Vanha Phantom malli + muutama auto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Mr Dart, 21.1.2012.

  1. Mr Dart

    Mr Dart Gearhead

    Onko tietoa mahtaako tälläisella mallilla olla nykyään mitään muuta kuin tunnearvoa. Sain se joululahjaksi 1972 tai -73. Entäs nämä autot. Molemmat myös -70 luvun alkuvuosilta.

    http://kuvablogi.com/blog/23204/8/
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. ata

    ata Gearhead

    Old Toy Swapissa (http://www.marklinclub.fi/) voisi noita koittaa myydä, tuollaiset Oldsin kaltaiset peltiautot ovat aika arvokkaita, usein kolminumeroisissakin hinnoissa, useita kymppejä minimissäänkin, fiiatti valuautona ei ole yhtä arvokas varmaan, mutta tuossa kunnossa sekin varmaan voi olla lähellä jotain sataa euroa jos joku tuonlaisiin erikoistunut keräilijä osuu kohdalle. Lentokoneesta en osaa sanoa mitään, mutta itse olen vanhoja autojen rakennussarjoja ostanut tai myynyt 50-100 e hinnoilla, jotka eivät olleet noin vanhoja.
     

Kerro tästä muillekin!