harrastajia kerran kuussa. Pilaamalla tämän, saattaa moni muukin tapahtuma saada kielteisen vastaanoton viranomaisen taholta. Kiitos siitä kaikille pidioottimaisille kuminpolttajille, jolle egoilu on yhteistä etua tärkeämpää.
     
  20. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Näin siinä taitaa käydä. Menee niinkuin alokasaikana armeijassa. Muutamat hölmöilee = kaikki kärsii.
     

Kerro tästä muillekin!